Slapp lörda

2009-02-28 @ 19:15:50 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mmm lyssnat på Håkan hela dan, fåglarna har kvittrat o fotbollen börjar lite smått nu... Fick en massa vårkänslor! Sugen på o shoppa dessa söta plagg inför sommarn...



www.hm.se

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt. Och inte kvällen heller men nu har jag bestämt mig för o ta en sväng till ICA, köpa nåt gött o kolla melodifestivalen... Bara sjunka ner under täcket :) Precis pysslat om mig lite, lagt hårinpackning o fixat naglarna. Ibland e det gott o bara vara.

One night on the town...

2009-02-28 @ 15:43:04 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite småseg idag... så e det jättefint väder ute.... borde ta en promenad, borde städa, borde kolla linser, borde tvätta.... borde gå på blåvitt idag, men njaaa.:) Men jag har iaf varit utomhus! Körde Lasse till matchen innan, sen tvätta jag bilen (välbehövligt)...Dock blev den ändå inte ren, kändes jäkligt nödvändigt då liksom..! :)

Var ute en liten sväng med Monica igår. Var riktigt kul :) LIte illa att dom fråga leg på oss när vi skulle in på Rumpan... After work liksom... Hmm :).På Rumpan har dom för övrigt en gooo buffé ! Vi hamnade sen på Bitter där vi träffade lite trevligt folk och en lite kul bartender. Blev bjudna på en del starka grejor för vi tydligen räddat mänskligheten. Vi é då bra vi! På hemvägen besökte vi Monicas gamla arbetsplats och fick med oss lite muffins o grejer... Sen en nattamat på järntorget och hittade sen en spårvagn hem. Missade inte hållplatsen som vissa andra ;) Kul kväll! Hoppas flytten snart går för Wulffen så hon hamnar i stan igen!



Nu ska jag försöka komma på vad jag ska hitta på....

Ett par bilder...

2009-02-28 @ 14:48:30 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blev bara två bilder i torsdags.... :)


12:46

2009-02-27 @ 12:52:22 Permalink Blablabla Kommentarer (3) Trackbacks ()

Äntligen fredag! Gissa om jag ska soooova denna helgen. :)

Gårdagskvällen va trevlig som tänkt. Dock vart jag riktigt besviken på maten.. Påminn mig om att aldrig beställa pasta om det inte är ett pastaställe! Sen satan i gatan var det halt ute på kvällskvisten! Min chef ramlade både en och två gånger,  hade inte vart så käckt med brutna ben i backen nästa vecka...Nu har man käkat lunch, Anna va snäll och bjöd på egen buffé. Lyx med såna arbetskompisar :)

Solen skiner... och jag längtar till våren!


Lugnet efter stormen...

2009-02-26 @ 16:35:48 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

God eftermidda!

Sitter på jobbet och man kan väl säga att det är nu lugnet  EFTER stormen... Väldigt skönt när någon besvärlig uppgift som tynger en (man finner inga lösningar, tiden är knapp och man blir mer o mer stressad) helt plötsligt bara löser sig! Fantastiskt gött.

Har jobbat här mer än ett år nu och idag kan jag känna att jag från topp till tå är HELT arbetsskadad. Jag tänker fastigheter, drömmer om hus i alla dess former, tänker uppvärmningsmöjligheter (och dess kostnader!!), jag tänker på hur vårt framtida hus skulle se ut; trappa eller inte (jag skadar ju mig aaaallltid-bostadsanpassning?), kollar priserna runt om i dom olika kommunerna... Vem hade kunnat ana? Alltid älskat hus iofs... :) Hus-nöörd :D

Ikväll é det restaurangbesök i stan med jobbet! Vi ska ha en liten avtackningsmidda för två kollegor som slutat. Kommer nog bli nice... :) Ska sitta fint med ett glas vitt me tror jag!

Nu blir det till att runda av dagen



Jag & work-pal (idag även buss-pal) Anna i Barcelona -08


Kärlek.

2009-02-26 @ 11:34:04 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()


oOOH kärlek! Verkar vara ett tema denna veckan.
Hehe, så det kan gå. Känner mig som en av amors pilar här,
mer än så kan jag inte säga ;)


En tanke.

2009-02-26 @ 09:57:30 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

" Människan kan inte upptäcka nya oceaner
förrän hon har fått modet att förlora kusten ur sikte"

- Okänd


Korv i bröd eller korv med brööööh!

2009-02-25 @ 21:55:15 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart helt färdig efter jobbet idag... legat utslagen på soffan och lyssnat på lite Simone, Mustasch och White stripes... :) avkopplande ;) Vi orka iaf iväg till Ica när vi kände att hungern vart för stor... dock korv med bröd till middag... men vadå, fan underskattat! Hur gott som helst ;)

Skulle egentligen åkt iväg o morsat på Michael & Karlsson & nya lyan men vart ingen energi kvar. Får bli en annan dag (snart!). Just nu blir det tanka ipoden sen väntar sängen. Lååång dag i morron med på jobbet, får samla mina krafter! Idag vart det för övrigt två personer som ringde o grät i mitt öra av olika anledningar... usch det var hemskt. Speciellt när man verkligen inte KAN göra någonting, även fast man kanske skulle vilja.

Ps! Till alla er som undrat vad som försigår mellan mig o Lasse med anledning av ibland inte så fantastiska Facebook så e vi fortfarande tillsammans, kan inte ha det bättre! Så tack ändå, ni som oroade er för en stund :)

Ett enda samtalsämne...

2009-02-25 @ 19:46:04 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

På en arbetsplats med majoritet av det kvinnliga könet så har det idag bara funnits ett samtalsämne,
nämligen Daniel & Vickan och det kommande bröllopet :) Haha, inget som killarna tyckte va speciellt intressant, kanske därför man inte sett till dom på hela dan typ :D.

 

Äpplepaj och lite Oscar!

2009-02-24 @ 22:18:44 Permalink Blablabla Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nerkrypen i soffan med datorn i famnen.. Helt färdig. Var på Body pump ikväll, och tja det va längesen sist det känns!! Första gången med just den instruktören med så det vart lite annat än vad kroppen vant sig vid tidigare!


Nu börjar sammandraget av Oscarsgalan! Får blir det o lite, lite äppelpaj :)

Friends voted...

2009-02-24 @ 16:43:57 Permalink Blablabla Kommentarer (2) Trackbacks ()

Trots jag ändå lugnat ner mig betydligt får jag dessa två
första punkter framröstat på Facebook....



Hehe :) Nog tar jag det ändå som en komplimang!

Fettisdagen

2009-02-24 @ 11:08:09 Permalink Blablabla Kommentarer (5) Trackbacks ()


Semledagen! Finally :) Aldrig riktigt kännt "mmmm semlor!!!!" (däremot massa annat gott...) Men nu har suget byggts upp! Vi ska få semlor på jobbet idag, (dagens happening, lätt!).

På tal om semlor, om hur nyttigt det (inte) är... Så blev man nu påmind om träningen, den som inte går speciellt bra, och har inte gjort sen innan jul typ... Ja just den, men jag tränade faktiskt en stund igår! Efter många om och men. Där jag tränar har vi hänglås på skåpen vi låser in väskorna, och mitt i mitt stressiga och lite disträa jag låste jag in mina egna nycklar... Den e smart. Personalen fick komma med en stor avbitare. Ibland blir man trött på sig själv....

Jag & Lasse slog på en gammal klassiker igår föresten.


Sunes sommar :) Så himla bra! Peter Haber är underbar!
"Ser du något tåg Karin? INTE JAG HELLER!"





Full rulle på Björkhöjden...

2009-02-23 @ 22:38:44 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

Firade pappas födelseda igår med tårta o gott käk. Ungarna vart galna och allt var som det bruka :)

I'm back!

2009-02-23 @ 22:35:08 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag é tillbaka! That's right :) Hänt mycket och ingenting sen sist. Vi får ta det som det kommer!

I helgen var vi iaf på Håkan Hellström i Partillebohallen. Blev smått nostalgisk när jag kom in gympahallen,

Och Håkan och bandet var riktigt bra. Kul att dom körde lite låtar man inte hört på lääänge.