Public enemies

2009-07-28 @ 13:42:32 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uuuh inte mått bra alls... Ont i huvudet och jättevarm. Mår iaf lite bättre nu..

Igår var jag ute på stan med bror min... Jäklar va det regna! Vi käka grillbuffé, kollade utställningen om hur nya Hisingen kommer att se ut, shoppade o kollade på Public enemies.  Biobesöket vart verkligen spontant.. Vi gick förbi biografen, sa ska vi se ifall Public enemies visas nu och vips så satte vi oss i biofotöljerna precis när filmen började... :) Jag vet inte vad jag ska ge för betyg på filmen, gillar ju Depp och hans kaxighet och humor finns verkligen med i denna filmen också. Filmen är verklighetsbaserad och jo, då¨går det ju inte ändra på slutet.. Men ok, den va ok :)


Äventyrslandet i Halmstad

2009-07-26 @ 12:11:56 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Som inte lekaktiviterna va nog åkte vi till Äventyrslandet i Halmstad dagen efter... :)


























Klart bäst på hela dagen var i den stora hoppborgen... Maria mitt bland massa barn började skrika "HEJJA BLÅVITT!!" i takt med studsandet... :) Då var man stolt faster..haha





Vart skojjiga dagar, men ack så trött jag e... som sagt... :) Haha



Lekobus

2009-07-26 @ 11:51:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänkte först att jag skulle skippa det, att hjälpa mamma o pappa när dom skulle ha barnen denna veckan. Men så tänkte jag, e ju ändå ledig o vad skulle jag göra istället? (skulle ändå vart sjukt rastlös...)så jag åkte med!!! Vi har verkligen flängt hit o dit...

Första dan åkte vi först till Norvalla...tänkte gå på den årliga marknaden där men eftersom det spöregna åkte vi vidare till Frillesås o hälsade på Christin istället... Sen blev det Göteborg och Lekobuslandet.... My god säger jag bara...






En gigantisk lekplats, inomhus...Genialiskt!!! Varför kom man inte med den idén själv...?












Tjejerna vart sen helt slut så vi åkte hemåt igen.. Men på vägen hälsade vi på Yvn på hennes jobb. Dom fick kritor o jättesöta kaninöron (tack snälla Yvn o Hillevi!)




Maria somnade med öronen på denna kväll...



Lite seg...

2009-07-26 @ 11:32:31 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag e helt färdig!! Så skönt idag att inte ha något som helst planerat idag... :)
Förutom kolla fotbollen ikväll då. Tänkte försöka städa lite, och kanske ta en promenad om det inte ska regna,..

I tisdags fyllde som sagt lilla Maria år. Åkte dit med vår present...


En blåvit cykel :)




Sen åkte Regina och Maria med till Björlanda där dom skulle vara resten av veckan.

Där blev det lite tårta!






























Maria

2009-07-22 @ 09:37:34 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag fyller den lilla Maria 3 år



Grattis!! :)

The weatherman don´t know where the wind blows....

2009-07-21 @ 17:01:36 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Det blev lite plaskande idag med för systra mi och mig. >>Klapp Klapp<<
Skönt va det men jag saknade musiken och ville hellre legat i bubbelpoolen kan jag säga. Vattentät ipod borde la komma snart föresten? Kanske redan finns?

Annars idag har man gått på stan med äldsta brorsan. Vi letade present till lilla Maria som fyller år i morgon. Det blev något stort som rullar. Det stod mellan en gul/svart och en blå/vit..... behöver jag säga att valet vart enkelt?:)



Kristoffer, Harry, Lina, IFK

2009-07-20 @ 21:08:51 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag påbörjade jag min tredje semestervecka! Ångest.
Hur kan tiden går så fort?!?!?

Har sen sist varit en sväng på Liseberg med Karolina. Vi blev skrämda i Gasten och kollade sen på Kristoffer Åström - fantastisk bra!


Innan käkade vi gött på Taubes restaurang




Så kom Kristoffer och hans gäng upp o började lira




Den gamle va grymmast...




Sen åkte vi hem o lira Guitar hero och sjöng Lips halva kvällen :)


I torsdags var jag, Yvn, Hillevi med syster och såg den nya Harry Potter filmen. Den va jättebra tycker jag! Ska bli kul o se vad som händer härnäst.. :) Kommer kännas konstigt när den sista filmen visats och det inte kommer några fler. Buhu!

I fredags hade vi finbesök i form av Sthlm a la Lina! Jag o Karolina tog med henne på sin 25års present (japp, hon fyller 26 nu om en månad...)... Vi käkade på Joe Farrellis och gick sen på bio och såg Baksmällan.  Se den!!! Det va det sjukaste o roligaste jag sett på länge. Haha "mot*herf**kerssssss!" I klass med filmen Old school, och ni som känner mig väl vet hur mkt jag älskar just Old school :)

Mamma & pappa har varit iväg och jag har varit där o sett till deras hus och husdjur. Hade vart gött me lite sol o så, men nepp det spöregna hela tiden så jag vart lagom rastlös... Och så började det åska och hundstackarn som är så jäkla åskrädd!! :( Fick sitt me honom i famnen en bra stund... Sicket jobb me djur för övrigt. Påminn mig i framtiden att MAX en hund, inga fler djur än så... :p

Igår avslutade man veckan med en kväll på Ullevi med Monica. IFK mötte Trelleborg och jo det vart lite nervöst innan...med tanke på fyra bra spelare borta. Men det gick ju galant!!! Matchen slutade 3-1 och första halvlek vart riktigt bra. Känns bra ! En fika på stan sen, aldrig fel. Ska bli kul att du kommer tillbaka till stan snart :)

Träningen har inte funnits sen solen började visa sig i maj, så imorse kände jag och Yvn att det va dags att röra på dököttet. Vi begav oss till Åbybadet och simmade!!! Cred till oss. Tänkte fortsätta vara duktiga nu...så hejjahejja.



Nu ska jag fortsätta kolla BR med Lasse :)





Jag borde, jag ska... Jag orkar inte

2009-07-14 @ 14:36:28 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hade tänkt gå ut på en promenad...Tja, det har jag tänkt i typ tre timmar nu... Det går inte så snabbt här idag... Så sjukt trött. Ja, en typ jetlag från Norrland haha.. :)


Här i familjen Öbergs villa bodde vi




Lillstugan






Vindelälven




Gargån

 


Det nappade hela tiden!! Och vi fick massor av fisk. Men tydligen brukar det vara ännu mer!!! :O





Birgit




Gargån flyter in i Vindelälven
 





Vi shoppade mask i storlek Medium ;)


 

Blev en del fisk !!




Kyrkan i Gargnäs.




Trollforsen










Gädda efter gädda ville simma in i mjärden...




På väg till Malå träffade vi på några bekanta




Auktion i Norsjö




Och på väg hem från Norsjö...




Sommarcafét i Gargnäs vart öppet






Ok.Lite tv till sen ska jag bege mig ut ;p


Hemma igen...

2009-07-13 @ 21:49:56 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

.... efter en skön vecka i Norrland




:)



Nu drar vi snart...

2009-07-05 @ 18:00:45 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

... norrut... :)

Ska långt upp genom landet och dom norrländska skogarna.. känns skööönt :) Ta det lugnt och bara vara... Och oj vad vi ska fiska?!?! :)

Ni kan inte ana hur skönt det var och stänga av telefonen och sätta mailen på autosvar i fredas....FYRA VECKORS SEMESTER! FYYYYYRA! Så länge i sträck har jag inte varit ledig sen många år.... Gäller o njuta nu :)

Helgen har varit underbar. Firade bla semestern me att dra till Varberg och Apelviken med Maria. Sola, bada (24,5 grader i vattnet!!!), käka på Tre Toppar, caba runt och bara hade det gött. Kunde inte startat semestern på nåt bättre sätt tror jag.


Fokus på att P R E S S A och ha det gött....





Så kom dessa tjejor förbi och hälsade på... :)



Brände verkligen kroppen från topp till tå... kanske det va värt för jag anar en brun fin färg...dock ska ju vi sitta i bil ett dygn nu och häcken e la den jag har mest ont i.... lite klantigt... ;) Lasse e inte heller piggast, spelade fotbollsturnering igår ...så det blir nog en kämpig biltur med pärlan men det känns nog lite bättre imorrn ;)

Läste om Daniel Gilbert i GP idag.... Där han faktiskt nämnde Sätila...Det e stort! :D Hittade den inte på hemsidan dock :/

Nu ska jag börja packa! Börjar bli dags för det!
Skönt att det e lite svalare idag.

Puss o hej

Lär ut fula ord...

2009-07-03 @ 08:29:18 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Igår kväll var det beachvolleyboll igen. Jag lyckades smälla i svanskotan  TVÅ gånger... alltid lika smidig ;) Annars gick det helt okej...eller nja, vart riktigt kul iaf, haha. Den första matchen blev lite av en landskamp då vi mötte ett gäng tjeckier (e här på träningsläger).... Dom förstod ett fåtal engelska ord, inte så mkt mer... Men när jag missade en blockning och förlorade viktiga poäng vrålar jag ut "F**TA!!!!!" Och det fattade dom tydligen, iaf att det betydde något fult för dom började ropa det hela tiden när dom själva missade.... Aj aj, så kan det gå... Inte bra o lära ut fula ord.. ;)

Andra matchen var mot ett gäng kids på 15 år kanske? Japp, vi vann ett game (?) och förlorade två...  Klagar på värmen och åldern haha... Men hade som sagt kul iaf, lite sandigt (ööööverallt) med mycket skratt. Bra avslut inför semestern!

Ja semestern.. Nu e den jäkligt nära...7,5 timma kvar ungefär... :) Wohoooo!!