Återträff

2009-03-30 @ 16:47:24 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fick ju för ett par månader sedan (?) inbjudan till en återträff med högstadieklassen, som sen visade sig vara för hela skolans, för att sen visa sig vara för hela kommunens alla 9or det året.... Hmm, vart helt förskräckt till en början. Mest för hur fort tiden har gått! Men sen vet man ju redan vad alla sysslar med känns det som, om man inte får veta det genom facebook så blir det ju på annat håll... lilla mark e ju ändå mark... :) Men visst det hade varit svinkul o träffa våran gamla sjuka klass, vi hade verkligen kul tillsammans. MEN då halva klassen bara kanske skulle komma så blev det ett nej, plus att mina vapendragare inte heller ville så kändes det bara näääe... haha. Tänkte att vi kunde köra en egen återträff isf...? :)

Hittade inga gamla hederliga högstadiebilder, däremot en från första klass...haha.


Tro det eller ej, på den tiden var jag längst av tjejorna ;)

Dagens samtalsämnen...

2009-03-30 @ 16:18:28 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens samtalsämnen på lunch och fikat:

* Lets dance- finalen
* Robinson
* Vädret (alltid vädret!!)
* Hur i helv*te man kan välja Anders Lundin som konferencier till invigningen av Gamla Ullevi!!!

Pjuh. Det var tur jag såg lite på repriserna av Lets dance o Robinson igår då (!!!!), annars hade jag bara vart med på en punkt på dagordningen... zz.






Anabanana :)

2009-03-29 @ 14:37:28 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!!

Sitter framför Lets dance reprisen, just nu Elisbeth H i stor hatt...Hmmm.... Funderar på att gå ut i solen en sväng men nja... ;) Kanske senare. Fick värsta goa frukosten såhär på söndagsmorronen i form av hallonkräm (20 år sen sist man åt?), kokt ägg o ostfrallor... Mmm :)

Igår kom jag iväg och fick vara med o fira min Anabanana. Vart lite läskigt innan, kände ju inte en käft (förutom Anna då:) så steg blygt in.... Men några kände jag faktiskt igen o vilket härligt gäng det var! Haha, har fått en helt annan syn på läkare dock, haha :D




Haaah, nu försvann solen helt. Kan vara inne o bara mysa resten av  dagen med gott samvete ;p


Lördag

2009-03-28 @ 17:45:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ska på fest hos AnaBanana ikväll... Ja om en timme faktiskt. Och här sitter jag. Lagom lökig efter några timmar på stan..Halvligger i soffan framför hockeyn....SEEEEG! Borde ta mig upp, göra mig iordning. Borde börja leta efter strumpbyxorna som är försvunna... Blir lite kallt utan kanske... Dumma stan, tog verkligen all kraft. Först stopp i trafiken  en halvtimma (tack för ingen berätta om kaoset i och kring den jäkla Tingstadstunneln...), sen in i typ varenda affär på jakt efter en present....Den e smart jag vet. Lönelördag liksom.. Har haft alla vardagskvällar på mig, men vem orkar det då? Ja vem orkar i paniken som sprider sig i Nordstan en lönelördag.... Inte jag, men jag tog mig igenom till slut och hittade nånting bra. Fikade med Eddie och jag & Lasse fick nån spännande krydda som vi får testa snart..´Cajun-shit.

Nej nu får det duschas o fixas o piggnas till.





Dylan, Jönköping

2009-03-28 @ 17:24:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Ooh det va bra igår! Jag gillade det, :) Dylan e en fräck, mystisk, fantastisk musikalisk legend. Då min kära sambo gillar denna mannen skarpt hade jag ju hört många av hans skivor innan, hört om honom som person osv. Nu fick jag äntligen se honom live, fick skapa en egen bild. Hade ju en bild i huvudet innan han och bandet gick på. En liten krokig och tjurig man som verkligen kan lira musik. Lite skrovlig och hes röst. Stämde in rätt så bra, men han sjöng bättre än jag förväntat, och bandet var grymt. När dom steg in med sina hattar, rökelse i luften och lamporna tändes...Då kändes det som man inte var i denna tiden, utan kanske 40 år tillbaks i tiden. Häftigt. Gillade bäst Dont think twice its allright:) Och rockiga Highway 61!!! Några låtar var riktigt trökiga, vart lite segt i mitten. Men konserten och upplevelsen får högsta betyg. Liksom hela Bob Dylan och allt vad det innebär :) Glad att Lasse tog med mig. Tack för en trevlig kväll :)





vägen till jönköping är sjukt se

2009-03-27 @ 17:15:30 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

-e31ad1a510b6c1308c41c40ef1b90d8.png

Kolla varifrån!

vägen till jönköping är sjukt seg...

Fredag, Löning, Jönköping och Dy

2009-03-27 @ 08:56:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

11009edd3993d161f8ae8ad8b149c013.png

Kolla varifrån!

Fredag, Löning, Jönköping och Dylan! Massa snö ute, det gillar jag inte. Ingick inte i planeringen. Speciellt inte då vi ska ligga o köra till Jönköping efter jobbet. Jobbet ja, en jäkla massa jobb innan det är dags o åka!

Ibland blir det bara så fel...

2009-03-26 @ 17:03:30 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

Varför.... Måste jag alltid säga rätt ut vad jag tänker...?
Det blir ju så fel ibland...

Suck.

Något fantastiskt har hänt....

2009-03-26 @ 14:45:49 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

MItt önskemål om semester fyra veckor i sträck (i sommar) har  gått igenom! Trodde verkligen inte att det skulle gå, så vågade inte ropa hej... Brukar ju inte alltid gynna den som INTE har barn när det är dags för denna typ av diskussioner, semesterpussel liksom... Men på något sätt löste det sig nu ändå....! Vilket innebär att jag ska ha mina första 4 veckor i sträck sedan... jag var 15!!! Alltså på 11 år... WOHO!!!! Däremot blir jag redan stressad, vad ska jag hitta på då? :D


Jag med en pinacolada i Karibien -08



Kurs, våfflor, stenskott och fika!

2009-03-26 @ 12:54:16 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Satt o mobilblogga under halva dagen igår... Trodde jag!!! När jag logga in nu via datorn vart allt borta o har aldrig varit här!?!??!? Funkar la sådär den här sidan får jag allt säga...

Undrar ni hur det gick med våfflandet? Det gick jättebra! Hittade ett bra i Partille, med hjärtan :) OCh våfflorna blev (efter många om och men) goda... Kanske vart det sylten och grädden som gjorde jobbet (?) men gott var det iaf!! Gott med våffeljärn nu med att våffla smörgåsar i...Mmmm ;)

Vart på jättebra humör på vägen hem i tisdags, tills vi parkerat och skulle gå ur bilen... och upptäcker världens största spricka på bilrutans nedre del....CRAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Verkligen inget jag behövde just nu (kommer iofs inte på nångång då det faktiskt skulle var lägligt..)... Skitkostnader. Så igår när jag åkte kollektivt in till stan på morronen då jag skulle på kurs, så kände jag att guuu va härligt det vore att jobba inne i stan.. o skippa bilen!!!! Kursen var för övrigt väldigt lärorik, intressant både till ämnet och vår utbildares dialekt (halländska med norsk klang!!!!)... Sen hade man en fin utsikt över Ullevi samtidigt... Inte fel. Som alltid på kurs är det fika ett par ggr på morronen, en rejäl lunch, fika på eftermiddagen samtidigt som det hela tiden står framme frukt och GODIS... Snacka om illamående.

Men det stoppade inte mig för en fika på stan med Joanna efteråt ;) Vi satte oss i den härliga solen o gottade oss... Tills det kom nån som verkade smått påverkad av diverse starka piller och vinden vart svinkall :) Joannas sambo kom in och jag försökte förklara hur roligt byggfysik är (!!!!???), vet inte ifall jag lyckades... Sen bar det av hem... Fortsatte i det onyttiga tecknet o det vart mcdonalds-mat till middag.... men ooooooooh va gott dte var!!! :D Blir ju inte alltför ofta nuförtiden.

Såg Benjamin Button häromdan....Vilken besvikelse. Tyckte inte om den alls. (och nej, jag grundar inte mitt betyg på att den va över 2 tim lång).


 

Föresten...

2009-03-23 @ 14:56:53 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mina nya impulser i köket som jag körde igår kväll och som jag inte kunde bestämma mig ifalll det var gott eller inte har jag nu ett svar på...Jättegott!! Goare idag alltså.

Recept:
Lasagneplattor
Keso
Lök
Grönsakbuljong (jepp jag slängde i det me...)
Krossade tomater
Tomat skivor
Tacoost
Salt
Champinjoner
Broccoli

Vad ska vi kalla den....? Vegetarisk lasagne!


Våffeljärnsjakt strax...

2009-03-23 @ 14:53:48 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen börjar gå mot sitt slut, så gött :) Mindre gott att man glömde träningskläderna hemma i hallen så måste åka vägen därom till träningen sen, så typiskt.... Sjukt mkt trafik just då med... Men men, sånt e livet ;)

Det e Madonna-spinning idag, woho... Misstänker att dom som håller i det kommer befinna sig på Ullevi i augusti, bara en liten känning så jag har.. :) kommer nog bli kul, hoppas dom kör lite gamla klassiker!



Snart ska jag iväg o köpa våffeljärn. Vi vart så grymt sugna på våfflor häromdan, blir det med jämna mellanrum, men aldrig fått tummen ur o köpt nåt våffeljärn. Så på onsdag e det ju faktiskt våffeldagen!!! Men får se ifall man kan hålla sig fram tills dess eller ifall vi gräddar till detta ikväll då Lasse kommer hem från Sthlm.... Mmmm smaskens! :)



idag kan man vara såhär glad :-)

2009-03-23 @ 09:14:34 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

-dacc18677f290ec69f0c6a049326c58.png

Kolla varifrån!

idag kan man vara såhär glad :-)

Då va denna veckan slut me...

2009-03-22 @ 22:07:36 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart måndag igen, inte alls sugen på det faktiskt :) Nåväl...

Jisses va segt man vart idag... Kom iaf ut och iväg lite. Åkte hem till Michael & Karlsson en sväng. Fick man äntligen se nya lägenheten och den va verkligen fräsch! Inte så konstigt när det är helt nybyggt. Gött o bara slappa.. Sen åkte jag förbi affärn på vägen hem, väl hemma fortsatte slappandet... Testade lite nya grejor i köket för en gångs skull, och trots två omgångar kan jag inte bestämma mig ifall jag tyckte det var gott eller inte ;)


Michael efter Valborg förra året :)

Bara vart chickflicks ikväll, bla 27 dresses... Nu ska jag kolla klar In her shoes, haha.
Gonatt!!!

Sleepy sunday...

2009-03-22 @ 13:59:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har man orkat sig upp efter att ha legat i soffan sen 11... Kollade föresten på Robinson. Inget daltande, precis så som det ska vara!! Kan kanske bli så att man tom ser nästa avsnitt.. :)

Matchen igår slutade inge bra alls, 1-0 till Kalmar i 89onde minuten. Surt. Men det kommer. Inte sett Sana spela tidigare men såg lovande ut, och Bärkroth kan nog bli vass om han får tid.

Igår annars stack man iväg till Kallebäck och Helenas 25årsfest. Vart lite roligt när vi letade oss av bussen och upp i det "nya" området, så hittade vi en annan förvirrad flock som också skulle på festen. Efter ner i sand- och grushögar, över staket och ett antal samtal hittade vi fram :) Så när Helena öppnade skrattade hon, här kom alla 20 samtidigt...hon som började bli lite orolig att ingen skulle dyka upp, hehe :)


Födelsedagsbarnet öppnar paket


Lisa visar lite danstrick


Karin och Helena

Körde lite quiz och jag är mäkta förvånad över hur mkt jag kan om den gamla klassiska serien Beverly Hills... ;) Trevlig fest! Lite sliten idag, en halvliter cola har ännu inte hjälpt.