Jag ligger i soffan, är helt slut!

2009-11-30 @ 21:23:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

621eb553c78e1a03906a5dd1f6c7aef9.png

Kolla varifrån!

Jag ligger i soffan, är helt slut! Har varit ledig idag, och shoppat julklappar hela dagen lång... Är mer eller mindre klar, har 1,5 kvar. Så himla skönt! Nu kanske man hinner njuta lite av december :-) Imorrn blir det upp tidigt, zz z, vet att ett kaos väntar. Två av dom fem närmaste kollegorna ligger i nöff nöff-sjukan!:-o Nu ska jag fortsätta kolla när Lasse spelar Madden- touch down Thorman!

Varning för posebild!:-) Igår förs

2009-11-29 @ 10:59:16 Permalink Blablabla Kommentarer (4) Trackbacks ()

0-764c00d8b06dcc69c9ee963c8c81a5bb.png

Kolla varifrån!

Varning för posebild!:-) Igår försvann mitt långa hår! Ca 20 cm klipptes av. Så jäkla gott!

Denna ljuva lördag har vi först fi

2009-11-28 @ 20:43:13 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

2886a11e86b59f7cc4d42cd0517a8516.png

Kolla varifrån!

Denna ljuva lördag har vi först fixat med bilen, eller ja, pappa har iaf. Till en början såg det mörkt ut men nu,kanske d går att ordna ändå. Nu sitter jag, Lasse och Regina och spelar Mario cart :-) Lasse får precis nu storstryk, mouhaha!

Små/stora grå/gröna män tog över min bil...

2009-11-27 @ 09:10:21 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Små/stora grå/gröna män tog imorse över min bil... Dom rullade fram och tillbaka. Lyfte upp och skakade bilen utav bara h*lvete... Tutade och svängde....

"Din parkeringsbroms är slö" uttrycker sig en utav dom grå/gröna gubbarna.  Jag som först blir chockad över att någon säger nånting över huvudtaget, samlar snabbt kraft, lägger på leendet och börjar ladda för att börja förhandla... Jag närmar mig sakta samma grå/gröna gubbe som precis gett mig informationen om min parkeringsbroms... Ska precis öppna munnen då han vänder sig om och släpper bomben "Det blir inte godkänt det här tyvärr. Ena bromsskivan är skadad." Sen går han och jag står ensam kvar med pärlan i kylan...

WTF?!? Nåväl, fredagsmorronen kunde ju ha börjat trevligare och billigare får jag väl säga...

Inte nog med det, fortfarande krasslig, så blir hemma idag också. Tji fick jag som tyckte alla som blivit sjuka av vaccinet va lipiga... Börjar kännas konstigt i benen nu med, kan iofs bero på att jag inte rört mig speciellt mycket de senaste dygnen. :p Ska försöka få lite luft idag iaf.



Dagens nödvändigt vetande: Visste ni att Jum Jum i "Mio min Mio" är självaste Christian Bale?



Då var vaccinet i kroppen...

2009-11-25 @ 12:03:02 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fick tatt vaccinet igår... Stegade in på vårdcentralen... nervös inför o möta någon jobbig människa.. men så träffade jag Monica!! :)  Så vi gick o tog sprutan samtidigt. Kan ju vara trevligt o gå o få något så obehagligt.

Nu är dock armen svullen och gör skitont... :( Knappt sovit en blund inatt, så blir hemma från jobbet idag. Mår väl sådär i övrigt, febrig o halsbränna. Jäkla spruta...

Jag har sett två filmer idag hittills;

* Drömprisen- filmen om Em
* Svensson, Svensson

Underbara SF-kanalen!!






Vaccin...

2009-11-24 @ 12:50:40 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tänker ta sprutan idag! Usch gillar inte... Men vill bara få det gjort...
Hoppas det finns något kvar.




Vår lilla IFK-ängel... :)

2009-11-22 @ 21:00:16 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hittade ett litet videoklipp från i somras... Lilla Maria försöker propagera för Blåvitt, då en skåning(hallänning?) kommer o stör i sången, haha ;)







Brunch & bio med Tjockis :)

2009-11-22 @ 20:33:21 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Regn & rusk idag, men man orkar liksom inte bry sig längre. Minns knappt hur solen kändes. Själva känslan är förträngd, ligger gömd någonstans i mitt undermedvetna... ;)

Men vad passar inte bättre då det är regn o rusk än lite kvalitetstid a la söstra mi?

Käkade brunch på Soho, helt ok men den amerikanska brunchen på Lisebergshörnan e sååååå mkt bättre ;)

Ylle fin i nya frillan





Jag borde klippa mig snarast...





Sen var det äntligen dags New moon! Dock var det nära att vi inte fick se filmen för en jäkla bitch (minst sagt!!!) inte ville hjälpa oss i kassan. Vi hade köpt bilj via hemsidan och fått kvitto på det, på TVÅ biljetter. Men så visade det sig att en av biljetterna blivit "återlösta"...!!!!? Hur fan är det ens möjligt? En person hade då skrivit under på detta, och dom kollar inte ens vem som skriver under, ifall det är samma kort eller inte... "Vi kollar inte direkt sånt.." Helt otroligt. Sen frågar vi då ifall hon kan hjälpa oss, hur vi kunde lösa det. Iom att vi faktiskt hade bokat och betalat för två biljetter... Och ja hon var inte direkt jättesamarbetsvillig om man säger så. Hon sa att det var fullt på alla visningar. Att vi kunde ta en stol på ena visningen några timmar senare och en stol på en annan visning på en annan tidpunkt. JÄTTEbra lösning. J*vla idiot.

Sen ringde vi ängeln Hillevi (Tack snälla Hillevi :)) som hittade fyra lediga platser på den visningen vi egentligen skulle gå på (den som absolut inte hade några platser kvar), varav två var brevid varann. Gick fram till en annan kassa och fick våra efterlängtade biljetter.  Förlåt behövde verkligen skriva av mig all ilska.... Hon var verkligen riktigt otrevlig hon som nästan sabbade vår trevliga söndag. Jag förstår också att det faktiskt kan bli fel ibland, att tekniken inte fungerar och att det är hur mycket folk som helst och fullständigt kaos. MEN, när det uppstår problem kanske man iaf kan försöka lösa det istället för att vifta bort, och visst ibland kanske det inte går att lösa det så att alla blir helt nöjda... Men det är inte ok att bete sig så som den människan gjorde.... PYTTSAN!



Nåväl... New Moon var jättebra! Mycket bättre än Twillight tycker jag :) Denna filmen var mycket roligare med lite roliga repliker, lite mer fart, inte bara massa kääärlek och pusspuss. Hehe nu börjar jag också se fram emot nästa film...haha.. I det stora hela har det varit en bra dag. Love u lots!









... som måsarna älskar takåsarna?

2009-11-22 @ 19:56:29 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen var precis vad jag behövde... En lugn och skön dag, med god mat, en middagslur och en kväll med sällskapsspel och lite vin :)

Det blev bla spelet Risk där jag och Lasse kammade hem segern! Ett riktigt roligt spel faktiskt..(kanske inte så oväntat att just jag tycker det är kul...) Funderar på att investera i ett eget Risk-spel som vi kan roa oss med på julafton.. :)





Jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser...

2009-11-22 @ 19:06:07 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi sitter o kollar amerikansk fotboll på Tv och väntar på äppelpajen i ugnen.
Det har varit en fin helg...

Den började med att jag och Lina tog pärlan och brummande genom skogarna och fram till Ullared... Vi hade fokus hela tiden.."Max två timmar på Gekås..TVÅ timmar max!!!" Eller hur... det blev tre timmar, men ack så roligt... :) Och jisses va slut jag var efteråt!! Hittade inga fynd direkt (inte ens Morgan, haha) men ett par julklappar iaf... Och ett par "lepard"..hoho...




"Systrarna Nilsson":D






Tröttast.. men snart e det helg!

2009-11-20 @ 13:43:54 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ofokuserad. Trött. Fikasugen.
Men snart e det helg!

Snart blir det Hajom o hämta Lina.
Vi ska ut på jakt...

:)

...

2009-11-19 @ 13:18:39 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

... en skrivare förstörd...

suck...

trött....

YUCK

2009-11-17 @ 19:07:31 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varit o hälsat på våra kollegor på lantmäteriet idag... Mkt trevligt!!
Dock när vi skulle äta lunch valde jag fisklasagne...FISKlasagne...!!! Ja, det stod väl egentligen inte så i beskrivningen utan en massa fina ord...men det var iaf det som serverades... Ja redan där kan ni ju tänka er...

MEN! Dom hade även hällt på lite göttig kebabsås OCH tomatsås på skiten med!!!

Japp, så ni kan ju tänka er hur man mått denna eftermiddag...

Mår lite bättre nu, så då blir kvällens middag våfflor...

Ett par bilder från gårdagens trevligheter...

2009-11-15 @ 19:52:41 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()





Totalt slutkörd...
Men kul va det!! :)



Times likes this...

2009-11-13 @ 19:56:48 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hittade några gamla klassiker...


Såå sött :)
 



Söstra mi...




Vi é några st... 6 av 7 syskon på denna bild, samt mamsen




En trollunge!!!?!?! Ser ni vem det är..?




Pappa o Yvn gottar sig