Go west!

2010-01-31 @ 22:22:52 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ikväll åkte jag & Lasse västerut till Majorna och hälsade på Tommy & Monica i deras nya lägenhet. Verkligen annorlunda lägenhet, fräckt med bla ett runt rum! :)

Fick lite presenter som Monica köpt i Thailand, bla den här söta nyckelringen





Tack fina du!!

Nu har vi tagit oss igenom snöstormen o kommit hem. Söndagsångesten har nu infinnit sig...



Fina kortet

2010-01-31 @ 13:53:08 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Woho! Fått hem mitt nya VISA-kort då mitt gamla strax går ur. Har satt ovanstående bild på kortet och det blev verkligen jättebra, e så nöjd så :) Drömmer mig tillbaka..



Klappa händerna så fort du kan...

2010-01-30 @ 20:47:17 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har jag umgåtts med den här lilla tjejen





Blev en massa bus och även lite pulkaåkning (ända tills hon åkte in buskarna...)

Maria: Malena? (=Helena)
Jag: Ja, Maria?
Maria (viskar): Vet du vad man inte får göra?
Jag (viskar): Nej?
Maria (hostar rätt i ansiktet på mig): Så här!! Hosta i ansiktet!!


:)

Rullar tummar

2010-01-30 @ 20:34:38 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Idag är det fem år sedan du lämnade oss. Saknar dig.

Christer

2010-01-29 @ 08:23:15 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Grattis kära storebror på födelsedagen!!! :)

OOOH !!

2010-01-28 @ 20:39:29 Permalink Blablabla Kommentarer (2) Trackbacks ()

OOooh jag vill också!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6507485.ab

VM i snöbollskrig! Nån som e sugen på att starta ett lag med mig :)


Hoppsan!

2010-01-28 @ 20:10:11 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

En spännande dag... Inleddes med vurpa redan utanför huset...Glashalt!! Väl ute på motorvägen började lamporna i bilen blinka som bara den... Japp då åkte dörren bakom mig upp!!! Paniiiiik! Fick köra av ut i kanten, och där var det ju då inte saltat direkt så höll på krascha in i ett räcke. Sen när jag väl skulle ut på motorvägen igen kom det hur mycket bilar som helst och ute på kanten gick det sådär o få upp fart då jag bara slirade.... Japp, man vaknade ju till iaf :p

Hängde med en kollega ut på "fältet" idag där vi skulle möta en gammal man som hade mycket åsikter. Mkt grinande o gnäll men gillade tydligen mig då vi tyckte han kunde sälja lite mark till lilla mig privat ;) Det hade verkligen varit något men icke!!

Trött och frusen ikväll (fortfarande frusen efter att varit ute i flera timmar där jag milt sagt frös häcken av mig...)

Mycket jag längtar till. Ändå går tiden för snabbt.


 

I will always be your soldier.

"Ser du nåt tåg Karin?!?! Inte jag heller!!"

2010-01-27 @ 21:05:15 Permalink Blablabla Kommentarer (2) Trackbacks ()

Blev en smula nostalgisk igår. Stukade nämligen ett finger. Bak i ungdomens år då man spelade basket hade jag alltid minst 2 fingrar stukade... Det va tider det. Denna stukningen var dock helt meningslös. Skulle vinka till en kollega men slog i dörren istället :(

Vilket jäkla väder det har varit idag då!!!! Tog en timma att komma hem.. Och känner tre personer i tre olika bilar som kört i diket idag. Ajaj. Hoppas ni varit försiktiga ute i trafiken idag alla ni andra jag känner... Lite småtrött på snön nu kan jag erkänna!!!

Ville tränat den nya grejen på Life ikväll, zumba.. :) Men är ju alltid smockfullt, tom en dag som denna. Får se ifall man kan få komma in när dom satt in extrapassen. Jag o syrran spinnade igår, gick betydligt bättre än förra veckan då jag vart helt pisseblöt efter!!! :O Haha...Det går åt rätt håll.

Ikväll har det vart taco-nacho a la Helena och sen smoothie a la Lasse till efterrätt...Yuuuummmm!




Annars?? Ja du...



Bamboo och how I met your mother.. :)

2010-01-24 @ 20:42:27 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Blev Bamboo denna afton med ♥
Som alltid när man är där tar man en aning för mycket mat för det e så satans gött :) Rullade därifrån... Det var mys o få komma ut och äta.

Resten av söndan tillbringas i soffan framför How i met your mother...its awesome! ;) Sen ska jag nog kika lite på Haiti-galan. Så otroligt hemskt hela grejen. Tänker förutom på alla som dött, skadat sig och anhöriga, men också dom stackars barn därnere nu som har förlorat sina hem och sina föräldrar, hela tryggheten är liksom borta. Man hör om dom som kidnappar barnen och nu säljer dom. Så jäkla hemskt :(

Sleepy sunday again

2010-01-24 @ 14:11:10 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Här e det lugna gatan... Inne med fjärde tvätten nu. Sitter framför "Vem vet mest" och L tar hem massa poäng. Igår var vi hemma hos Manne & Maria i deras nya lya i Guldheden. Blev käk o lite rötjut, trevlig kväll. Och vilken fin lägenhet!! Utsikt över hela stan.

Skulle behöva ge mig ut o röra på mig, men har noll ork eller motivation...



Torsdag

2010-01-21 @ 19:52:33 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fick mig lite sovmorgon idag då jag skulle på kurs inne i stan. Då man inte är jättevan vid att åka kollektivt längre gick jag ut en bra stund innan tåget skulle gå. Och när jag kom till hållplatsen kom precis det tåget som skulle gått innan (vart försenat), och direkt när jag gått av tåget kom spårvagnen och vips var jag framme vid hotellet där kursen skulle hållas, 30 minuter för TIDIGT! Fattar inte varför folk klagar på kollektivtrafiken ;) Haha. Ne men känns lite lustigt att jag inte alls litade på detta färdsätt o sen gick det då alldeles för fort istället.. :D

Kursen hölls av en stockholmsjurist som läspade. Det var intressant. Kursen alltså ;) Handlade lite om juridiken kring en del av det jag jobbar med. Fick några roliga damer o herrar runt mig vid bordet. En pratade värmländska vilket slutade med att jag också gjorde det efter ett par timmar... Jag vet, jag é sämst. Nåja, en bra och intressant kurs (god mat!!) men vart bra seg på eftermiddagen... Man blir det när man inte är så van vid att lyssna en hel dag, sen att det vart många pratglada damer med blå mascara i salen gjorde ju inte en piggare om jag säger så ;)



Corndogs

2010-01-20 @ 19:58:59 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Brrr börjar äntligen tina upp! Fick för mig att gå från Mölnlycke till Öjersjö idag efter jag slutat. L skulle hämta upp mig så tänkte röra lite på mig fram till han skulle komma.... Jättebra idé till en början.. Jo visst, men det vart så satans kallt!! :O




Efter ett besök i affären lagade Lasse corndogs!!!



Dom vart kanske inte likadana som dom vi köpte på Dollywood i höstas ;) Dom vart bra mycket coolare/roligare!! Och smakade faktiskt ganska gott :) Däremot luktar lägenheten f*n nu efter friteringen haha ;)



<3

Jahopp

2010-01-19 @ 22:19:52 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens

Är: mätt hemma i Munkebäck, Göteborg
Gör: kollar p3-guld
Bör: gå o lägga mig
Har: spinnat och ätit pommes
Ska: plocka fram grejor inför morgondagen (allt för o sova en ynka minut mer)
Igår: totalt orkeslös
Idag: har varit rätt bra, effektiv till max
Imorgon: antagligen världens träningsvärk, jobb och sen koka soppa

Godis, Wii och Thai

2010-01-17 @ 22:11:43 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår vart det massa tacos, två filmer; Det regnar köttbullar (söt film) och Dragonball (nåt av det sämsta jag sett). Sen hade Yvn med sig deras Wii...Weee! Så blev ju massa spelande med, och så en himla massa godis såklart.



L kom ner o gjorde varsin drink till oss damer.. :) (utan alkohol då det fanns småskitar i lägenheten)




Den tekniska utav oss...


 

Mario cart... :)




Boxning...!! Lite ont idag... :)

Vart en riktig myskväll. Idag gick vi på stan en sväng jag och Winny och sen blev det thaibuffé... Vart proppmätt!! Jag och L åkte sen ut till Landvetter för o kika en grej.. Hemma igen och fick äntligen läst ut en viss bok. Fått ner halva julpyntet, spelat Wii (japp ni kommer få slita tillbaka det! ;) )....Sen kollade man på en nfl-match (Cowboys) samtidigt som en nhl-match (Blackhawkes).. :) Karolina... Detroit sucks!

Är hur trött som helst nu blir till att kila isäng tror jag.

Hoppas ni haft en bra helg.



....

2010-01-16 @ 13:38:50 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakade goa scones till frukost idag! Gött. :)




Veckan har rusat iväg... Det e skrämmande hur snabbt man kommer in i vardagen igen. Men det känns bra! Känns som 2010 kommer bli ett bra år! Har rensat ur gammal skit och nu startar vi på nytt, nytt nytt!

Städat undan här idag... Inte granen, den får vänta till imorrn. Det är dock illa med den nu, knappt något barr kvar... ;) Ikväll kommer Vinny och Yvn hit, vi ska ha lite tjejkväll med chickflicks, tacos och wii :)