När man mister något...

2010-03-31 @ 19:45:34 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drömt ett flertal gånger nu att jag tappat mitt vänstra örhänge...?? Skumt..

Hoppas det e bra med er alla som följer min otroligt spännande blogg ;)

Idag har det verkligen vräkt ner på den lilla ort jag befunnit mig. Men inget gör det. Av nån konstig anledning har jag tyckt att det vart ganska mysigt. Fick nästan höstmyskänslor :)

Sitter nu o försöker hitta någon bra film på Voddler att kika på. Yvn va så snäll o skickade inbjudan till mig. Samtidigt försöker jag googla till mig nån smarrig påsklunch...(men snabb o enkel att göra så tom jag kan göra den..hehe)...Tips någon? Klurar på att bjuda över ma&pa i dagarna här nu. Något annat än tacos får det ju änna vara ;)

Igår var jag o yvn iväg o skulle plaska lite på Åby. Dock hade dom kapat halva bassängen pga av nån tävling men del som va "öppen" va proppfull med folk. Vi gick i och direkt upp och iväg till bubbelpoolen istället... Det märkliga va att man va precis lika mör o trött efter 30 min i bubbelpoolen som efter att man simmat 1 km... Haha..

Nu är det bara imorgon kvar, sen massa ledigt! Ska bli så gött.

Everybody get up, singing one two three four...



Mamma ringde just. Dom har inte "tid" att komma på lite påsklunch, så tips behövs ej!!! ;)

Suck.

2010-03-29 @ 22:08:58 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()




Blir så j*vla trött o besviken. Inget gick åt blåvitts håll idag.
Ingenting stämde. Och knappt någonting skapade de. Suck.

Får glädjas åt att Gais vann mot AIK iaf.

Ana banana

2010-03-29 @ 21:57:48 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Idag fyller min Annapanna år :) Stort grattis!

TUR-mässan

2010-03-28 @ 16:58:54 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Oooh inatt har man sovit som en stock... I många timmar. Dessutom har man ändrat på klockan, så det blev ännu längre tom... Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Inte mycket till aktivitet idag. Eller jo, vi var på TUR-mässan en stund innan (helt slut!!!). Plockade på oss massa reselitteratur. Dock va själva mässan sådär kan jag tycka. Hade förväntat mig lite mer. Att dom inte satsar på "nya ställen", att dom inte passar på när dom vet hur mycket folk som besöker dom här mässorna. Nej istället tar vi en spottar ur info om ställen som alla känner till utan o innan, utan att ens ha varit där.

Nu blir det kanske lite zumba om jag orkar röra mig från vardagsrummet till övervåningen...

Alice in wonderland

2010-03-28 @ 16:51:04 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår vart man en sväng i Alingsås. Tog det lugnt o käkade inte bruna bönor och fläsk ;) Malin inkl tre söta sessor kom också på besök. Tre härliga ungar :)

En bild från i somras då dom uppträdde till en Sanna Nielsen- låt



Sen blev det stan o möta upp Yvn och Winny för lite bio. Vi såg Alice i underlandet. Den var helt ok. Mysig film. Det lustiga va att vi knappt såg några barn i salongen?! Trodde först att vi gått in i fel.. ;)




Igår kväll försökte jag mig på smörgåstårta a la Lasses mors vis (bacon i fyllningen bla).
Här ser ni resultatet. Den blev hur som helst riktigt smarrig!




Fredagsnöje...:)

2010-03-28 @ 16:24:57 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hade en mycket trevlig fredag :)

Samlades några glada på Star bowling, drack öl o försökte få till några strikes. Michael kom han också vilket va jättekul! Inte sett människan på hur länge som helst så det va änna dags :)

One strike - more strikes to go?!




Glada efter min strike, som jag gjorde på Monicas bana :p




Tessan stukade fingret på första slaget...




:)





Gröna hyllan




Då var det dags för the riding bull... Hejja Bobby!




Michael precis efter han fått en bitch slap av Tessan ;)





Yihaa!





Bowlingen gick sådär. Verkligen uruselt. Men ett set vann jag åtminstone. Iaf på vår bana ;) Totalt vann Tommy, överlägset... Kvällen fortsatte sen till Nef. Där dom spelade galet tråkigt musik. Men det vart en rolig kväll :)

Melwin

2010-03-28 @ 15:21:15 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grattis till världens sötaste 2 åring idag på födelsedagen!

Grattis Melwin!





Kram från tant Helena :)

Did you notice the green jacket?

2010-03-25 @ 21:32:43 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen är denna torsdag snart över! Har varit en av dom längsta dagarna på lääänge. Ikväll skrev jag protokoll för en vägsamfällighets årsmöte... Ett gäng glada o energiska åttioåriga gubbar.... och lilla jag. Nog e man lite trött! :D En intressant grej hände dock med min huvudvärk... Den försvann under detta mötet efter att jag tvingat i mig lite kaffe. Kanske bara en tillfällighet. Men jag har ändå testat med många olika grejor under veckan. Men just kaffet kanske va grejen. Strunt samma, skönt att den är väck nu iaf!

Ska bli gott o sussa kudde nu strax! Imorrn e det fredag och det gillar vi!

Ny vårjacka!

2010-03-24 @ 19:45:09 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett svettigt zumba-pass avklarat... Duktiga jag för en gångs skull.
Om man bara kunde få tummen ur lite oftare. ;)

Idag kom min nya vårjacka som jag beställt på nätet.
Helt ok jacka för ett grymt bra pris.



Annars? Jo jag lever iaf.
Har haft ont i huvudet sen i måndags.


Hemmapremiär!

2010-03-22 @ 13:12:26 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

6 timmar kvar till hemmapremiär... WIIIII!

Va ute en sväng på lunchen, och det e ju svinkallt :(
Det blir hem en sväng innan och pälsa på... BRRR!

Förutom vinst får vi hoppas på en bra publiksiffra,
på en premiär ska det ju inte vara annat än fullsatt tycker man ju! Trots väder o vind.

Nu hoppas vi att blåvitt är 3 poäng rikare nästa gång jag skriver....

Sunny sunday

2010-03-21 @ 16:44:03 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår vart det som sagt våffeldags... Kom på varför man inte äter det så ofta... därför det tar sån satans tid att göra? Tålamod noll.... :) Nåväl, goooda va dom! Får se ifall det blir några fler våfflor nu till våffeldagen kanske.




Sen var ju jag och Eddie och såg "Farsan". Den va ganska rolig faktiskt. Vissa scener var så pinsamma att jag knappt kunde kolla samtidigt som jag skrattade så att jag grät... Men nja, i det stora hela va den kanske sådär ändå. Eller så var det nog publiken i sig som "förstörde" filmen lite för mig. Varje gång just Jan Fares (Farsan) var i bild så var asgarvade halva publiken. Och ja, filmen handlade ju om honom, så han var ju i bild ungefär exakt hela tiden... Sen hade jag köpt såna där snacks för o smaska på under filmen. Det är lite svårt att äta dom utan att låta något... Men så varje gång jag tuggade blängde grannen i stolen brevid på mig.. Typ: SCCCCHHH!!!! Jag fick då istället suga på dessa stackars snacksen, vilket bara blev äckligt.. Så dom sista jag tog tuggade jag utav bara h**vete åt grannens hålll... mouahahhaha.


Idag har jag och Yvn brunchat på Hedens hörna.




Favvobrunchen helt klart... :)




Socker-överdos...




Sen en sväng på stan då i det fina vädret!! Men det blåste verkligen svinkallt, så vi tog bilen till Nordstan där Ylle shoppade loss.. :)



Nu hemma med iaf en klänning rikare och en mage som fortfarande e så mätt att det känns som att man kan explodera när som helst... Lasse spelar xbox och jag väntar o väntar på att han ska säga "Vad sägs om ett Dallas-avsnitt?"... :) Japp, vi har inte gett upp den serien än... haha. Är nu på säsong 7 av 12...

Cookies...

2010-03-20 @ 15:52:29 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skönt med helg!!!

Fredagen vart för övrigt spännande på jobbet då vi vart ute och besikta ett gammalt kulturarv....k-märkt plus plus. Jag fick lite kritik för min lösning på en lös ruta -> dubbelhäftande tejp ;) Vadå?? Det va ju bara tillfälligt....




Grymt vackert hus!! Skulle man fått köpt o fräschat upp... Har bla en sån här klassisk trappa.




Har vart några griniga lappar hit o dit på parkeringen denna veckan. Mest av anledningen att folk parkerar helt tokigt nu när det ligger lite snödrivor överallt, men även just att folk parkerar helt puckat för de mesta... Denna lappen satt på min ruta när jag tryckt in mig mellan två bilar... mer upptryckt mot ena bilen så jag kunde kräla ut genom passagerardörren...




Ikväll blir det våfflor!! Ska bli hur gott som helst. Till förrätt har jag nu bakat kakor... :)



Annars lugn lördag, blir bio i afton

You make me happy, when the sky is grey

2010-03-19 @ 10:02:57 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Längesen man blev så här glad när det regnar! :)

Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön Bort med snön!!!!



Plaski plaski

2010-03-18 @ 17:41:22 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagarna går långsamt men samtidigt snabbt. Hur går det ihop?

Idag kände jag mig som en av tanterna för första gången då en kollega hade med sig sin son som typ är 8 år... Han var så söt att jag nästan va framme och drog honom i kinderna, haha :D När jag sen fick veta hur mycket sattyg en 8 åring kan åtstadkomma var han inte lika söt längre.

Idag ska här simmas med Yvn! Behöver verkligen få röra på dököttet... ;) Det har blivit ett 1,5 zumba-pass sedan dvdn anlände för en vecka sen... Knappt godkänt va? :p

Det luktar just nu hundskit i korridoren utanför... Yumm. Eller inte! Stackare som trampat i hundskit o nu får torka upp efter sig.. Fattar inte folk som skaffar hund och inte plockar upp efter sig?!?!? Blir förbannad.... Det ligger o stinker överallt ser man ju nu speciellt när det är snö överallt. Och precis nu får man även lida för det INOMHUS också... Inte speciellt trevligt. Sist jag trampade i hundskit märkte jag det först inte och jag undrade varför det luktade så jäkla illa på spårvagnen.. När det sen visade sig vara jag skrattade Yvn en hel del åt mig som gick o drog skorna i båda grus o gräs...ööööverallt. Kan säga att jag slängde tom dom skorna efter det lilla äventyret. Hoppas nån jäkla hundägare ser detta nu: PLOCKA UPP EFTER ERA BYRACKOR!

Sis & jag, ser ni hennes surfar-ärr i pannan? Jag e fortfarande avis på att hon fick med sig ett märke hem från Hawaii och inte jag...



Bloody Wednesday

2010-03-17 @ 14:47:36 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här sitter jag på den här jäkla onsdan och blodar ner! :( Minns inte när jag hade näsblod sist! Något trevligt är det då inte... Min kära granne här som inte pallar att se blod kom in på rummet precis då det börjat forsa och jag hade halva ansiktet med blod - han höll på att svimma stackarn :)

Antar att det är min lilla förkylning som hjälpt blodet att komma. Men visst kan det även vara när man är nervös eller kroppen inte är riktigt i balans (dålig sömn osv)? Minns en gammal klasskompis som alltid fick näsblod innan vi skulle ta det årliga skolfotot tex ;)

Annars är detta en helt vanlig tråkig onsdag utan nåt som helst spännande på schemat.