Årskort 2011 och bio- check

2010-11-30 @ 21:58:27 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Satan i gatan va kallt det är ute! Jag och Yvn sprang mer eller mindre från bion till Ullevi-garaget för att inte förfrysa!:-/ Filmen va helt ok, mkt bättre än jag trodde. Men mörk som bara den och så va det ormar med.... Knappast en barnfilm. Såg att det va 11årsgräns, Men menar,böckerna då, dom var väl ändå lååångt ner i åldrarna som målgrupp? Så får dom inte gå o se filmerna sen? Nåja, innan filmen fick vi äntligen förnyat årskorten inför 2011. Snacka om att våra ute i sista Stund :$ skönt o fått det gjiort,! Fick även ett trevligt presentkort i shopen! Veli g som jag e fick Jag aldrig bestämt mig ifall jag skulle ha hooden eller mössan så det blev inget alls... Men Får dra dit en annan dag istället. Börjar sakta men säkerrt tina upp.. Ska bli gott o krypa till kojs. Ska bara kolla Håkans nya video 0:) Sov gott Och sis, tack för en trevlig kväll <3

Sushi-time

2010-11-30 @ 13:38:15 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



SViiiiinkallt idag!! Fick ett återfall och tog bilen imorse..Orka stå o vänta på en buss i -12 grader... NJA!! Ne, men skyller mer på att jag ska in till stan efteråt så det blir lite bökigt om jag skulle tatt bussen...ö. Men - 12!!!!!!!!!??? Inte ok.

Blev sushi-lunch idag med Anna, Hugge och Tobbe. Hur gott som helst! Var längesen sist så smakade extra gott idag. Smygstarta inför vad som komma skall...Imorron ska jag nämligen börja tävla mot min kollega David i att "komma i form".. Eller nåt! Den som uppnår sitt delmål först bjuder den andre på lunch. Inte jättestor morot men ändå... Ska ge det ett försök. Mitt delmål är att komma i ett par jeans som är för små... Wish me luck!

Ska iofs inte göra så mkt med maten tänkte jag, lite mer grönt skadar väl inte.. men framförallt, återigen, är det träningen jag måste komma igång med... Otaktiskt va det nån som sa att börja såhär innan jul.. nu eller aldrig kan jag tänka. Får se ifall jag har motivation som räcker till....

Ikväll ska jag dock inte ägna mig åt träning eller andra nyttigheter, för då ska jag och yvn på bio och se den nya Harry Potter-filmen. M Y S!

Familjelunch

2010-11-28 @ 19:15:15 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag kom tjocka släkten på besök :) fullt hus kan man säga! Men finns det hjärtrum så finns det stjärtrum eller hur e det man brukar säga.


Maria gillade grymmebrillorna :)




´Mingelmatstund :)




Isabella berättade att hon önskar sig en hund med självlysande koppel i julklapp... :)




Köksprat




Inte många min dessa damer stod still




Snyggve




Grabbarna slappa i soffan




En stackars mosad Winny




Bollbus




Nu é jag helt slut.. Och faktisk hungrig.


Glee i Dublin!

2010-11-27 @ 14:35:30 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mitt i alla tråkigheter hände nåt roligt... ett biljettsläpp till Glee-turnén och jag & Yvn slog till!! Så i sommar tar vi en liten weekend till Dublin!!! Ska bli så himla kul :) Har alltid velat se Irland. Fattar inte varför jag aldrig åkte o hälsade på Yvn när hon bodde där (?). Men nu så!!







Jag vet, vi har verkligen betalat pengar till o se Glee-(musikalen)... Men har ju sen månader redan erkänt att vi vart lite lätt hjärntvättade... Men gillar Glee (vilket USA också gör, tydligen helt hysteriskt till skillnad från här, men det var det ju med Hannah Montana också, sen kom det hit med..haha).. Ska bli rrrrroligt o komma iväg o se detta med sis! Sen att alla som hört detta hittills förutom mamma tycker vi beter oss som två fjortonåringar skiter vi i ;)

Uppe me tuppen!

2010-11-27 @ 11:26:57 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sen min lilla tiotimmars sömn häromnatten har jag kommit helt ur fas... Idag vaknade jag klockan sju... inte okej på en lördag!! Men oj vad jag har hunnit med...!!! Sopat infarten (helt meningslöst, all snö har blåst på plats igen), dammat, ätit frukost, tagit in alla trädgårdsmöbler, sett ett intressant program på TV, tömt förrådet på all skit från hantverkarn, skrivit listor till imorrn, varit uppe på vinden och letat och sorterat(inga lampor=kolmörk), (höll för övrigt på att slå ihjäl mig uppe på vinden då jag ramlade ner från luckan och på stegen= AJ!), knökat bilen med allt skräp som ska slängas, varit iväg till tippen och tömt bilen, pratat med en granne jag inte pratat med tidigare, satt upp ljusstakar i fyra fönster, varit med i en krukolycka där jag slant och fick fotpuffen dränkt med en skvätt blommvatten, duschat, tömt diskmaskinen, hälsat på grannhunden Bonnie, och nu vilat framför datorn i 30 min!!!

Det ni! :)

Nu lyssnar jag på Tracy Chapman, vet inte varför men kände att jag behövde nån lugn musik, haha....väntar jag på Lasse som är iväg och hjälper sin arbetskompis att flytta. Sen blir det till o handla lite.

Imorgon kommer ca 15 från min lilla familj, så idag ska här förberedas lite så kan jag mest ta det lugnt (så lugnt det går) imorgon..

Z?

2010-11-25 @ 22:45:23 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår gick jag och la mig kl.20.45... och upp kl.7.
Har liite svårt för o somna ikväll kanske...

Heartbeat

2010-11-25 @ 22:44:43 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just när man tror att nu vänder det, nu är det slut på tråkigheterna för ett tag, så kommer det nåt annat...


Dagens plus var att jag tog mig ända ut till kinna för att besikta bilen idag... ve o fasa tänkte jag. Åka ända ut hit för o få den icke godkänd. Men nädu! Den gick igenom utan några anmärkningar!

Chuck!

2010-11-24 @ 12:42:39 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Chuck - Huvudrollsinnehavarn. Enligt serie-innehållsbeskrivningen en nörd... Klantig med stort hjärta :) Ständigt motiverad till att bli en grym spion.




Sarah Walker: CIA-spion och Chucks käresta.
Fräck tjej. Lite störig ett tag då hon föll för alla grabbar.. Men bättrat sig säsong 4.




John Casey- CIA spion och även kallad Cop-face. Stenhård.




Morgan Grimes - nördig bästa kompis till Chuck. Liten och ettrig.




Jeffster - Jeff & Lester. Fantastiskt radarpar som jobbar på Buy more.
 Jeff är lite alkoliserad och groggy, Lester är i mest intensiv i...allt.




Ellie Bartowski & Captain Awesome - Ellie är Chucks jättesnälla syster och
Captain Awesome är Ellies man. Han är precis som sitt smeknamn..Awesome.

Snow!

2010-11-24 @ 09:13:38 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja nu verkar den vara här för att stanna... Vintern alltså.

Igår tog det 50 min till jobbet istället för 10. Den är lite seg. Annars kör jag faktiskt på med mitt bussåkande. Det går finfint ju. Och man får höra en del roligt:

Pojke 10-11 år: Vad gjorde ni sen efter jag gått igår då?
Annan pojke 10-11 år: Vi var ute på torget och kasta snöbollar ända till klockan åtta!
Pojke 10-11 år: VA?! Får du vara ute ända till klockan åtta!??!?! Det finns fan ingen rättvisa...

Det tycker iaf jag var lite sött :)

Nåt som inte är sött är högstadieelever som ska sjunga och prata allmänt högt och skrikigt tidigt på morronen!?!? Vad hände med trötta ungdomar som man säger... Nog e dom trötta kanske, men alltför mkt ljud kommer ändå ur dom.... Ok att man får prata.. Men vad e grejen med att sjunga så tidigt... skulle kunnat dränka en utav dom i snö imorse...

Redan onsdag. Och snart första advent!!! Och jul... Galet.

Hänt mer i veckan då... Jo i måndags var jag o hälsade på hemma hos Smurfen. Dom hade köpt skitfräcka lampor! Om det är något jag hade velat ändra i vårat hus är det takhöjden så man kunnat sätta upp stooora coola lampor!

Igår var jag, yvn och mamma iväg till sjukhuset igen o hälsade på. Börjar känna igen all personal där nu, och har även utav dom valt ut favoriter.. Tex sjuksköterskan som hjälpte oss med parkeringsvakten.. :) Blev kina-restaurang-besök med massa massa mat... har fortfarande ont i magen.

Subway-morning

2010-11-21 @ 13:51:01 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fint att Subway nu även kommit till Allum tycker jag :)




Som efterrätt stod det mellan äpple eller subway-kaka... men vem kan motstå deras kakor...?



Hej mitt vinterland...

2010-11-21 @ 10:23:57 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sålänge det inte slaskar gillar jag det... Blir ljusare o finare med snö :)
Sen får det inte gärna vara -20 eller fööör mkt snö. Som det är nu är perfekt.






Blev en bra dag till att slå in lite julklappar




Helgen hittills har varit väldigt,väldigt lugn. Igår var jag o hälsade på brorsan på sjukhuset igen, hade med massa filmer som han kan underhålla sig med. Fy satan va tråkigt det måste vara att ligga inne på sjukan.... :( Fick ryck efter bara 10 min, så fick leka lite med en rullstol...

Sen har jag börjat känna av min rygg igen. C R A P!
Det började för nån vecka sen, lite smått. Men då tänkte jag att jag kanske bara suttit lite galet på jobbet. Eller sovit knasigt... Men så har det bara blivit värre o värre. Nu gör det skitont! :( Tänkte inhandla lite voltaren-salva o se ifall det hjälper. Den vi hade hemma var nog mer än ett år gammal, blev ju inte speciellt varmt så som det ska.

Nu väntar jag på att Lasse ska bli klar (japp, jag väntar på honom och inte tvärtom..hehe) så vi kan åka o äta på Subway... :)

:(

2010-11-19 @ 17:15:57 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det har inte varit en bra vecka.

En av mina bröder ligger på sjukhus.

Gör ont i hela mig.



Fars dag idag

2010-11-14 @ 18:58:19 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis pappa och alla andra bra pappor därute!

Fick ett ryck imorse o tog mig ut i elljusspåret. Ja jag vet, är fortfarande i chock.
Men det hela tog sen slut när det började ösregna. Men ändå. Jag var iaf där en stund!

Sen nu eftermidda/kväll har vi varit ute på stan o ätit med pappa, mamma o större delen av syskonskaran. Det blev mongolisk buffé och jag sitter/ligger nu med matkoma som heter duga.


Pappa fick en bok från mig som visade bilder på Göteborg från 40-50-60-talet
Tror han gillart!




Ella & Jag





En trevlig kväll.

Nu blir det Chuck fram tills sängdags.

Puss

Afterski

2010-11-13 @ 09:42:23 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!!

Nänä, ingen sol idag heller?? Känns som vi har gått in i ett evigt mörker nu...

Vaknade för övrigt upp vid åtta... Inte ok! Speciellt inte med den huvudvärken jag har.
Var ute på en trevlig afterwork med arbetskompisarna igår. Det var flera fd arbetskompisar som också dök upp vilket var trevligt. Vi började på El Corazon, som för övrigt har en väldigt bra aw-buffé. Ganska mysigt ställe, speciellt igår då det inte var knökfullt med folk. Dock gillar jag inte deras unisex-toaletter... Yuck. Innan kvällens mål blev det en avstickare till ett litet nyöppnat café som bygglovschefen ville introducera. Alla beställde kaffe medans jag tog nypressad apelsinjuice... Ville egenligen inte ha nåt men i och med att alla beställde och jag totalvägra kaffe så tänkte jag bara slå till med ngt juice-aktigt som var snabbt o lätt att slänga ihop. Vet inte hur jag tänkte där, för allas kaffe i alla dess olika former tog kortare tid än min lilla juice tillsammans att göra..  Bra där Helena. Sen drog många hem, resten mötte upp lite annat folk o rörde sig mot Trägårn, där vi hade biljetter till afterski´n. Det va nice!!! Härligt stämning, gött folk.

SKa nog ta o lägga mig en stund, ge det ett försök till... :)

Pinsamt i pausen...

2010-11-11 @ 20:00:39 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pinsamt i pausen på seminariet:

Ingenjör: Hej
Jag: Hej, Helena från H****** ko****.
Ingenjör: Men hej! Va trevligt att råkas!
Jag: Tack.

<<<<Pinsam tystnad uppstår>>>>