Mardrömmar...

2010-10-31 @ 17:47:42 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaknade upp inatt av att jag grät:( Tårarna sprutade på mig. Hemska, hemska dröm. Det var så verkligt allting. Och det gjorde så ont. Läskigt med mardrömmar. Minns inte när jag drömde såna hemskheter senast, antagligen i lågstadiet eller nåt... :(

Otäckt...



Det va det hele...

2010-10-31 @ 17:38:34 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varför går helgerna så himla fort...??!?!! Nu sitter man här med söndagsångest igen. Buhu :( Mer än på länge faktiskt. Kan bero på att vi har tillträde på en himla massa mark just imorgon, och hittills har hela projektet vart rena kaoset.... får hålla tummarna på att det är städat o fint som man blivit lovad. Något säger mig att det inte kommer vara det :( ***ont i magen****

Helgen har varit fin. Var som sagt ute hos bror min i fredags. Maria visade nån ny dans som gjorde oss åskådare trötta av att bara titta på...Haha. Energi finns det gott om hos den lilla :)





Sen blev det mys hemma hos mamma & pappa. Jag och mamma kollade på Idol (kasst va det!!!) och pappa bytte lampor på min bil. Bra att man inte märkt att det slocknat och att en varningslampa lyst (hur länge vet jag inte...).. Uppmärksamma jag.. :) Blev käka grillchips med vitlöksdipp till.. jag stinker fortfarande!!! :) e la härligt. Hämtade min kärlek sen i stan.

Igår blev det en frukost på stan med en annan Helena. Vi käka på Brogyllen, finfin frukost där. Strosade sen runt på stadens gator och sparkade lite på löven. Man får passa på när det inte är blött ute :) Blir så glad av att vara med Helena. En frisk fläkt! Kan behövas i höstrusket :)



På kvällen sen laddade jag och Lasse upp med godis för eventuella spökbesök och även ifall sötsug skulle uppstå. Det blev både spök och häx-besök, bland annat av en liten kille som bodde i detta huset innan :) "Jag hade det rummet där ni har en kaktus nu..." Hehe sött. Skulle egentligen åkt in till stan igen för lite gottigheter men vi blev kvar hemma och kikade skräckisar, kvällen till ära.



Idag har vi haft norrländskt besök i form av Lasses moster,  även hans mamma, syster och två av kidsen. Det blev fika och även lite Håkan på Youtube. Vi fick en fin present, nämligen Håkans skivomslagsbild på senaste skivan, size stor, inramad!! Himla fint av Lasses mor.



Det va den helgen det.

Längtar till nästa helg.

L

2010-10-30 @ 23:59:01 Permalink Blablabla Kommentarer (2) Trackbacks ()







Friiiday

2010-10-29 @ 12:48:42 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inledde dagen med ett besök hos läkarn för ett sk cellprov... jag menar, hur kul e det?
Skulle blivit sovmorgon men det gick inte, blir alltid så nervös av sånt...
Nu efteråt känner man sig nästintill som man har blivit sexuellt ofredad, skamsen, besvärad... ja hela fredan förstörd? Sen tänker man, fy fasen vilken jobb dom har :( Och att man faktiskt får vara tacksam att det finns folk som jobbar med det där...


Äsch fredag är den ändå o det är verkligen hur skönt som helst känner jag!!
Ska bege mig ut till min bror ute i skogen o hänga med han o lilltjejen.



Sen blir det antagligen lite vindruvor och Idol hos mamsen senare ikväll. Mys :*

Nu, högsta växeln en stund till...

Trevlig helg!

Bobby i duschen!

2010-10-27 @ 11:31:23 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bobby har varit död i en säsong.
Pam vaknar upp och går in till duschen för o säga hej till Mark.
Men där står Bobby och säger "Good morning!"...Whaaaat!!!?



Oh...So classic!!


Japp, jag & L har precis sett klart säsong 9.

Vi går ut och brinner upp i natten...

2010-10-25 @ 21:57:23 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Eller inte!

Har nyss tillbringat ett par timmar i kylan på Gamla Ullevi! Brrrrr. Stackars Anna som jag lurade med. Svinkallt. Förlust. Puckon bakom oss. Och äckligt kaffe. Underhållningsnivån var sådär kan jag säga. I första skapades det massor av chanser ändå, men vad hände sen.. Ja jag vet inte, jag orkar inte. F*n.

Skulle egentligen fortsatt med min målning av trappa ikväll/natt men för frusen fortfarande. Det blir o kolla sporten och ev Filip & Fredrik.. Sen blir det sängen.

Guten nacht.

The end?

2010-10-24 @ 20:37:07 Permalink Blablabla Kommentarer (4) Trackbacks ()

Kommentera om ni vill att denna bloggen ska fortsätta.....! Do it!

@--/---

2010-10-24 @ 19:54:49 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det har varit en lugn helg... Precis så lugn som jag planerat.

- Sovit en jäkla massa
- Kollat film
- Kollat Dallas
- Ätit godis
- Börjat måla trappan



Pelé 70

2010-10-23 @ 11:37:47 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag fyller den store fotbollsspelaren Pelé 70 år.

Grattis! :)


Är din näsa sned eller armen ur led...

2010-10-20 @ 22:16:55 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra dag idag! Fick gjort en massa på jobbet samt rensat bort en hel del gammalt. Ska få nya kontorsmöbler verkar det som så då passar jag på att tömma på massa skit som inte längre behöver sparas på. Hittade bla TIO pärmar som jag aldrig ens öppnat... inte en endaste gång på snart tre år. Lite såna grejor e gött o få bort liksom.

Under eftermiddagen gick jag & Björn på en hälsoinspiratör-träff (vi råkade nångång när vi var nyanställda luras in i att bli just hälsoinspiratörer på vår sektor, vilket skämt, iaf när det gäller mig, han e ju hurtig som tränar 5 ggr i veckan...men jag lever väl kanske inte som jag lär ;)) Haha. Nåväl först var det lite föreläsningar och grupparbeten. Sen fick vi lite ohälsosam fika.... Och avslutade dagen sen på Sats med att först prova på Body Combat i 45 min(var jättekul! ska jag nog testa igen) och sen Zumba!! I Zumban glänste jag givetvis, haha. Ne men jag hade tur att det var precis dom stegen jag kunde, så instruktören frågade om jag ville stå med henne därframme...haha I DONT THINK SO.. Sats hade jättefräscha lokaler, helt nyrenoverade, blev ju lite sugen på att börja där. Men så satans dyrt. Han föreståndaren eller vad han var skulle ringa runt till alla, kanske man kan få till en bra deal.

Kollade på Uppdrag granskning ikväll där min gamla kära hemkommun hade gjort bort sig. Vem det än är som gjort fel är det så himla synd om barnen...slängs hit o dit som jag vet inte vad. Hoppas det löser sig hur det än ligger till nu..

Grease is the word...

2010-10-20 @ 21:51:24 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite bilder från i fredags!


Olivia framför sminkspegeln... :)




Förväntansfulla töser




Kl.23,30...efter vi kommit hem från musikalen. Fortfarande energi kvar. Så vi målar lite :)




Lite tv-spel på lördagmorron



Himlen är oskyldigt blå

2010-10-20 @ 11:19:10 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Igår blev det bio med Anna i höstrusket. Bra tider för bio nu känner jag... :)
Det var vår fjärrvärmeleverantör som bjöd på kalaset och filmen var "Himlen är oskyldigt blå". Rätt bra film faktiskt. Den lille Skarsgård va en riktigt bra skådis ju, liksom många andra okända (för mig) skådisar som var med i filmen. Filmen var både lite rolig och deppig.

Halv

2010-10-19 @ 14:55:42 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trodde jag hade glömt kameran hemma hos mor & far. Men nu visade det sig att den inte låg hemma hos dom heller :( Panik...

2 steg från paradise...

2010-10-19 @ 14:51:50 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter och testar headset på jobbet... Eller sitter o sitter, springer fram och tillbaka i korridorerna för o se hur långt dom räcker. Min favorit-kopiator är givetvis längst bort med ett stort arkiv emellan = tjocka väggar som stör kontakten.

Trött idag. Sovit för länge nu igen? Känns som man håller på att gå i idé helt o hållet ;) Fick iaf tränat igår. W O H O! Ska försöka få in ett par ggr till denna veckan... Push it!  Ilskan har för övrigt börjat lägga sig nu gentemot den dumma säljarn jag o karolina träffade i lördags. Jag har tom insett att jag kan ha min nuvarande mobil ett tag till.. Visst den krånglar lite, men kan fortfarande ringa på den.. ;)

Har varit hemma hos en familj nu flera ggr på hembesök o har följt dom hur allt fungerar där.... kan säga att man blir mörkrädd, och väldigt trött på folk som är så elaka mot sina nära o kära... Som kan vräka ur sig precis vad som helst och bara tar dom för givet? Man ska aldrig, ALDRIG ta någon för givet, inte ens släkt. Visst, det kan hända att bara för att man är just släkt kan han/hon älska en bara för den sakens skull, vad som än händer. Men frågan är om personen kommer finnas där vid ens sida, hur man än beter sig? Nä just det. Tänk på hur ni behandlar folk. En dag kommer ni att ångra er. Ge f*n i att såra och vräk ur er saker ni inte menar bara för att få ut lite av dagens aggressioner. Gå och sparka på ett träd eller nåt istället!
 
Själv ska jag slänga detta head-setet åt skogen nu!!! Gick sådär.

Glee-marathon, del 2

2010-10-18 @ 22:18:48 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

I söndags var det dags för Glee igen. Upp tidigt och hämtade Yvn, sen bara det av hem till mamma. Va skönt- nu ska vi bara sträck-titta på hela andra delen av säsong ett..tänkte vi! Men så var Daniel och Maria hemma så det var full fart. Maria förstod inte varför vi bara skulle titta på massa sjungande personer hela tiden istället för o leka med henne, och Daniel och allra minsta pappa förstod inte det heller... ;) Men vi fick sett alltihopa, tror tom några av ovannämnda smygtittade några ggr. Eller inte.
 
Mysigt iaf! Så blev det en tur till byn för o besöka den nya restaurangen för o köpa hem lite pizza..
Va fint där var!! Men det ekade så tomt...



Ekade tomt gjorde det verkligen inte hemma hos mamma o pappa. Ljudnivån som uppstår när fler än två av människor från min familj kommer samman är HÖG. Vilket kan vara lite, lite påfrestande om man är lite smått trött. Men det går. Man e väl van. :)