Hej då alla j*kla femtioöringar!

2010-09-30 @ 16:01:47 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag kommer inte att sakna er alla femtioöringar!!! BYE BYE! Dom enda mynten jag gillar är egentligen dom fina guldtiorna. Annars föredrar jag helst sedlar ;) Ifall nån rik människa undrar var han ska göra av alla sina pengar...

Fullt ös här! Aldrig riktigt någon ro. Pension hade suttit fint nu känns det som. Eller inte.

Igår var vi hemma hos min bror Christer, hans fru Bogi & deras lilla Ella på middag. Bogi hade som vanligt lagat jättegod mat..Yum! Annars visade Ella sitt dockhus som hon fick i helgen och nu hade ännu mer grejor till!! Jag minns hur mkt grejor det fanns till dockhusen när jag var liten, men nu verkar det liksom inte finnas något stopp. Ella hade tomt badankor till badkaret!!! Ni kan ju tänka er hur små dom var och hur lätt de är att hålla reda på... ;) Kanske låter lite avis och kanske finns det en sanning i det, men ändå.
Det är trevligt med mitt-i-veckan-aktivitet faktiskt.



Känner mig otroligt sliten idag. Vet inte varför men det har varit väldigt mkt på jobbet denna veckan, nu börjar den äntligen lida mot sitt slut. Trots sliten o rödögd fick man höra i korridoren nyss hur glad man alltid ser ut. Och hur det tydligen smittas. Blev jätteglad över o höra det, så tack snälla Svante :)

Idag slutar man sent återigen, sen blir det en sväng till tippen (7e gången på en 1,5 månad) och målet är att sen träna zumba... Men ja, vi får se. Kan ju iaf använda badrummet till o duscha nu så kan ju inte längre skylla på att det är jobbgit o duscha i tvättstugan. Japp badrummet är ju nästintill klart o vi kan ju använda delar utav det nu- o det känns skönt såklart!!! Dock känns det som att badrummet liksom inte kommer i fas med resten utav huset..,.,haha :)

Nepp nu trillar jobben in, dags o rappa på!

Nåväl...

2010-09-27 @ 20:55:37 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veckan startade inte speciellt bra kan jag meddela. Men nu kan det bara bli bättre.


Pöss!

MEN ÅH!

2010-09-27 @ 12:37:09 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äsch... jag blir så j*vla trött...

:(

Kalas...!

2010-09-26 @ 21:55:01 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma efter en helg med massa fläng och kalas.

Bland annat hos lilla Ella som fyllde 4.


Hon var helt lyrisk över sitt dockskåp!




Vi hjälpte till o inreda med alla nya möbler hon fick :)










Kollar teknikens värld...















Så nära nu...

2010-09-26 @ 20:24:37 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()






Visst blir det fint? :)

1-1

2010-09-22 @ 21:47:14 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tack för att det blev poäng i Borås för en gångs skull. Och tack fantastiska canal plus för att man fick se lite av matchen iaf...!!!!! Grinigt o irriterat. Men ändå underhållande... på sitt sätt.

Dagen idag; Jag var nog mer virrig än jag trodde förra onsdan då jag kom tillbaka till jobbet (ni vet då jag suddade ut allas schema på tavlan). Lyckades även boka in ett hembesök för idag kl.10 strax därefter suddningen. Dock glömt o anteckna var och till vem jag skulle...Bra där! Så det var bara att leta igenom ca 300 ansökningar tidigt imorse... :) Hittade det som tur var och allt löste sig! Men..jisses!!! :D

Ibland får man sig en tankeställare, att grejor man går o deppar eller irriterar sig på oftast är små skitsaker. På just det hembesöket idag träffade jag ett par såna människor, som gav en en tankeställare. Hon i förhållandet strålade av energi trots de flesta motgångar man ens knappt kan tänka sig hade gått emot henne, och han i förhållandet som fanns där för henne gjorde verkligen det bästa av situationen. Det är just precis så som det är, man får allt göra det bästa av situationen. Så från och med nu, lägg av med alla små struntsaker Helena, sluta haka upp dig på grejor!!! Bit ihop eller bara lös problemet. Sådetså. Har inget just nu iofs, förutom att det är segt o gå upp på mornarna o segt o skrapa rutorna, att handla precis efter jobbet då alla andra också gör det så det är långa köer - att fortfarande duscha i tvättstugan- att det är för mkt på jobbet- för lite i lön... Nä skämt åsido, inget just nu, men inför nästa gång...DÅ! :)


Än blommar blommorna vi fick ifrån mamma.. Så fina.





Tror inte det blir så många fler dagar/kvällar iår här i utemöblerna än den gången vi invigde dom...




Nu börjar det hända grejor...

2010-09-22 @ 18:29:51 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



MÅNDAG:




 TISDAG:





ONSDAG:



Jojjo!! :)

Jahapp

2010-09-20 @ 17:52:19 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fy satan va trött jag är idag!! Kom hem vid ett inatt efter att ha jobbat med valet. Det va kul,spännande och intressant samtidigt som det var skitjobbigt/frustrerande på ett sätt.. Framförallt att räkna röster... Det var ju några st. Och om det blev fel, vilket det blev, fick alla räkna om...  Men jag gillade det, man var ju med på ett helt annat sätt än tidigare val. Är ju inte så insatt och har heller aldrig varit direkt intresserad egentligen heller. Men antar att det ändras med åren, man vet mer vilka frågor som är intressanta (iaf för egen del) och vad man har erfarenhet utav. Sen blir man ju lite nyfiken me då man jobbar i en politisk organisation, man undrar ju vad som händer liksom... ;)

Är dock som många andra inte speciellt nöjd med hur valet gick... :(

Vad händer annars här, jo..har hämtat ut lite grejor som ska till badrummet. Imorrn är det kakling på gång! Wohoo! Händer grejor.

Nu blir d soffläge.

Glee, chips och nostalgi

2010-09-19 @ 15:20:49 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Eftermiddagen/kvällen igår tillbringades med Yvonne hemma hos mamma & pappa. Vi körde Glee-maraton, åkte till macken mitt i natten för o köpa chips och diverse nödvändigheter. Det var precis som förr i tiden. En riktigt mysig kväll. Och jag fastnade helt för serien, haha. Bäst är Kurt :)

När vi kom först kom dit var Maria där, vi hann leka en stund innan hon skulle åka hem.






Dags o börja göra sig redo inför nästa arbetspass. Ni som inte röstat än... GÅ OCH GÖR DET NUUUU!

Kikar in på rasten...

2010-09-19 @ 15:12:21 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter som röstmottagare idag på valet. Är hemma nu en stund på "rasten". Första passet gick jättefort. Det vällde in folk, var hela tiden kö in till vallokalen, vilket väl gjorde att tiden gick jättefort. Får hoppas det rullar på lika bra vid nästa pass. Positivt med mycket folk, då gör folket sin plikt! :)

Igår var det återigen ett besök på tippen...(tur att vi har oändligt många besök på kortet...) Sen kom Lasses mamma, och syster ´med systerbarn på besök :)






Full koncentration under ett battle mellan Olivia & Lasse.




Sedan testade vi lekplatsen







F

2010-09-17 @ 21:23:18 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag har ingenting gått min väg. Ja, från klockan 7 tills 19 kan man säga. Och nu sitter jag helt slutkörd i soffan. Skiter i after worken som jag själv varit med o styrt upp... Istället ska jag ta mig några rutor schweizernöt o se på dumburken.

Soon...

2010-09-16 @ 22:24:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()





Lång dag idag igen. Men det rullar på snabbt. Lite väl snabbt för mig som fortfarande har en del semesterlunk kvar i mig. Inbillar jag mig iaf. Igår morse när jag kom till jobbet i ottan suddade jag ut allt på tavlan där alla har skrivit upp var/vad dom är på för möte, hela veckans schema helt enkelt.. Gjorde det på ren automatik då det kändes som måndag... Hehe, insåg inte vad jag hade gjort förrän typ två timmar senare då folk började springa utanför o fråga va han och hon och han var... ooops. Vart lagom poppis då alla fick gå o fylla i igen.. ;)

Vi har nu internet hemma på "riktigt" och telia-boxern med massa roliga kanaler. Precis lagom nu när det blir höst. Måste investera i nya mysbyxor (mina gamla har så stora hål nu så att det blåser in) så är jag all set!!
Vill komma igång med träningen nu med men får nog vänta nån vecka skyller vi på... det e faktiskt lite lätt hysteriskt runtomkring nu. Åt iaf mkt grönt till lunch idag ;)

Tja...

2010-09-16 @ 21:59:49 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

  • Stressad
  • Frusen
  • Trött

Så kan det gå när man kommer hem från en underbart slapp & go semester. Welcome back to reality :)







Hem till Hösten

2010-09-15 @ 20:18:20 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

We´re back!

Har haft det jättebra på slappa Mallis.. :) Solat och badat och läst böcker och käkat oxfilé ;)
Och slappat då förstås!

Orkar inte skriva så mkt´nu, får komma sen kanske, men lite bilder kan vi bjuda på sålänge iaf!


Lasse vid den fantastiska stranden i Alcudia




Jag med resans första servesa :)




På samma ställe fick vi även varsin mini-pinacolada efter maten.. Det é dom små sakerna som räknas!




Vi bodde på Seaclub.. Ett jättetrevligt lägenhetshotell




Ville ta med mig alla blommiga träd hem...




Jag pressade en del i solen såklart... Nu e jag brun som en pepparkaka! :p




Vi var rätt kulturella de första dagarna... Käkade paella och som här, tapas såklart.




Min badkille :)




Trevliga poolområden..






Den gamla delen av Alcudia va jättemysig






Hemma nu lagom till hösten, det kände vi direkt när vi steg av planet... Men rätt mysigt ändå :)

Med badrummet är dom nu i full gång... men  ooooh va man hade velat haft det klart på en blinkning! Vi har just nu tillfällig dusch i tvättstugan..sådär spännande... det dammar överallt och låter knas i rören. MEN SEN... dåblirdetgött.

:O

2010-09-06 @ 20:37:37 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

PS. På en veckas tid har det nu knackat på dörren 6-7 ggr av småglin som vill sälja jultidningar... Och vi säger nej till varenda en utav dom. Usch, vi kommer bli "dom i området som aldrig köper något av oss barn"...?? :)