Florens

2011-04-30 @ 11:29:51 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi åkte ganska tidigt på fredagen ut ur Pisa och satte fart mot Florens där vi bokat boende i två nätter. Körde lite kringelikrokar så vi fick en försmak av den italienska landsbygden. Väl framme i Florens fick man panik... Italienarna är ju hysteriska i tättrafik, kör ju så satans fort o överallt, inga linjer mellan filerna o jag ville bara dö... Men så hittade vi ett parkeringshus tack o lov, och där fick bilen stå i två dagar... ;)

Jag har världens bästa Lasse, han hade uppgraderat till superior med den här utsikten på Doumen från vår egna terass. Inte dumt alls!!




Det va rödvinet som gjorde att vi mådde bättre igen ;)




Ponte Vecchio






Hmmm..




Gick upp i tornet brevid Doumen, 450 trappsteg i små trånga gångar, snacka om mjöksyra!! :)




Nudie!








Äntligen dags för gelato!




Goa grejor till go utsikt







Mer Florens to come! Men nu blir det frulle

Hemma igen

2011-04-30 @ 10:53:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu e man hemma igen!! Har haft en jättebra semester. Toscana är fantastiskt!

Resan började väl sådär med tanke på hur dåligt vi båda mådde, men efter nån dag mådde vi bättre så då kunde resan börja på riktigt :)

Och den började i Pisa där vi landade. Vi hämtade ut vår hyrbil, knapprade in på GPSen och blundade o hoppades på att det skulle gå bra i trafiken... Kom ju ganska sent men hade turen att hitta en parkeringsplats och även slippa all hysterisk trafik.

Vi bodde på Royal Victoria, Italiens äldsta hotell.




Lasse gör dagsbudjet




Dag 1 fyllde ju Lasse år.  Hotellpersonalen var uppmärksamma och grattade honom, han fick tom en present! Pluspoäng!




Lutande tornet va ett givet besök




Pisa är en trevlig stad:)

Sämre tillfälle? Nä

2011-04-21 @ 12:38:07 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fattar inte hur otur man kan ha.... Det kunde vart precis när som helst, tom om ett par dar, men nä... NU e man sjuk. NU! Magsmärtor + att det rinner rätt igenom en. Varsågod för infon! Men är så jävla trött. Något man sett fram emot hur länge som helst.... och så mår man skit när det väl är dags. Lasse har haft samma tidigare i veckan o det verkar äntligen gå över nu iaf...Vi misstänker att detta är från restaurangen vi åt på i söndags, men det verkar ju lite knas om jag fick mitt tre dygn efteråt? Men så igår eftermiddag fick jag alltså så sjukt ont i magen och i morse var det kört... Fan. Åkte till jobbet o tog de mest akuta grejorna. Blev utskälld för att jag kom trots jag e sjuk. Svarade med att vem ska fixa dom akuta grejorna. Det kunde dom inte svara ¨på så låste in mig en stund o gjorde klart.

Japp, vid fem kör snälla syster oss till flygplatsen där vi ska flyga ner till Pisa o börja vår  resa.

Efter att försökt packa det sista ligger jag nu raklång i soffan med datorn på låren då det gör lite, lite mindre ont när jag ligger ner. Pimplar blåbärsdryck- Tycker synd om mig själv.

Fan.

JAja, glad påsk på er!

Vi ses när jag kommer hem igen.

Tisdag snart torsdag

2011-04-19 @ 23:06:49 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag snart torsdag! Och det är mkt som ska göras innan det blir torsdag-eftermiddag... Gaaah! Men det e bara o köra 150% imorron så ska det nog gå vägen :O Är så nöjd, har hittat en "hemlig" p-plats vid jobbet. Egentligen inte jag, utan David. När han läckte infon var jag tveksam, så blev han tveksam, men nu har jag läst på, och det e faktiskt en p-plats. Och den e guldvärd!! Jaja, David får också stå där. Det är en stor fråga det här med p-platser vid jobbet ska ni veta... Så nära som möjligt

Idag följde Anna med hem från jobbet. Äntligen dags för lite filmkväll! Det blev chickflicks, tre st. "He´s just not in to you", nån ny film med Julia Roberts samt en med JLo... My god va seg den med Roberts va!!! 2,5 timme av ingenting... Båda somnade... :) Sen orkade vi inte med JLo -filmen. Anna hade med en finfin inflyttningspresent, en hink me färska örter.

Mysig kväll!


Anna o jag på en aw

Bonusbild

2011-04-17 @ 22:22:33 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bonusbild för denna helgen

Del av lördagens grill; Göööött



Listen to the sound

2011-04-17 @ 22:17:27 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Totalt speedad... Kört en liten städsväng såhär på kvällsingen innan läggdags... kör samtidigt storkok lasagne.. Här ska lagas lunchlådor....!!! Vet inte var orken kom ifrån.. Många tankar som trängs i skallen, försöker nog bara fokusera på annat antar jag...

Helvetesvecka väntar!! Iaf då det gäller jobbet. Usch... Men annars e det en del trevligt faktiskt! Framför allt...Italien på torsdag!!! En veckas semester... AAAAAH! Go mat, go dryck, fina landskap, sol och bästa sällskapet.

Idag var vi ute o åt tillsammans med la familia, dock saknades en familj.


Såhär kan det lätt bli när vi ses... Förutom kaos o kackel,
så blir det en himla massa fotande till höger o vänster...




Sis




Winny, Bella & Ella




Vet inte riktigt vem hon från allt ifrån...




Mor & dotter- så fina :)



Vart megatrött efter middan, men som sagt, sen blev det fart på en. Tror det var Stenmark som gav lite inspiration då vi kikade på Mästarnas mästare tidigare ;)

Liar Liar på trean nu. Bra skit.

The way you make me feel

2011-04-17 @ 13:24:12 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

F*n va gött o vakna upp o kunna gå ut och äta frukost i solen på altanen.... :)



Var ute o körde inatt och fick se en brinnande bil (andra gången i livet och andra gången på en vecka)!!
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.604083-svart-skadad-i-brinnande-bil  Så himla otäckt. Hoppas killen klarar sig ok. :/

Ska strax göra mig i ordning. Vi ska in till stan o käka med familjen idag. Ska fira min, Winny och två av mina tre systrars födelsedagar- alla vi fyller nämligen i april. Det gör ju även min brors tjej samt hans ex och Lasse. Även farfar då han levde. Utöver dessa känner jag enl FB 10 till som fyller i just april... Jisses. Snacka om poppis-månad att kläcka ungar



The walking dead

2011-04-16 @ 15:59:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fick över lite filmer o serier när syrran va här. Bland annat zombieserien The Walking dead. Nu har vi igår och idag sett alla 6 avsnitt, vill ha mer!! :) Haha



Nu blir det grill !!!

Gleeee

2011-04-14 @ 22:40:37 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gleekväll med sis mitt i veckan- nice :)



Nördiga? Kanske. Men vi står för det, den här gången iaf... haha.

Gav även Yvn lite födelsedagspresenter i efterskott. Hon o böcker säger jag bara.. ;) Tssss

Maria

2011-04-13 @ 22:56:52 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hittade några bilder jag hade glömt bort. Fina vilda lilla fröken Maria :)



Mittwoche

2011-04-13 @ 22:23:54 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kväll men är inte nåt trött... Precis lagt kycklingen i Lasses marinad, sett Blue Bloods och innan dess Mästerkocken. Gott att dom två Göteborgstjejorna är i final! Hejja Hejja!

Annars idag: Svinkallt på jobbet, har gått o huttrat hela dan. Gick hem tidigare, fortfarande ont i stackars magen :( (igen!) Fixat till det sista med klädkammarn, tillfällig lösning som jag e rätt nöjd med- fick ju sig ett lyft iaf, hur det slutgiltiga resultatet blir återstår att se... Ska få hit planarkitekten Anna nån dag som får kika på ét :) Haha. Har legat o läst gamla dagböcker med. Många fina ord om fina människor hittade jag. Och många mindre fina och orättvisa ord om andra människor, hehe. Det var inte lätt o vara tonåring med alla hysteriska känslor. ;)

Ne om man skulle fixa lunchlådan till imorrn. Blir blodpudding!! Verkar vara rätt ensam om att tycka det är hur gott som helst? :) Gärna lite bacon till, men det pallar inte magen just nu.

Sleep tight!

<>

2011-04-12 @ 21:48:49 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Våren är här!!! På riktigt! Kanske inte just idag med allt regn, men annars så!


Blommorna vi satte i kruka för några veckor sen blommar för fullt







Pallkragen är målad, ska fyllas med massa gott sen när det blir varmare




Utemöblerna är oljade




Där stolarna har fått dynor så man slipper få randig rumpa :)




Och det viktigaste av allt.... Kylboxen för bärsen är inhandlad.


Projekt: Klädkammare

2011-04-12 @ 09:06:19 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så i helgen tog jag tag i mitt lilla projekt... nämligen klädkammaren. Haft en tanke på hur jag ville ha det, men när det kom till kritan, blev det svårt att genomföra det... :/ Vi får väl se vad det blir av det

Såhär såg det ut innan, guuuult o fult :)




Tömde på kläder så det hamnade här....




Hade egentligen velat haft en klädrondell här så man verkligen kunde utnyttja utrymmet till fullo, men har inte hittat någon bra storlek :(




Efter lite målning såg mina kläder ut såhär... ooops.




Tänk va mycket lite färg kan göra!!




To be continued... :)


Grattis sis!

2011-04-10 @ 19:53:47 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag fyller sis år! Grattis på födelsedagen!









Love you!

Glass-premiär

2011-04-08 @ 20:10:09 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kurs idag då. Som sagt, underbart med sovmorron. Men att kursen hölls på Hisingen var mindre bra, då man skulle genom Tingstadstunneln i fredagsrusningen... Kursen i sig var helt ok, lite givande va den allt. Fick även träffa lite fd arbetskompisar, mkt trevligt :)

Men det bästa med den här dagen var att hotellet vi var på hade en glassmaskin som vi fick fri tillgång till!!!!!!!!! Say what.. Precis. Tre ggr blev det glass... Så sjukt ont i magen har jag haft de senaste timmarna. Kan ha med glassen att göra kanske... Men jäklar va gott det va o sitta i vårsolen o äta mjukglass :)