Uppe i norr...

2011-02-28 @ 22:21:13 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är man uppe i norr då. Började sådär, redan innan jag åkte. Efter jobbet åkte jag en sväng hem där jag möts av en läcka i förrådet! Gah! Elementhelvete hade frusit och rostat och allt vad det var. Inte så farligt som det kanske låter. Men som tur är har Lasses kompis rör-gubbar-kontakter så dom kom efter bara nån halvtimma o plugga igen så nu är det ordning på torpet. Förutom att huset är svinkallt, elementen måste luftas men vi har inte införskaffat oss en sån där pyttepytte-nyckel. Ja, man lär känna sitt hus allt efter som... :)

Men sen mot Umeå! På flyget hamnade jag jämte ett pucko som tänkte ta av sig sin jacka när han satts sig ner. Slog till med sin sylvassa armbåge rätt på mitt bröst med världens kraft så jag tappade luften(!!!!!!)! Himla kalabalik det blev. Smidigt.

Väl i Umeå träffar jag världens goaste norrlänning i form att taxichaffis. Han önskade mig lycka till på färden. Checkade in på det trevliga hotellet och får internet-vouchers i receptionen. Ingen utav dom fungerar... får gå¨tillbaka två ggr för att få nya... Till slut så!! Grrr. :/ Sen ut på jakt efter lite Subway som jag kollat upp innan att dom skulle ha... Men på den adress där det skulle ligga ligger nu en helt annan kedja... :( Sur-pella vart man. Men saken är den att det var exakt likadant som Subway, bröden o tillvalen. Om inte godare?? Fick kaka till o den var nåt av de goaste kakor jag ätit!!!! Ja goare än Double trees cookies! :O

Tillbaka till hotellet, dopp i poolen, göööött. Upptäcker till min förskräckelse att jag glömt plattången hemma..Mmm kul. Och har inget schampoo/balsam med mig utan får nyttja hotellets mini-flaska... jaja, vi får väl se hur jag ser ut imorron då... :/ Innan det vart lite slappa-framför-hotell'tven fick jag ett tråkigt besked som jag inte kan berätta vad det handla om... CRAP säger jag bara.


Nu ska jag plugga på lite inför morrondagen innan det är dags o sussa kudden.



God natt!

Vatten-rugby!?!?

2011-02-26 @ 16:21:45 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Häromdan pratade vi på jobbet vad man tränar och har tränat för något i sina dagar. Och då berättade den nye killen att han tävlat i vatten-rugby!! Say what? Aldrig hört talats om tidigare. Verkar sjukt jobbigt men kul. Vilken lungkapacitet man måste ha! Inte speciellt åskådarvänlig sport dock? :)



Själv har jag under mina år testat på:

* Fotboll
* Handboll
* Basket
* Orientering
* Combat jujutsi
* Line-dance
* Scout? haha utfyllnad nu dom två sista känner jag...

ShopStop

2011-02-26 @ 16:11:35 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill ha!!


Nytt från Blåvittshopen



Burton-jacka från Stadium



SOS-jacka, Stadium



Gina tricot





Soldier down.

2011-02-26 @ 15:42:46 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Den slappa helgen fortsätter. Min käre sambo mår kass o jag är trött... Vaknade för övrigt upp med ett högeröga som var svullet som attan. Såg förjävlig ut. Men nu har svullnaden gått ner något så hopp finns om att jag kan visa mig ute utan att folk kommer skrika av skräck. Var iofs ute och gick till affärn innan, dock med mössan ner över halva ansiktet men ändå, ingen skrek eller verkade oroliga i min närhet.

Kom på det att jag åker ju till Umeå på måndag, så har fått se över packningen o slängt in lite kläder i maskinen. Vill ta med mig både laptopen OCH kameran... Men det går ju inte. Får prioritera laptopen i detta läget. Kommer antagligen vara sjukt understimulerad om kvällarna där :/  Har kikat upp ifall dom har gym o pool på hotellet- check!, ifall det finns en subway i närheten- check! :)

Vill vinna massa pengar!! Så som dom Helsingborgarna häromdagen. Fy f*n!! Men man kan ju inte vinna något om man aldrig nånsin spelar på något. Ok en triss två gånger om året men det kanske inte räknas. Så idag skulle jag lämna in Lasses stryktips (vad krångligt det är med alla lappar för övrigt?!?!?!) och köpte då in mig på halva. Så håll tummarna....!!! ;)


Såhär såg mitt skrivbord ut idag när det v...

2011-02-25 @ 22:47:44 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

mms_img10409 (MMS)

Såhär såg mitt skrivbord ut idag när det var dags att gå hem... :-( jättekul. Det var bara att ställa in högsta växeln o köra... Blev sen en sväng o handla hylla o hem till en sambo som inte mår bra. Såg på bra film i sängen, inglorios basterds piggar alltid upp! Lagade yngves kräftsoppa-gööött. På spåret. Och nu går wedding crashers på ettan :-) slapp början på helgen

Trög torsdag

2011-02-24 @ 15:50:35 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag och jättejättejättelång dag. Ska dessutom gå igenom lite maskiner o sen sätta mig i spinningcykeln efter jobbet. Har mjukstartat min träningscomback länge nog nu :) Nu får vi ta i lite...!
 
Inte mkt som händer annars. Förutom att vi har tre personer på jobbet som sagt upp sig... Bara under denna veckan! Hnmmm...


Grattis igen till pappsen som fyllt år nu i veckan!



Time goes by

2011-02-22 @ 12:39:07 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kamerakursen igår var bra! Är nöjd och jättepepp på att ge mig ut o utforska mer med kameran :) Lite jobbigt var att i början på "föreläsningen" ställde jag ett par frågor och efter det hade nog föreläsaren mig som fast punkt för han slutade aldrig titta. Skitjobbigt. Trodde först jag kanske hade nåt i ansiktet (bläck från bläckpennan är inte ovanligt vilket jag för övrigt råkade även få på jeansen denna kväll). Men sen insåg jag att han vart nog rätt nervös så visste la inte var han skulle fästa blicken. Otroligt störande hur som helst. Även att nån bimbo skulle ta kort en gång i kvarten med sin extrablixt.....

Nu kommer en att lämna oss här på jobbet.. Jättetråkigt för oss men kul för henne. Ibland måste man bara vidare. Funderat på det länge nu, hur fort tiden rusar. Jag har redan varit här i TRE ÅR! Galet. Kommer fortfarande ihåg intervjun, vilken stol jag satt på och vad jag hade på mig. Hur nervös jag var när jag blev uppringd några dagar senare och fick komma dit (hit) igen o få beskedet. Hur jag dansade ut på parkeringen och hur jag tjoade i luren när jag ringde upp L. Det känns inte speciellt längesen ändå. Men om man tänker på hur mycket som har hänt sen dess så känns tre år rimligt. Det har hänt så himla mycket, både på jobbet och annars också.


Fotokurs

2011-02-21 @ 16:05:56 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()




Ikväll ska jag & kameran på fotokurs hos Nikon. Wiii!
Hade nästan glömt av det då det var jättelängesen jag anmälde mig.

:(

2011-02-21 @ 15:49:21 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ibland, alltför ofta, är jag nog alldeles för snäll...

Zzzz

2011-02-21 @ 10:47:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är så sjukt trött idag. Kan knappt hålla ögonen öppna.

Tuuuunga ögonlock.

Men jag jobbar på...



Käre far

2011-02-20 @ 19:41:41 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag vart vi hemma hos mamma och pappa o firade av pappa lite grand som fyller 59.


Från oss fick han en backkamera. Tror han blev rätt glad ändå :)




Anton




Winny o Ylle




Linda





Fina Bella




Tårtkalas




Yngve




Insåg just att det är söndag... Buuu. Ska lägga ifrån mig datorn o njuta in det sista av helgen

Tack hej

Burgarbrunch

2011-02-20 @ 18:55:54 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yvn sov över till lördag. Tog lite sovmorron sen blev det Glee´s superbowl-avsnitt....haha :)

En tur till stan sen. Yvn har letat fram sina gamla Dr Martens från 1995?
Fortfarande fina trots jag lånat nån gång sent 90-tal :)





Kollade lite affärer. Så mkt vårfint som kommit nu!
Yvn posar glatt trots vinterkläder o svinkallt ute... :)




Sen blev det burgarbrunch på Texas Longhorn. Me like!




Yvn tog caesarburgarn o vart mycket nöjd




Jag tog creamy bluecheese-burgarn. Hur god som helst!



Blåvitt lira på valhalla sen men vi hoppade det. Var ju som sagt svinkallt. Nu i efterhand var det väl tur att vi inte gick ändå...

Åkte hem o slappa lite. Sen skulle jag o Lasse på fest på kvällen men jag åkte på världens huvudvärk o blev hemma istället, så Lasse fick åka själv.

Crap on my leg and I'll cut it off

2011-02-20 @ 18:41:22 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halluuu! Hoppas ni haft en trevlig helg ni som kikar in! Det har jag haft :) I fredags hade som sagt jag o Yvn lite Glee-kväll. Eller lite o lite, vi körde till halv två ;) Hihi. Så töntiga kan vi vara.


Yvn fixar tekniken




Vi gjorde tortilla-pizzor. Blev jättegoda!!



Tack sis för en trevlig gleekkväll!

Friday lights

2011-02-19 @ 18:43:07 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efter jobbet igår tog jag en liten promenad samhället runt... Så länge solen lyste var det gott, men när den försvann höll jag på att frysa häcken av mig o skulle sprungit hem om det inte vart för att benen höll på att domna bort...Fortfarande frusen!




Porlande bäck... Vårtecken?








Walk the tunnel...

"Put a ring on it..."

2011-02-18 @ 10:44:37 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ikväll blir det Glee-kväll med syrran. Sweet! Ska snart iväg o handla lite gottigheter som vi ska ha till.  Sen även shoppa födelsedagspresent till pappsen som ska firas på söndag. Vet vad vi är ute efter, får hoppas dom har den kvar bara som dom lovat! Skönt att solen är på besök :) Allt känns lite ljusare då ;)