Hallå eller! Fina dagar nu. Det blev Lygne...

2011-06-30 @ 23:06:50 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

mms_img27263 (MMS)

Hallå eller! Fina dagar nu. Det blev Lygnevi innan idag. Varmt o gott även I det vattnet. Splended! :-) va runt o kika min gamla skola.. Man blir en aning nostalgisk. Många år man lekt, hängt o busat där. På vissa ställen såg det verkligen gammalt o risigt ut men på andra hade dom gjort om o byggt till, men d mesta va sig likt egentligen.Sen tog vi oss en tur till fröhlich igen, haha. Snacka om omväg för lite go burgare. På hemvägen tittade vi in hos päronen på kaffe. Nu ikväll har det blivit lite pulled pork-rester, Hawaii 50 och annan tv. Har packat klart o resfebern e här :-) ska upp halv fem imorrn, borde sova NU men svårt när man gått o lagt sig ett den senaste veckan :-/ See you later! Jag önskar mig själv o syrran en trevlig resa ;-)

Snart!

2011-06-30 @ 11:44:17 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 

Om ett dygn e vi där... I Dublin! Syster & jag :)

Ska bli jättekul att få komma iväg bara hon och jag - och att få se Irland, dock orolig att jag inte kommer förstå vad dom säger... ;) Haha. Ha tryckt ner de mesta jag kan tänkas vilja ha med mig, men hälften måste bort så det blir till att sortera ut..

Sjukt varmt idag också... Blir lite bad igen. Eller rätt givet. Sen måste jag förbi jobbet igen, glömt lite papper jag skrivit ut.

Två dagar kvar

2011-06-29 @ 14:30:13 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Effektiva värre idag! Varför ligga på latsidan....

Gick upp o stack iväg till gymmet med Lasse. Blev inte speciellt mkt träning för min del då jag fortfarande inte é bra :( Men lite crosstrainer o svett blev det iaf. Sen stack vi till badet för ett morgondopp. Så jäkla gött! Sen blev det frukost ute på altanen här hemma. Nu har jag varit i stan en sväng och bland annat växlat pengar till Irland. Nu blir det till o pressa lite!


Fler bilder från gårdagen:

Lasse prövar fiskelyckan




Olivia




Emma drömmer sig bort...




Malin kikar efter sjömännen :)




Sösaste Lindis






Bästkusten!

2011-06-28 @ 23:33:18 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fortfarande sjuk :( Men när det vankas bästkustens bästa, då säger jag inte nej

Idag mötte vi upp Lasses pappa och syster med barn.

Ut mot haaaavet!




En sådan skulle man haft? Grann!










Lite kallt ?




:)





Det blev sol, god mat och lite krabbfiske. Hade glömt badkläder men blev ett dopp här hemma nu ikväll istället. En jättefin dag och utflykt. Imorrn hoppas jag verkligen mitt snorande är över och att solen är kvar i några dar till :)

Måndag va det ja

2011-06-27 @ 21:28:26 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första "riktiga" semesterdagen börjar med att mina kära kollegor börjar med att jobba med vägen precis utanför vårat, sisådär kl.7-8. Tack för den. Har försökt förtränga min födelsedagsmorron då jag var ledig o dom prickade in exakt samma sak.

Bra väder det vart nu då!! :) Inte helt fel. Synd bara att man är tokförkyld med hosta, snor OCH halsont. Wtf?! Men börjar känns bättre nu iaf. Aldrig bra med ledighet, man blir bara sjuk ;)

På tal om ledig, gissa vem som åkte förbi jobbet idag på väg in till stan? Me... Hade aldrig gjort det om inte mina kollegor bett mig. Vart bara ett par papper o koder dom ville åt så det var väl smärtfritt.... Men fan. Sen vart det fika  me en annan kollega på stan, eller en halv fika. Hon är höggravid och mådde inte speciellt bra, vi fick åka till sjukan :/ Himla rädd vart man. Men allt vart lugnt tack o lov.

Imorgon blir det nog Skärhamn! Vädret ska bli kanon så man får ju passa på


Hihi, human bowling på Gökboet... Vill ha :)
Vi fnissade nåt så hysteriskt till denna.. SJukt kul

Fler bilder från midsommar

2011-06-27 @ 10:33:25 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()


























S som i SEMESTER

2011-06-26 @ 18:27:13 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen!

Söndag idag och.... INGEN söndagsångest! Semestern é här. Så himla gött!










Örtlådan växer så det knakar




Lasse o vår favoritgranne Bonnie





Nu väntar vi in Gefle-IFK. Kom igen nu blåvitt!!!

Midsommar -11

2011-06-25 @ 19:29:13 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det blev faktiskt midsommarfirande hemma här i år. Och det blev faktiskt ganska bra. :)


Till midsommarlunch blev det buffé- min fästman e grym!




Massa, massa småplock. Bla minipizzor




Det var ca 12 grader och stundtals nederbörd... Men vadå, om det är midsommar sitter man väl ute ändå? Mys :)








Dags för quiz!








Gullunge












Musikaliska gubbar - här liras Klubbland :)








Så blev det kvällen




Middag: grillad fläskfilé, färskpotatis mm.




EFter omröstning satt vi då inne o käka :)








Dans Dans Dans!




Efterrätt/nattamat




Svep!




Bränn Bränn Bränn!



Sen blev det lite spel fram tills gryningen. Och jag o Lasse gjorde bästa grejen nånsin, diskade o tog ut aaaallt innan det slaggades. SÅ skönt idag kan man nog säga:)

Riktigt trevlig j*kla midsommar!

hALLUUUU

2011-06-25 @ 10:20:33 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad midsommar på er!

Hoppas gårdagen va fin :)

Här e man fortfarande chockad över att man e uppe såhär dags, me tanke på att man gick o la sig klockan fem. :)

Sjukt ont i halsen och förkyld but its feels pretty ok

Hörs!

.... There goes my hero...

2011-06-23 @ 23:23:09 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken dag det va igår!!! Äntligen va det dags för Foo Fighters på Stadion!!!

Vi åkte o plocka upp Katti o Andreas på morgonkvisten o började vår resa mot Stockholm. Gick smidigt men oj va jag hatar sträckan Ulricehamn-Jönköping!!! En pissepause och en käkapause sen va vi framme hos familjen Manley för o lämna bilen. Första gången jag körde till dom utan Karolina, och jag klarade det nästan helt utan hjälp... ;) En pissepause hos Manley o sen klarade vi oss att först ta buss o sen tåg in till stan. Hejja. Där drog våra medresenärer till sitt hotell och jag o Lasse gick o hoppade på Lina på hennes jobb. Blev en öl där med Sandra o Andreas som också dök upp i väntan på att Lina skulle sluta. Sen började började vi röra oss mot Stadion o jakt på mat!! Vilket 30 000 andra också skulle.. :) Till slut blev det burgare o öl och vi var all set to go. Mötte upp herr Manley och sen vart vi inne på Stadion där täckningen försvann direkt.


I väntan på Dave & co- Lika snygga som alltid?





Herr o fru Manley checkar in? ;)




Sandra




Snygg, snyggare, Lina




Andreas o Sandra




Peter kom förbi




Ääääntligen! Extas!! Herrejäklar va grymt bra d va :)




Blev en turne-tshirt, fin va?



Konstig ljud ibland. Det är väl det jag har o gnälla om. Men annars: mkt bra! Det e som en vis man en gång sa: Konsert med FF är samma som när man beställer korv me mos, man vet att det blir jävligt bra. Det kan inte bli annat än bra!!!

För just så e det. Jag gillar bandet men Dave e grymt skön, vilket jäkla skrik och go han har!

En mkt nöjd Helena

Efteråt va det intressant o se hur 30 000 pers skulle försöka ta sig därifrån...panik får jag alltid i såna stunder då man ska gå me minimala steg o inte komma nån vart o bara ha hur mkt folk omkring o överallt, framför bakom sidan...som myror överallt. Men d gick smidigt o vi fick tom sitta ner på vagnen. (ja jag säger vagn...) Hem till Lina o Stefan och sov några timmar innan d va dags o stiga upp igen o stackars Lina o Stefan som skulle iväg o jobba. Tack ni för logi och en grymt trevlig vistelse!

Sen vi kommit hem har det varit full fart. Affärn o slagits med alla andra. Lagat lite mat inför imorrn. Bäddat sängar o tvättat av utemöbler. Städat. Hämtat presenning o vedträd. Helt slut. Ska bli gott o sooooova!

God natt!

Goder afton! Väskan e nu packad, det mesta...

2011-06-21 @ 23:25:16 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

mms_img35581 (MMS)

Goder afton! Väskan e nu packad, det mesta e inhandlat inför fredag, den stora högen på jobbet är bortjobbad och jag har nu semester! Känslan e fortfarande inte här dock. Kvällen annars har tillbringats hos fröken helena. Lite update och god mat. Trevligt som alltid. Nu får det bli lite sömn innan vi styr kosan mot el stockholmo imorrn igen. Yihaaa

Solen kom tillbaaaaks!

2011-06-20 @ 20:51:24 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det vankas semestertider... Bara en arbetsdag kvar, dock sitter jag på utbildning 85% av den tiden och har fortfarande en höööög med grejor som ska göras i övrigt. <<<Stress>>>> Så den där semesterkänslan känns väldigt långt borta. Speciellt när det är även e lite stressigt runt om. Midsommar på fredag redan o innan dess ska det handlas, planeras, städas, lagas och så en tur till Stockholm T/R för äntligen är det dags för FF på Stadion. Men snart så ska väl den där semesterkänslan infinna sig den också.

Igår hamnade jag hos en lokal blomsterodlare i Sätila med mamma. Gick loss ordentligt då det man inhandlat tidigare torkat ut o sen inte sett sol alls... Så här var det blommigt igen! 







Idag började vår nya kollega hos oss. En som kommer arbetar väldigt mycket med mig. Hon verkar jätteduktig o trevlig. Det är bara ett problem. Hon pratar grooooov skånska. Och ni är några stycken som vet hur jag pratar efter några minuter med en skåning.... :)

Bortamatch

2011-06-20 @ 18:48:28 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

I lördags drog man till Strandvallen i Hälleviken, det va dags för bortamatch mot Mjällby! Längesen det va bortamatch för min del, faktiskt ett år sedan, just till Strandvallen. Fast denna gången åkte man med bussarna...

Jag liksom Tessan hade klubbat All-in. Det gick helt ok. Nej det va faktiskt ganska lugnt....

Några glada Örebroare i vårt sällskap visste hur man reste med stil: ost o kex o ölkorv
 o vindruvor och vinglas o hela rubbet. Haha




En skadad Olofsson




En törstig Tessan som vi sjöng för på hemvägen då klockan slog över till den 19onde, hennes födelseda :)




Känner vibbarna i Hälleviken




Uppladdning inför matchen




Smulat smink på hemresan (regn regn, tack för den)




Lasse körde ett fantastiskt quiz på ditvägen, a la musikkrysset stil




En av tre glada o trevliga örebroare




Allsång pågår, allt från Håkan till Mauro Scoccio ;)






Riktigt rolig dag och en match som slutade med 2-0 vinst för blåvitt. Vi gillart. Kul med bortaresa, vart längesen som sagt man åkte, speciellt med bussarna så det va extra kul. Och Blekingefolket man träffade där nere var alla jättetrevliga o tillmötesgående. Var liksom glada att vi (några antal hundra pers) kom på besök i deras lilla idylliska samhälle.

Sen vart jag skitsur en stund och blir det nu också när jag tänker på det. Mkt står jag ut med när det är fotbollsresa och 300 grabbar i grupp som hetsar. Lukten (öl, urin, snus, rök, fis, rap). Hetsandet o alla puckon som ska bråka med varann. Töntiga kommentarer och folk som spiller över en. Men allt det andra, det roliga, väger upp allt jag nämnt (kanske inte dom som ska bråka med varann, det är otroligt onödigt). Men när någon taffsar och är jävligt ÄCKLIG då blir jag förbannad. Tur för honom att jag var så fokuserad på att få ut min öl annars hade det blivit en fet fläskläpp. J*kla vidriga människa. Det är inte ok i fotbollssammanhang eller nån annanstans heller för den delen.

Nåväl slutet gott allting gott. Mkt trevlig dag! Forza blåvitt!

En tur till bygden...

2011-06-17 @ 23:36:30 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efter att ha legat i sängen-soffan-sängen exakt hela dan va det gött när Lasse kom hem o fråga om vi inte skulle ta en sväng till Björketorp o kolla Björketorp-Hemsjö. Bra me lite frisk luft helt klart. Luft överhuvudtaget vettja.

Så vi satte kurs mot bygda... Vet att efter Berghem kommer Björketorp... Har ju kanske varit där 1000000 ggr. Men vad händer? Vi hittar inte. Fan inga skyltar nånstans. I panik ringer jag Lina som guidade oss, haha. Vi hade kört rätt hela tiden, men kändes betydligt längre idag bara.. Och inga skyltar. Men men, vi kom fram även fast vi missa dom första minutrarna och 3 mål :O Mysigt o kolla fotboll! Hemsjö vann med hela 7(8?)-2!! Då vart han nöjd Thorman. Kikade ifall det vart några kända ansikten i det gamla Björketorp, och nog vart där en, resten va ju småpojkar :) Fick komplimanger för mitt hår på ren alingsåsdialekt- försöker ta in-

Sen blev det faktiskt baconburgare på Frööööölich! Fina grejor faktiskt




Hemma o uttråkad

2011-06-17 @ 14:50:14 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart hemma idag och igår. Haft en sån sjuk huvudvärk. Kan tänkas liknande migränanfall- sett några hundratusen vita prickar... Hua. Sådär skönt. Idag vaknade jag upp alldeles svettig, och hade fortfarande tung,tung huvudvärk. Men den kan ju bero på att jag nu har sovit sanslöst många timmar. Känns ju lite bättre iaf.

Sitter nu med choklad och googlar Dublin. Snart e det ju dags! Och semestern e nu väldigt nära... Wiii.

Hoppas jag känner mig bättre illa kvickt nu, imorrn e det ju Mjällby borta.