Fotbollens sista proletärer

2011-05-31 @ 09:02:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()




Igår fick man köpt hem den här filmen. Jäklar va bra.
Och vad roligt och mäktigt att se. Blev ett par tårar och en himla massa goooze.
Se den!

IKEA, Chili, Subway, Alingsås mm

2011-05-29 @ 22:52:30 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Upp & iväg! Idag har det blivit shopping med Lasse & hans mamma på IKEA & Chili. Det blev ett par pallar, en grillvagn, lite handdukar o annat kraffs. Gött :)Sen en sub på Subway och sen iväg till Alingsåstrakterna och till Lasses systers familj eftermiddagen/kvällen.

Nu har vi installerat det mesta av de nya grejorna. Blev himla bra.

Är helt slut.

Grattis till min kära mamma och alla andra mammor idag på mors dag!

Langos, regn, tårta, shopping, final, stukad fot mm

2011-05-28 @ 22:30:22 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Dagen har bestått av:

- Langos till frukost
- Dans
- Shopping (två klänningar)
- Regn. En jä**a massa regn
- Firande
- Ett snabbt kolackmöte
- Pulled pork (my god!)
- Stukad fot
- Tårta
- Regn!
- Fotboll (grattis till barca, eller nåt)
- Mamma fyller år (Grattis!)
- Håkan
- Friterad banan

Äntligen helg!! Har inlett den med att käk...

2011-05-27 @ 23:45:40 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

mms_img35547 (MMS)

Äntligen helg!! Har inlett den med att käka buffe på hisingen, handlat lite fina blommor till huset o sen vart o kollat byns a-lag lira mot kode. Dock förlust. Nu blir det sängen. Ska upp med tuppen! Trevlig helg med er!

Grattis!

2011-05-27 @ 21:24:15 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grattis till världens bästa svägerska som idag tog sin läkarexamen! Stolt över dig :)

Jobbkväll + Blåvitt

2011-05-26 @ 21:56:46 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart sent idag också. Ikväll haft vi informations/sälj-kväll med en av våra stora uppdragstagare. Ett gäng bostadsrätter tecknade vi avtal på- samtliga faktiskt. Gott Gott Gott. Det vart så roligt på nåt sätt hur hela ordningen löpte. Den som vart först i kön ropades upp, fick sen komma fram och välja och sätta sitt namn på situationskartan o vilken lägenhet, och sen vart det nästa man osv. Lite som bingo. Lite som auktion. Efter man satt sitt namn där gick man in i ett annat rum o skrev avtal. Folk tjoade och tjimmade. Svor och hejjade på. Ja det va lite roligt som sagt...

Sen fick man sett lite hbk-ifk me, gick ju finemang det med.!

Mkt på gång dessa dar, helt fullbokat! Bara roliga grejor :-)


Ett par hemmagjorda corndogs





Indiskt + semla

2011-05-25 @ 21:40:34 Permalink Blablabla Kommentarer (2) Trackbacks ()

mms_img35545 (MMS)

Lite rolig bil jag såg häromdan :-) Sitter på expressen hem. Haft en trevlig afton på en indisk restaurang med några kollegor. Det var vår interna avtackning till hon som slutade i fredags. Hennes favoritmat är just indiskt så vi körde på det. Sen är hon en sucker för semlor och det lyckades vi faktiskt få specialbeställt från ett bageri och lämnat på restaurangen. Bra grejor :-) nu känner man riktigt att hon faktiskt slutat, buhu :-( i övrigt en riktigt trevlig kväll, kul att träffa just dessa kollegor som inte brukar hänga med på aw så efter jobbet. Det blir liksom lite annat. Sen va det himla god mat me :-)

Va o klippte mig igår! Inget hår kvar :-/ ...

2011-05-25 @ 09:09:02 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

mms_img35544 (MMS)

Va o klippte mig igår! Inget hår kvar :-/ kass va bimbon som klippte mig, lyssnade intee för fem öre.. Nåja får ge det ett par dar så har jag nog vant mig :-D va annars ute o käka med kolack igår. Mys :-) får lätt bli en stående månadspunkt o gå ut o testa olika matställen.

To tired

2011-05-23 @ 21:03:24 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äh så j*kla slutkörd--- jag går o lägger mig!

Längtar till imorrn då jag får krama på Special K!

En regnig söndag

2011-05-22 @ 18:41:12 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte många timmars sömn. Pälsade på mig och hämtade upp Yvn och sen stora lilla Winny. Blev att handla på grossisten-mäktigt hur hon styrde upp vistelsen - sen blev det käka lite på stan. Hon och hennes far åker ju till Filippinerna på tisdag, Leonora har redan åkt. Så passade lite på att hänga då dom ska vara iväg ett bra tag.

Sen vart det match på Gamla mot TFF. Mkt bra i första, dock otur att inte alla dom skotten gick in.. Börjat störa mig nåt så sjukt på en kille som står bakom. Han skriker rätt i örat på en samtidigt som spottet flyger åt  alla håll - skvätter ner hela hövvet på en... Snälla försvinn. Skönt med tidig match, nu har man hela kvällen på sig med gottigheter. Vi ska nog ge oss på Twin peaks boxen... :) 

 

Back to the east-coast

2011-05-22 @ 18:14:26 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Igår tog vi in lite experthjälp, projekt Örtodling stod på schemat

Grabbarna fick gräva i lådan




Bästaste




Fina Theresa




Söta Elliot hittade leklådan




Trädgårdsfix, sol och öl givetvis




Blev himla bra




Dags för grill




T tog kort på fotografen :)




I väntan på mat




Grillad tonfisk, jättesmarrigt. Nästan som på Howards pub på Ocracoke island




Elliot va duktig o hjälpte grillkillarna




Efterrätten, keylime-pie... Nästan som (?)på Howards pub, Ocracoke island. Yummm





Förändringar

2011-05-20 @ 21:04:01 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens hemska upptäckt: Stannade till på Shell 7eleven tillsammans med en arbetskompis idag på lunchen.
Skulle bjuda på en cinnabum som jag pratat så mkt om den senaste tiden. Men vad händer? Det finns inga cinnabums! Enligt han i kassan (som för övrigt flinar när han ser paniken i ansiktet på mig) fick dom slänga 99% av det dom köpt in, hade bara sålt ett par enstaka... varav en då var till mig via Lasse. Han visste inte ifall det skulle bli några fler för det gått så dåligt... Jag var snabb på att informera om att  om han kunde meddela mig och ringa så fort dom kom in så skulle jag köpa upp allesammans!! Fan... ja vi får la se... Dumt av mig o inte vart där varje dag o handlat cinnabums, men trodde ju helt klart att dom iaf skulle ge det en chans... Suck

Idag har jag annars vart på en stor avtackning med jobbet. Tre stycken som skulle tackas av. Lite sorgligt, en utav dom var min företrädare som lärt upp mig på min tjänst men sen dess haft en annan tjänst. Trots att det skiljer 20 år mellan oss har vi kommit varandra ganska nära den här tiden. Och nu slutar hon o ska börja i stan :( Med sina närmsta arbetskompisar har man ju ändå den dagliga statusen, så mycket tid som man ändå ses. Det e en glad prick som lämnar, samtidigt lite av ens mamma på jobbet, och det e svintråkigt att hon lämnar, men glad för hennes skull som har fått ett nytt spännande uppdrag. Kommer sakna henne!!!  Men ska ju ses på en mindre tillställning i nästa vecka och sen kommer hon tillbaka och ska lära upp den nya.

Hoj!

2011-05-19 @ 22:25:09 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vart på bio ikväll, blev Pirates. Den va helt ok faktiskt. Depp gör ju hela filmen. Helskön.

-

Innan vart d käk på Bergakungens restaurang. Käkade deras Scarface burgare... :) YUMM.

Vbg & tacokväll

2011-05-19 @ 22:21:21 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Studiebesöket igår vart jättetrevligt. Synd bara att vädret va som det va. Lite sol hade passat finfnt. Sen lyckades bussbolaget bra med o komma med en buss som rymde 25 pers mindre än bokat. Så dom andra som inte fick plats blev upphämtade 1,5 timma efteråt... :) Blev inget Tre toppar men besökte ett annat trevligt ställe, www.fridas.nu

Igår kväll kom Smurfen/preggi på besök. Det blev tacokväll och massa framtidssnack helt klart :)

Hittade ett par gamla agia napa-bilder... jisses säger jag bara haha...





Stay the same

2011-05-17 @ 20:53:12 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fortfarande trött efter söndagens jobb ;) Men det var kul, precis som i höstas, att jobba på valet. Man känner sig delaktig på ett annat sätt, det är spännande och dessutom känns det som man lär sig något. Speciellt jag som är rätt så nollställd vad det gäller politik. Eller aa nä det är jag väl inte, men kanske tycker det är mer intressant sen jag fick börja jobba på valen :) Nu är det ju 3,5 år kvar tills nästa så intresset har väl försvunnit o kommit tillbaka fram tills dess. Iår var det dessutom ett plus då jag fick jobba på mitt egna distrikt, gött o ha så nära. 

Annars har jag fått jobba över ett par dagar nu. Vet inte vad som sker men det verkar ju inte lugna ner sig direkt... Ska bli skönt i sommar att få rensat ärendena ordentligt. Konstig känsla att längta efter att JOBBA i sommar i fred..??? :) Blir bara ett par veckors semester i sommar, men har beställt fint väder och många sovmornar så det ska nog gå vägen det med.

I morgon ska hela sektorn på studiebesök till Varberg... Hmmm. Yeeey åka buss! Jag hoppas ju att eftermiddagsfikat blir på detta stället, oavsett väder... Världens bästa glasscafé :)