Oscarsgalan 2012

2012-02-28 @ 20:28:18 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag (med hjälp av yvonne) preppat med filmer de senaste veckorna. Filmer med Oscarsnomineringar. Och i söndags var det då dags för Oscarsgalan 2012.

J hade gjort rabarber-cupcakes, jättesmarriga!




Bästa kolack var med på uppvärmningen




Börjar bli dags för röda mattan (det viktigaste!?)




Något senare (kl.4 kanske?)




Y ville gärna va med på kort ;p






Som vilka tonåringar som helst dracks det energidryck....



Och det var nog det som hjälpte oss att hålla oss vakna exakt hela natten fram till kl.6,00!! Jag är imponerad, mest av mig själv faktiskt!! Somnar ju redan till introt i vissa filmer ju... ;) Oscarsgalan i sig va bra, knepiga filmer som vann flest priser, men brukar väl vara så. Som filmen Hugo, vi klarade bara av o se halva, sen vart det dags o spola. Men tydligen missa vi något där. Sen hade man ju i förväg valt att skippa stummfilmen som va nominerad, men den vann bla bästa manliga skådesspel och tyngsta titeln bästa film, så japp... där missade man något också tydligen. En riktigt rolig kväll/natt/morgon annars. Bra jobbat alla.

Jag tillbringade min måndag tillsammans med Yvn i soffan till Glee-project :) Det gjorde allltså inget att det var skitväder på den lediga dan.

Idag var det som att få en käftsmäll då man kom till jobbet. Ringde konstant o 160 röstmeddelanden på telefonen. SÅDÄR roligt.

Nu tar man igen sig med lite te o kaka. Blir nog tidigt i säng idag. Japp...

Lite mer firande..

2012-02-28 @ 20:02:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

I lördags var det lite Öppet hus för pappa




Birgit & farmor




Kikade in en del folk






Födelsedagsbarnet med bror




Öppnar paket




Tommy




Farbror o Eva



The week so far

2012-02-25 @ 10:18:26 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol och snön är borta!!! Det finns hopp!

Lite bilder från veckan följer


Jag glad efter lite fika




Bussåkandet fortsätter även fast det har blivit ett par ggr med bil denna veckan




Premiärhäng på balkongen




Videung i februari, jojjo




Och så igår.... Lisebergshallen. Det var först Stor, sen Movits (som var riktigt bra fast allt lät detsamma) och till slut Kapten Röd...! Och ja, det som alla tjatar om att han e grymt bra live, har rätt. Det var jättebra, härligt gung!



Annars i veckan... Hänt några skitgrejor på jobbet, man blir lite lätt galen ibland!! Men man blir så jäkla arg när det inte riktigt går som man vill :( men framför allt när man inte kan påverkaa! Men sen har det även hänt en del roliga grejor helt klart! :) Och igår var Bea och hälsade på med sina prinsessor. Så himla söta!! Och Bea såg oförskämt fräsch och pigg ut för att ha kläckt ut dessa två bara för några veckor sedan.

Idag blir det en sväng ut till ön för hälsa på ett par kompisar, även dom har en liten nykomling i familjen :) Mys! Sen blir det till att åka ut till mor & far för min del.

I vanliga fall brukar jag bli stressad redan på lördan över att snart är helgen slut... Men inte denna helgen, för på måndag är jag banne mig L E D I G!

Grattis till pappan!

2012-02-23 @ 09:02:36 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

... Han fyller 60 år idag!!

Kolacktime

2012-02-22 @ 19:02:52 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fint när man ska försöka ta lite sovmorron... ja då, just då av alla dagar på året som dom klurat på det, ja då ska grannarna bila upp sitt badrumsgolv....!!! :S

Annars... En liten bebis har tittat ut!! Stort grattis till er! Hoppas få träffa lilla underverket snart :)

Och för stunden, inväntar koooolack för lite kvalitetstid såhär mitt i veckan. Skynda skynda! :)

Boom!

2012-02-21 @ 20:51:04 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pjuuuuh! Lång fast bra dag :) Folk säger att jag borde ta för mig mer, och idag har jag, tro det eller ej, tagit för mig en massor!! Vart bla iväg på en grej i jobbet, och kunde verkligen det jag snacka om, utan och innan, och bättre än någon annan i rummet, så istället för o nästan ursäkta sig som man kanske ofta gör så höll jag inte inne utan körde på med mitt race. Hejja!

Ikväll har jag och syster yster varit iväg på salong, ibland får man unna sig och tänka på knoppen!

Annars idag är mina tankar hos Lina, hejja <3

Film

2012-02-20 @ 11:21:26 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett bättre liv - Bra film.
The descendants - Ok, men inte mer. Trodde den skulle vara mycket bättre.


Börjar bli redo för Oscarsgalan!

Pappa 60

2012-02-19 @ 16:43:08 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Världens bästa pappa fyller i veckan 60 år!! Efter ett par månaders (?) planering fick vi igår till en överraskningsmiddag för honom. Han är inte den som överraskas varje dag direkt. Och han kanske inte är den som alltid tar upp plats eller står i centrum direkt, eller vill göra det för den delen heller. Men för mig/oss är han ändå i centrum, alltid, fast på ett annat sätt. Nu fyller han 60, och givetvis ska en sån som han firas! Och det verkar som han blev väldigt överraskad, men framför allt glad, så det var kul :)







Filmsöndag

2012-02-19 @ 13:03:30 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Överraskningsmiddagen för pappa igår gick fint :) Han verkade både bli förvånad och glad. Mission completed :)

Idag är det fokus på film. Ylle lämna över lite uppvärmning inför Oscarsgalan. Har inlett dagen med att se Moneyball. den va bra faktiskt. Nu är det lite pause. Ska ta mig till gymmet en sväng.


En Partille-produktion...

2012-02-18 @ 00:50:14 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Haft en trevlig kväll hemma hos Jessica och Kristian. Tjejorna valde indiskt medans killarna valde pizza. Det roliga med vårt var att vi fick 8 lådor mat för 3 pers..(sjukt mkt maaaaat!!!). Men så hade dom glömt packa ner ett bröd (viktigaste grejen med indisk mat e ju faktiskt namm-brödet) så vi ringde bara för att. Men vad händer då? Ja då fick vi brödet och två lådor mat till...!! :) Hmmm. Japp, mätt!

Annars har veckan varit bra, vart lite träning och rensning på jobbet. Vart en sväng på Allum och ja inte så mkt mer. Vart sjukt taggad och sett fram emot just idag, för jag trodde att vi skulle på Kapten Röd. Har skrivit det i två almanackor, samt att flera på jobbet som ska gå har pratat om att det är idag. Men vad händer, jo det är ju fan NÄSTA fredag. Haha. Jaja, tur att man såg det i tid iaf. Och nu fick vi ju en trevlig fredag ändå :) Är kul att Kristian o Jessica ska flytta ut till våra trakter :)

Nu väntar sängen, kan knappt hålla ögonen öppna.

Ser fram emot morgondagen... :)
Mer om det en annan dag...

God natt alla!

50/50 mm

2012-02-14 @ 09:06:37 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så vart det allt helt snötäckt igen... Tar emot att säga att det vart riktigt fint ute nu ju. Mysigt :) Skönt på bussen nu när det är sportlov. Vi har vart ca 3-4 st totalt på hela bussen. Mmmm tystnad. :)

Söndagens date med L bestod av en tidig bio och vi såg 50/50. Den var helt ok. Lite rolig och sorglig på samma gång. Sen är ju Seth Rogan alltid rätt rolig. Den andre killen, han från Tredje klotet från solen, han kommer för mig alltid vara just "killen från Tredje klotet från solen"... :)

Blev sen brunch på Hedens hörna.. Yummm. Det var längesen sist. Alltid lika gott. Däremot sjukt jobbigt o promenera efteråt, om än dock välbehövligt.

Veckan har annars börjat med ett lugn på jobbet. Fan det va inte igår. Ska se till o betat av de mesta innan veckan är slut. Får passa på när det för stunden står still på så mkt. Och vadå sportlov föresten? Hade ni inte lov alldeles nyss...??? 

Up in arms

2012-02-12 @ 09:49:59 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Idag har jag en dejt med Lasse :)

Det dom aldrig nämner

2012-02-11 @ 18:24:56 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

I torsdags var man en sväng på stan efter jobbet. Mötte upp min bror Eddie och vi körde lite window-shopping och sen vart det en efterlängtad fika på Starbucks.... Mmmmm starbucks! Välkommen till Göteborg!







Så vart man överraskad med blommor o presenter när man kom hem... Bäst é du!



Sen fredag kan jag ärligt säga att arbetsmotivationen låg på noll. Men det blir så ibland, man är helt utpumpad liksom, helt färdig. Jag och David tog långlunch och begav oss till en restaurang på Hisingen av alla ställen... sån sjuk buffé! Vart tokmätta, och hade inte mkt ork kvar på den arbetsdagen. Igår kväll vart det en mini-maraton av Rules av engagement med en pause för På Spåret. Ja en lugn helg va det ja... Gött :)

I skrivande stund har jag bäddat ner mig i soffan med filt. L är och tränar och jag, har gjort mitt duktiga för idag så nu ska jag... Hmmm vet inte. Bara skräp på tv och inga bra filmer på lager. Gaaah!! Japp... DÄR var man uttråkad.

What´s your dream mr?

2012-02-11 @ 18:00:42 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lugn lördag... Sköna lördag! Har städat övervåningen... Nu sitter jag o klurar på ifall jag orkar ge mig på resten. Hmm. Eller om jag ska se Sveriges mästerkock på play istället.

Det har varit en fin vecka. I onsdags var jag på en inspirerande föreläsning som handlade om vad man gör av sin tid, sina pengar och sin kärlek. Men framförallt var man gör av sina drömmar... Sjukt pepp efteråt och känslan håller i. Jo, det vart en bra föreläsning helt enkelt. Många saker är egentligen självklara när man hör dom, det handlar bara att ta till sig dom, påminna sig ibland...



Hey..What´s your dream?

Torsdag

2012-02-09 @ 14:57:29 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()




Sol. Ljus. Gillart.

Bra dag idag. Inget ont i magen. Inte trött. Skönt! Har varit på en förvirrande utbildning. Ätit lunch med Joanna. Ska boka in massa möten i eftermiddag. Och ikväll blir det frappuchino med ena brorsan. Nice!