I sense a runner in the garden

2012-01-30 @ 18:57:07 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Överlevde dagen utan socker! Iaf hittills :)
Nu väntar jag på L så vi kan käka kycklingspett istället. Nära epelepsi känns det som då jag gjort exakt samma sak idag på jobbet, i 8,5 timme. Fantastiskt. Ser prickar nu, överallt. Mmmm.

Bussen till jobbet gick sådär idag. Mitt kort verkar fungera varannan gång. Nu när jag skulle hem funka det finfint. Hmm. När man väl fått tummen ur o köpt busskort så ska det krångla. Tack för den!

Nåja, nu ska vi se ifall det finns nåt o se på dumburken. Först: kolla Tallest man on earths uppträdande på På spåret. Han är bra den där.

Hallåja

2012-01-30 @ 13:20:48 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trodde mitt sötsug skulle vara borta vid det här laget. Men inte, varje måndag, varje vecka. Just nu efter lunch är det som värst. Att det just är måndagar än nog för att under helgen har man unnat sig och då lever liksom smaken kvar i tanken... Suck!

Idag planeras det avtackning här för en som ska sluta. Har aldrig gjort detta innan, rätt roligt men samtidigt inte, sjukt mycket mer än man trodde att det skulle vara.

Solen skiner! Ska passa på att ta mig ut en snabbis sen i eftermiddag, bara för att få känna lite på det. Känns som man jobbar förbi dagar utan att veta hur det är därute i luften.

Trevlig måndag med er!

Rensning igen!

2012-01-29 @ 20:43:05 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var det dags o rensa vännerlistan på Fb igen... Känner att den ska ner ytterliggare. Så mkt folk man aldrig pratar med eller ens vill prata med. Som man ens vill veta vad de sysslar med... och framförallt dom behöver inte veta vad jag sysslar med. Nepp, ännu en rensning som sagt. Befriande faktiskt! :)

Grattis annars till min kära bror som fyller år idag! Hipp hipp - hurra!

Hut hut!

2012-01-29 @ 11:56:26 Permalink Blablabla Kommentarer (2) Trackbacks ()

En vanlig lördag hemma hos Johansson/Thorman....

Vi övar på lite olika tacklingsmetoder, inget konstigt med det...




Blue 54!!!






Bring it on


Manana manana

2012-01-29 @ 11:35:12 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

I fredags var vi ett stort gäng på 30 pers från jobbet som gick och käka på Manana. My god va gott! Efter mycket stoj och Sangria blev det en sväng på Magasinsgatan och sen till Hard rock av alla ställen. Vi hittade ett dansgolv pinsamt nog, men DJn var med på noterna och spelade allt vi ville höra (med risk för o bli tjatig och gapig som alltid vart det mkt "Håååååååkan"-rop från mig kanske.. :)  ) Om vi inte hade vart så många hade vi nog inte vart just på detta stället och om vi hade vart färre så hade det nog inte vart lika roligt men nu var det så och riktigt roligt vart det. Dom e rätt sköna arbetskompisarna :)

Manana mat




Bakåt i bussen, bakåt i bussen

2012-01-29 @ 11:24:23 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det har varit en bra vecka! Var bla på invigningen av stans nya hotell i torsdags. Vart lite uppträdanden och så pratade den galne norrmannen ett tag. Det var verkligen svinkallt, men lite dans på det så gick det bra! Hotellet i sig är grymt fint! Men tycker dom kunde gjort den delen dom byggt på lite bredare, istället för smalt och högt? Den delen ser bara konstig ut... som en annan byggnad som bara sticker upp därbakom liksom. Äsch blir hur bra som helst.



Sen har man då börjat ÅKA BUSS!! Say what... Jopp, köpte mig ett månadskort (som det tydligen inte heter längre, hon i kassa rättade mig tre ggr på två minuter och ändå kommer jag inte ihåg vad dom kallar det nu...) Varför i hela världen får man för sig att börja åka buss då? Jo, sen vi flyttade hit till samma kommun som vi bådar jobbar har jag klurat på ifall jag inte ska åka buss istället, eller aaa många har tjatat o tjatat på mig om detta, alltså dom på jobbet. Varför kan man undra såhär i efterhand men jaja. Med bussen tar det för mig ca 12 min totalt, från dörr till dörr. Med bil, 15-20 min (det är parkeringen som ligger långt från kontoret medan busshållplatsen är precis utanför...) Och rätt ofta tar man en sväng in till stan, då är det skönt o slippa tänka på var man ska göra av bilen osv... Samtidigt är det väldigt skönt med bilen, ja jag känner mig redan lite halv. Men detta får bli en provmånad, efter det gör vi en utvärdering o får se vad det blir av det hela. Tänkte att om man ända ska prova, så passar det väl bra o göra det just när vi invigt det nya resecentrummet här. Himla fint är det, och skönt att man slipper stå ute i kylan o vänta. Dom har tom satsat stort o placerat en Pressbyrå där. ;)




Nåt mer som hänt i veckan är att Starbucks har kommit till stan!!! För att stanna verkar det som... För varje gång jag gått förbi har kön ringlat sig sjukt lång. Mmmm like it! Men som nån sa, själva tjusningen med det går ju bort snart, när det finns tillgängligt här hemma blir det inte lika mumsigt med det när man väl är utomlands. Precis som det vart med Subway, som nu finns i varenda hörn känns det som.


Mmmåndag

2012-01-23 @ 22:18:33 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()



Måndag igen! Händer grejor på jobbet, stora förändringar på gång och jag är hoppfull! Är verkligen kul att få vara med o forma något, nånting som kommer bli mycket jobb till en början, men till slut kommer bli mer effektivt och bättre.

Sov ett par timmar när jag kom hem, och nu sitter jag här o undrar hur jag ska kunna somna ikväll. Men det e väl bara o slänga en titt på dumburken så ordnar väl det sig. Vi kikade nyss på P3-guld galan som L spelat in. Han e för skön den där Ralf! Hehe. Och Söta Salem :)

Älskade mor

2012-01-22 @ 21:11:06 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

När jag ser min pappa som är lugnet själv vara orolig, som nu,
då blir jag orolig.
Mamma mår inge bra...

:(

KKT

2012-01-22 @ 20:49:42 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hade en riktigt trevlig lördag! Åkte och hämtade upp Yvn och Hillevi, dessa två Pär Karlsson-fans ;) Och körde dom ut till Örby-trakten. Sjukt mycket snö som föll men det gick bra. Man märkte att dom som väntat och längtat hela vintern på att få skotta var redo... :) Medan ungdomarna roade sig åkte jag till Kolack. Vi käkade gott, kollade film och bara hängde. Mys :)



Bellas kalas

2012-01-22 @ 20:37:22 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Isabella fyller 6 år




Ballongkronan på givetvis :)




Anton




Söt tonåring




Ella spexar :)






Dags o inreda dockhuset






Dath Vader kom på besök




Kalas på schemat

2012-01-22 @ 13:26:10 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter o väntar på pappa som ska hämta upp mig. Idag vankas det nämligen kalas för lilla Isabella som fyllt år.  Sjukt trött, gick o la mig vid halv fyra igår.. ;) Och så upp med tuppen idag för att jaga present. Får helt skylla mig själv där, har gått o tänkt göra det i tre veckor, och så så får man tummen ur samma dag... bra där!

Harduingetmankandansatill?

2012-01-21 @ 14:55:17 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vinter på gång.. På riktigt? Det verkligen vräker ner...! Fint... :)



Veckan har varit otroligt seg. Mest slut hela dagarna. Men natten till fredag sov jag minnsan, sen vart vi fit for fight igen. Och det var något som behövdes för det var verkligen bara jobbiga utmaningar på jobbet just igår.  Annars!!? Fikade med en gammal arbetskompis i onsdags. Hittade ett nytt fik mitt i stan som vart himla mysigt trots det är en stor kedja som inte alls brukar vara så jättetrevlig. Men här? Oh ja. Blivit lite träning denna veckan också. Men body combaten blev inställd då instruktören vart sjuk.. Bådar inte gott, även fast det e skönt o höra att dom också kan vara männskliga ibland. I veckan har även min barndomsvän Maria fött en liten Filip. Stort grattis! Och min arbetskompis Bea klämde ut ett par prinsessor i förrgår. Supermom även kallad. Respect o grattis! :)

Vad som sker idag är storstädning av nedervåningen, tvätt o annat spännande. Just dragit av golven. En finfin doft infinner sig :) Ska strax göra mig iordning då jag o syrran ska iväg o handla present till lilla Isabella som fyllt år och som vi ska fira imorgon. Sen ska jag köra Yvn och Hillevi ut till obygden på galej. Jag ska passa på och få lite KKT (kvalité kolack-time). Yeeey!

Men först, ut o se ifall några flingor fastnar på tungan...

Jaha

2012-01-19 @ 16:32:05 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött. Ofokuserad. Hungrig.

Adele

2012-01-18 @ 20:00:28 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Adele har blivit lite av en ny favorit!

Och denna låten kan jag lyssna på om och om igen..Bra grejor!!

Filmtips

2012-01-15 @ 21:35:43 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tips på två dramafilmer vi betat av i helgen


Everything must go (tragisk -deppig men bra film!) med Will Ferrell




Och The Burning plain med Charlize Theron



Ooops visst spansk text på bilden.. orka!