Tillbaka till Toscana

2012-07-23 @ 14:43:28 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

En väldans trevlig semester med bästaste...! Vi var ju i Toscana förra året i slutet på april, och hann ju då kolla in det mesta, vilket gjorde att denna resan tog vi dag för dag :) Jätteskönt, och precis lika vackert som jag minns det. Ingen förlovning denna resan, men den vart riktigt fin ändå.

Bildbomb kommer här!

Bilder tagna i bla San Gimignano, Greve in Chianti, Radda in Chianti, Vagliagli, Castelina, Aiola...

































Maria 6 år

2012-07-21 @ 22:06:41 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()













Ciao...

2012-07-21 @ 13:24:55 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi är nu hemma från Chianti-land!!

Stockholmshelg

2012-07-03 @ 22:39:43 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()


I fredags tog jag tidiga expresståget upp till Stockholm. I samarbete med herr Manley skulle jag överraska fru Manley med att dyka upp som gomman i lådan :) När jag började närma mig fick jag en rapport om att hon inte var hemma, utan hemma hos Stefans bror med flickvän som flyttat inte allt för långt bort ifrån dom. Så jag drog dit... :) Dörren var öppen, där kikade jag in, och någon vart något förvånad! :)

Haft en mysig helg där vi på fredan grillade, Melwin fick en slangbella som vi lekte med och så lirade vi lite boll o bara hängde. På lördan försvann Melwin iväg till kusinerna och Stefan iväg på grabbhelg. Vi brudar var kvar och slog till med tjejkväll med vad det innebär: rosa drinkar, jordgubbar och tjejrullen Bridesmaides :) på söndan gick vi på stan en sväng och sen var det dags för mig att sätta mig på tåget hem. Tack för en trevlig helg!! <3


Mor & dotter Manley




Rosé & jordgobbar givetvis :p




Sötaste! :)