Tjejhelg

2012-11-12 @ 16:36:42 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
Har haft en jättemysig helg med bästa tjejorna! :)
 
Först åkte vi till Gekås och mötte ett kaos som jag aldrig upplevt innan. Jisses!! Men vi överlevde, tre timmar iaf, sen fick det vara bra :)
 
 
 
 
Sen åkte vi till Falkenberg och checkade in på Grand hotell.
 
 
 
Spelade spel och bara lökade i flera timmar
 
 
 
 
Sen var det dags och piffa upp sig och gå och käka
 
 
 
 
 
Haha
 
 
 
Igår (söndag) tog vi efter frukost en sväng till Varberg o kika lite (stängt ÖVERALLT) och så blev det lunch på gamla klassiska Campinos... Mums!! :)
 
Tack tjejor för en härlig helg :)
 
 

Helg ljuva helg

2012-11-09 @ 08:18:43 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
 
Äntligen fredag! Och en efterlängtad helg är här.
Massa skoj som väntar!! Bla så kommer Lina ner idag så ska vi och Karolina och Monica åka o ha en riktigt tjejhelg :) Ska bli så gött! Och ikväll blir det First Aid Kit på Pustervik med Lasse.
Wiii!
 
Trevlig helg önskar jag er!

O b a m a

2012-11-07 @ 14:30:27 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det var väl för väl att Obama vann presidentvalet inatt.
 
Grattis! :) Såg vinnartalet imorse innan jobbet.
 

Malinda 6 år

2012-11-05 @ 21:44:14 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kom just hem från Hemsjö/Ingared-skogarna där vi har varit hemma på middag hos L´s pappa. Vi firade av lilla Malinda som fyllt 6 år. Hon fick bla en krustång som vi prövade på alla töser under kvällen :) Nostalgi,hehe. Som vanligt bjöds det på underhållning i form av sång av systrarna Axelsson, alltid lika mysigt :)
 

Då var säsongen äntligen över

2012-11-05 @ 11:10:47 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag säger inte grattis till dom som tog guld (aldrig), jag säger inte bra jobbat blåvitt- men jag säger Sella, tack för allt genom åren! Många ggr man har skrikit sig hes över vissa grejor men totalt sätt har man jublat tillsammans med dig. Du kommer bli saknad!

Äntligen helg

2012-11-03 @ 17:15:14 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 Hello i hösten!
 
Längesen jag var ute med min kamera känner jag nu. Och den fina hösten är ju förbi.. Nu är det ju bara mörkt och blött. Dock har det väl varit max två dagar av sol och fina höstfärger denna hösten och just dom dagarna var jag upptagen. Får satsa på nästa år istället ;)
 
Nåt annat det varit dåligt med den senaste tiden är träningen. Jag orkar verkligen inte. Det är egentligen tusen saker jag borde ta tag i, men det finns ingen ork. Jag skyller på höstmörkret. Jag behöver ljus!!
 
Men det har varit en ganska bra vecka ändå. Men framför allt har helgen börjat super.
 
 
 
Igår slutade jag tidigare och åkte in till stan en sväng. Kika bla in på 4 gott, stans bästa godisaffär enligt mig och ett gäng till antar jag. Köpte lite knasgodis kidsen
 
 
 
Sen kom Yvn hem till mig och vi körde en gammal hederlig filmkväll. Vi  började med att se Breaking dawn del 1. Kände att vi behövde uppdatera oss med den nu när snart del 2 och sista delen är här. Lätt att det blir biobesök på den ;) Haha. Sen blev det skräckisen Från andra sidan med  bla Calista Flockheart (utspelar sig på ett barnsjukhus). Den var sådär. Man blev ju inte ens lite nervös :) Sist såg vi (ett under att vi höll oss vakna genom tre filmer...) The change-up med Ryan Reynolds. Lite rolig :)
 
Filmsnacks :)
 
 
 
Idag kom Lina, Stefan och lilla Moa förbi. :) Wiiii. Alltid lika trevligt o ses. Och så stor Moa blivit, sötisen.
 
 
 
Så himla söt tjej :)
 
 
 
Som sagt, mkt bra startt på helgen <3