Höstpromenad

2012-09-29 @ 18:39:50 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

En promenad med Joanna i Delsjön och till Bertilssons stuga blev det idag. Älskar hösten! :)
Dock blev promenaden inte 5 km som var tänkt utan det dubbla pga att jag var lite väl envis... Haha. Men men, trevligt och välbehövligt.
 
 
 
 
En välbehövlig fika i Bertilssons stuga
 
 
 
Cheesecaken var riktigt god
 
 
 
Alla häxor var lite läskiga...
 
 
 
 
Innan vi snurrade bort oss... :)
 
 
 
Vi träffade en liten lysmask som vi fick rädda från dom elaka hästarna...
 
 
 
 
Äntligen på rätt spår igen
 
 
 
 
Känns i mitt gamla knä nu! Men det va det så värt

Kick-off med jobbet

2012-09-25 @ 21:48:14 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det har skett lite omorganisation på mitt jobb, vi har gått ihop med en annan verksamhet. Sen har vi dessutom två nyanställda. Så idag har vi kört lite kickoff för att hitta på något kul tillsammans samt lära känna varann. Och OM vi gjorde! Var på ett ställe som hade massa knasiga bilar som vi tävlade med. Bland annat en där ena personen fick sitta fram och gasa/bromsa medan den andra fick sitta där bak och styra...med ögonbindel på!!! Hahaha vi skrattade så vi grät. Hysteriskt kul dag. Man fick se sina kollegor i ett helt annat jag (utöver de otroligt fina kläderna vi fick ha på oss). Mina kollegor fick nog höra en anings mer högljudd Helena än vad de brukar få stå ut med, samt kanske lite mer tävlingsinriktad än någon kunnat ana. Och den nya tjejen som börjat hos oss som verkar så lugn och snäll var helt galen bakom ratten, DET va kul o se :)
 
Först på dan hade vi lite möte och genomgång. Och så fika då :)
 
 
 
Gammal karta över Göteborg
 
 
 
Under ett 305 år gammalt bokträ
 
 
 
Bytte om till tävlingskläder...
 
 
 
Och gav oss ut på fältet... game time!
 
 
 
Crazy car...
 
 
 
Hmm räcker tiden till vinst?
 
 
 
Bästa MoB!
 
 
 
Ooops...
 
 
 
Spänd väntan på det slutgiltiga resultatet och presentation av vinnarlaget
 
 

Och nej, mitt lag vann inte.... Men vi fick flest stilpoäng ;)
 
En bra dag.

Ella fyller 6 år

2012-09-23 @ 22:39:54 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag var jag först och fikade med Monica en sväng.. Sen vart det kalas för lilla Ella som fyller 6 år!!
 
 
 
<3
 

Höst

2012-09-22 @ 13:52:10 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytändning på jobbet- maxat hela veckan. Då så att.... S K Ö N T med helg!
 
Var på afternoon-tea på Fröken Olsson med Anna och Skytten. Jättesmarrigt och mysigt. Gött med ett lite avbräck mitt i veckan, lillördag. Igår var det dags för överraskningsfest för Kristian!! Han vart bortlurad på bio, och när han kom hem stod vi alla glada där i hallen...surprise! :) Jättetrevlig kväll med många skratt och god mat.
 
 
Idag grejas det här hemma. Höströjt, rensat och sorterat och varit iväg till tippen en sväng. Så har vi även invigt vinkylen vi fick från Lasses syrrar förra helgen. Blev perfekt inne i förrådet.
 
Nu ska det bara städas lite och sen blir det koooolackkväll!!!

Back to life. Back to reality.

2012-09-17 @ 22:03:44 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Och back in buisness....
 
Igår (söndag) gjorde jag mer grejor än vad jag gjort på en hel vecka! Så skönt att må bra igen :)
 
Men så först i lördags körde vi ju lite Pulled Pork, och den vart himmelskt!!
 
 
 
Igår ute hos Lasses syrra som fyllde år
 
 
 
Jag gick med tjejorna ut o hälsade på "kyckling-tonåringarna"
 
 
 
Dom va söta men lite läskiga
 
 
 
Malinda fixade nytt vatten till dom
 
 
 
Emma visade några tricks
 
 
 
Sen var det tårta och lite annat smaskigt
 
 
 
Fina Emma
 
 
Sen blev det en tur in till stan där man fick se blåvitt besegra Elfsborg med 2-1, så fantastiskt gött.
Efter det mötte jag upp en sjuk Yvn och vi begav oss till Trägårn där vi upptäckte Scars on 45 som lira som förband. Lät riktigt bra ju. Och sen var det då dags för Joshua Radin.... Mmmmm! Mkt bra :)
 
Missade sen en buss precis när vi gick ut... Orkade inte vänta på nästa så tog en taxi. Och jisses vilken miss. Väääärldens konstigaste taxichaffis som först körde rally genom stan, körde fel 2 ggr, berättade 12 gbg-skämt (ja jag räknade) och sen när han väl kom ut på motorvägen, ja då kör han på treans växel. Samtidigt som han berättade jobbigt mkt om sin livssituation... Suck!
 
Men annars, mucho bravo söndag!

I´m alive

2012-09-15 @ 17:12:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Börjar sakta bli bra igen! Men kroppen är fortfarande helt j*vla slut...Sen har jag fortfarande ont i hälarna sen Köpenhamn, men det är ett helt annat typ av gnäll ;-)
 
Idag skulle det egentligen ha shoppats med mamma men ställde in då kroppen inte riktigt känns redo för folk och rörelse än, haha. Men strax är det match i Knoxville, och det får man inte missa! Tur man kan sitta med filt, mysbrallor och tjockesockor till. Sen går vi all american in idag med pulled pork och sweet potatofries... Heaven!
 
Gäller o vara helt frisk tills imorgon... då är det först kalas utanför Alingsås, sen är det Blåvitt-Elfsborg och till slut är det Joshua Radin på Trägårn, yaaay! Dock känner sig nu Ylle som jag ska gå på match och konsert med sig krasslig, får hoppas vi båda mår bra!
 
Från konserten i fjol på Brewhouse
 
 
 Och från en annan spelning..
 
 
Looking forward to it!!!!!!!!!!!

Ooooork...

2012-09-14 @ 12:45:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma idag också...

2012-09-12 @ 12:24:00 Permalink vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fortfarande ett snorhuvud och alldeles matt så det blev till att vara hemma idag också. Feberfri som det känns så antar att det blir comeback på jobbet imorgon. Har ångest över vilken hög som kommer att ligga där... Hua! _:( Men ibland måste man lyssna på kroppen antar jag..
 

Am.football, första säsongen

2012-09-11 @ 18:36:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

I vintras när Lasse sa att han skulle pröva på amerikansk fotboll sa och tänkte jag, va kul!! När han började sen vart jag livrädd, för skador...Ja, det är inte ovanligt i denna sport om man säger så. Och nu är vi ändå en säsong igenom, men vid varje match, blir man nervös över att han ska skadas. För jäklar vad det smäller...!
 
I lördags var det sista matchen för säsongen, då mötte dom Hässleholm
 
 
 
Y&Y kom och hejjade på dom med
 
 
BANG!
 
 
 
My marvel! :)
 
 
 

Tyvärr slutade matchen med förlust. Och jag var skitsur direkt efter slutsignalen... Mest över att jag nu har ett till lag som berör mig vid vinst o förlust ;-)
 
 
En säsong är nu avklarad, inga matcher nu på ett bra tag. Kan pusta ut lite! :-) Det har varit skitkul att Lasse har börjat med det här. Man lär sig mer o mer av spelet, det är mysigt med en liten klubb och får lite SSK-vibbar när man går till kiosken och köper sig sin burgare varje match, lite lotteri osv. (även fast Backavallen är väldigt olik Lygnevi, hehe). Det är en spännande sport där matchen aldrig är över förrän domaren blåser av den. Men framförallt har det varit spännande o se Lasses utveckling, och inte för att jag är partisk men han har verkligen utvecklats jättemycket. Som Påhlman skulle sagt; du é grrrrymm!!
 
 

Sjuk...

2012-09-11 @ 17:51:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Japp, så bröt det ut. Äntligen? Förkylningen o hela baletten. Har varit hemma idag medan jobbet har varit ute på roligheter... Synd att man missade det. Men men, en gammal inventarie som jag har varit med på en hel del grejor ändå, så jag överlever nog. Idag har man inte gjort mycket. Har kollat ett gäng avsnitt av New Girl. Sorterat ut lite ur garderoben tills jag blev genomsvett och insåg att säng eller soffliggande borde prioriteras. Kollat en dålig film. Druckit te. Kollat amerikansk football med Lasse som kom hem en sväng på lunchen. Lagat lite mat.

På tal om serier så har vi ju fört över lite avsnitt från Ylles hårddisk. Bla Modern Family som hon pratat om i ett år? Den är riktigt rolig ju. Sen har jag på en vecka nu plöjt igenom Hart of Dixie. Mysig serie där jag nu längtar till säsong 2!! En annan säsong jag längtar till är nr 4 av SOA. Där har ni en riktigt bra serie.

NEW GIRL- Komediserie med Jess (Zoey Deschanel) i huvudrollen. En lite vimsig tjej som flyttar in hos tre killar.


HART OF DIXIE: Zoey (Rachel Bilson) flyttar ut från New York till Bluebell Alabama för att ta över sin pappas läkarmottagning. Intriger, komedi, drama mm... :) En riktig chick-flick-serie haha.
 
 
MODERN FAMILY: Komediserie där man följer en stor familj som alla är lite lätt störda :)
 
 
SONS OF ANARCHY: Längesen jag kunde sträckkolla nånting överhuvudtaget... Men detta!! Detta kan jag se hur länge som helst. Spännande! Man följer ett motorcykelgäng, kriminella men snälla? :)
 
 

Lady Gaga-helg i Köpenhamn

2012-09-11 @ 15:35:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såå... Förra helgen åkte jag och två systrar och ena systerdottern till Köpenhamn, lör-mån. Mest för o umgås o strosa runt, men också för att gå på Lady Gaga-konserten. Kan typ två låtar... Mest en kul grej, och så hade man ju hört att om det är nån show man ska se live så är det Gagans :)
 
Här följer blandade bilder från systemkameran samt mobilbilder
 
Yvn kom och sov över kvällen innan. Hon fixade världens goaste mackor vi tog med oss på bussen ner.
 
 
 
 
Broa!
 
 
 
Vädret hos danskarna bådade gott
 
 
 
Fast....
 
 
 
Första kvällen ville jag och Ylle gå på Tivoli, men vi blev nedröstade... Så det blev en shoppingtur istället. Tivoli fick vi sett på utsidan iaf :)
 
 
 
Min goa middag på lördan
 
 
 
Yvns fish n chips
 
 
 
Nyhavn, riktigt trevligt även om det mest var skåningar där ;)
 
 

 
Rådhuset
 
 
 
Centralstation
 
 
 
Ett mycket märkligt ställe... Fotmassage i form av levande fiskar... Ville så gärna testa, men blev återigen nedröstad :D
 
 
 
Ströget firade just denna helgen 50 år. Massa musik och underhållning längs gatan... Gillar mest han som går till vänster. Dead serious
 
 
 
Goooa drinkar
 
 
 
Äldsta syrran helt förkrossad över att Lois Vuitton-affären var stängd (en söndag). Hon försökte kika in....
 
 
 
Ylle i sina nya glajjor
 
 
 
Dessa ungdomar... ;) Tsssss. Försöker få mottagning på mobilen
 
 
 
Mmmmmmm.
 
 
 
Gaga-dags!!! Winny köpte en oskyldig t-shirt utanför Parken
 
 
 
Två förband till Gaga. Det första var kass. Det andra var The Darkness, och dom var rätt bra faktiskt... Sen äntligen, ja för det var 45-50 min efter satt tid, som det var dags för Lady Gaga att stega in! Och vilken jäkla show!!! Jag är skitnöjd, vilket jag tror dom andra också var. Jisses!
 
 
 
Jag & Ylle
 
 
En riktigt kul helg! Blev lite shopping, sightseeing, god mat och goa drinkar, en konsert och en del flams. Hotellet vi bodde på vart centralt o bra. Vi tog familjerum vilket innebar att vi alla bodde mellan samma väggar.  Första tanken när vi bokade var att det skulle bli jättemysig att vi bodde i samma, och även praktiskt. Men ju mer vi närmade oss resan tänkte ja, va fan, det kanske inte är så bra ändå. Vi är ju släkt o kan därför ryta till bäst vi vill, gnälla o breda ut oss hur som  helst.. ajajaj. Men det gick bra faktiskt :) Även om det alltid blir kö till badrummet när man är fyra tjejor som ska göra sig iordning... ;)
 

I´m back

2012-09-10 @ 13:31:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja nu var det längesen man bloggade! Fått lite pikar de senaste veckorna så idag kände jag att jag åtminstone kunde logga in här.. :) Då har blogg.se gjort om sidan!! Japp, det var ju ett tag sedan som sagt....

Idag gick jag hem tidigare från jobbet. Febrig, ont i halsen, hängig, ja allmänt kass. Får hoppas det bryter ut nu eller försvinner helt. Kännt av skiten i ett par dagar nu så vore skönt om det kunde ge med sig...!

Nu e det te och filt som gäller. En panodil också om jag har tur.

Later!