Oscarsdag

2013-02-25 @ 12:57:32 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Strålande sol idag också! Inget man är bortskämd med direkt :) Det är bara ut och njuuuta som gäller. Iaf i två minuter till bussen.
 
Igår åkte jag och Ylle ut till Karolina för en dag i mysbrallans tecken. Var ju Oscarsgalan inatt, så vi tänkte ladda med lite oscarsnominerade filmer. Blev ett par lååånga sådana + halva Pitch perfect för lite skratt ;)
 
 
Kontrast; sol sol sol ute. Inne tacomys och soffhäng
 
 
 
Gissa vem som somnade redan i film 2?
 
 
Idag blir det till o kolla Oscarsgalan, fick spelat in den inatt. Är i dagsläget inte i form till att vara uppe hela natten... :)

Lördagkväll

2013-02-23 @ 21:15:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

En efterlängtad helg är här, dock har halva redan gått! Varför ska helgerna gå så fort....
 
Idag var man på barn & babymässan med Joanna. Det var inte riktigt vad jag hade väntat mig, trodde det skulle vara maaaassor av utställare. Men nja, lite tunt tycker jag allt. FIck iaf köpt lite kräm o så.
 
 
 
Sen så fyller ju pappsen år idag! Världens bästa pappa <3 Vi möttes upp i Sisjön för lite födelsedagslunch. Pappa vart lite paff :)
 
Här e snyggingpappan i 35årsåldern
 
 
Sötaste Ella var på spexhumör ;)
 
 
 
Nu har man lämnat L inne i stan för lite bärsande, själv lägger jag mig i soffan o gottar mig :)

Pitch Perfect och bakstuga

2013-02-21 @ 09:04:16 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fin vecka hittills! Jag och Yvn körde lite kvalitetstid i tisdags och gick på bio. Det blev Pitch Perfect, fan va rolig den va ändå. Mkt sång, men det satt där det skulle ;)
 
E vi lika jag och syrran?
 
 
 
Så igår var det dags för brödbakning med Anna och Sophia (och iofs 5 till som anmält sig) i hembygsföreningens bakstuga. Det var verkligen jättemysigt och blev rätt gott faktiskt. Nybakt bröd med smör och ost, fina grejor.
 
 
 
 
 

Nashville

2013-02-18 @ 21:09:54 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

 
Det enda bra med måndagar är att det är en av få dagar som jag har en serie att följa! Nämligen Nashville. Den är inte jättebra och skådespelet kanske inte är det bästa, haha
men musiken är bra, man känner igen alla vrår dom är i om man vart i Nashville och handlingen är precis lagom när man lagt sig helt måndagsfärdig i soffan :)
 
 
 

Italy-sunday

2013-02-17 @ 18:57:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

I väntan på trippen till Rom kör vi nu italienska söndagar här hemma med mat hämtat från det italienska köket, och så serie A då givetvis. När vi åker blir det nämligen Roma- Parma så måste ju ladda med även italiensk fotboll ;)
 
Idag har vart en riktigt go söndag. Har städat och fixat lite, Jonas kom över o hängde med oss en stund, vi käka Lasses goa köttfärsås o spaggetti o så lite fotboll på det :)
 
Nu går Dirty dancing på nian, haha. Undrar hur många ggr man sett den genom åren...
 
Ett stycke trött Helena :)
 
 
 

Dyrbar last

2013-02-16 @ 15:26:58 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
Ok när jag ändå är inne här och igång så kan jag ju "outa" hemligheten. Som inte längre är någon hemlighet, de allra flesta vet... But here it is!
 
 
Här är vår lilla bebis!! Japp, bild tagen på ultraljudet för ca 1 mån sedan. Den är nu 5 mån och väntas titta ut till oss i juni. Trots mage som växer och någon som börjat sparka hejvilt, trötta kvällar, svullna fötter, känns det helt overkligt. Men allra mest fantastiskt. Den lille/lilla där inne kommer(har redan) förändrat våra liv för alltid och jag längtar till vi ses här på utsidan av mig <3

En update

2013-02-16 @ 15:06:47 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Annars har det vart väldigt mkt på jobbet. Som vanligt, och nu kanske lite mer än innan. Men men, det lugnar väl ner sig, och jag håller ut i 2,5 mån till. Sen blir det andra bullar... Har dock så goa kollegor, glad att jag har dom!
 
Var på fika med de här sötisarna häromdan
 
 
 
Sen i tisdags var jag ute på date med mannen min. Vi käkade trerätters på Dinner 22- Riktigt gott och jättetrevligt. Vardagslyx <3
 
 
 

Sweet saturday

2013-02-16 @ 15:02:12 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag, ljuvliga lördag. Dock har jag ett väldigt tungt huvud idag. Får hoppas det ger sig snart, har hållt på sedan igår. GAH! Inget rajraj-huvud alltså. Var på en lugn tillställning igår. 29+1 årsfest för Theresa och gulliga Lia.
 
Vet inte vad det blir idag, kanske åker in till stan på årsmötet, annars blir det nog bara o slappa.
 
Ute är det lika grått som vanligt, och den jäkla snön är kvar den också. Längtar efter torr mark och solsken o framför allt slippa tjocka vinterjackor!
 
Men vet ni vad, om exakt en månad sitter vi på ett plan till Rom!. Mmmmm möta våren i Italien :)  Love it! Det var i förra veckan som jag överraskades med en italiensk afton här hemma. Och så fick jag en present, som var ett pussel över Vatikanen. Hmm tänkte jag vad e detta? Jag fyller ju inte år eller nåt eller va menas? Jo då i april fyller man 30 och min kära sambo, världens bästa kille, kom med sin present lite i förskott. Resa till Rom!! Så himla glad och längtar fan ihjäl mig till en månad fram! <3
 

Isabella 7

2013-02-08 @ 22:39:23 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite bilder på min knäppa men goa familj från Isabellas 7 årskalas :)
 
 
 
 
 
 
 

Update

2013-02-02 @ 15:36:52 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
 Har varit en rätt bra vecka ändå...
 
Fick äntligen träffat Michael! VI gick o kika på Berättelsen om Pi. Först tänkte jag att men jisses va segt detta kommer bli. Men så vart filmen slut. Och i det hela vart den ju riktigt bra ju.
 
 
Så vart det platt fall på jobbet där i torsdags. Har nämligen sett ljuset i tunneln nu de senaste månaderna för första gången på flera år på mitt jobb. Men booom sa det, och så var det becksvart igen. Men bara o skaka av o köra vidare antar jag. Stora förändringar är på gång så det blir nog bra det med.
 
I fredags (igår) vart det årets första semla för min del. Guuu så gott!! Tänk va en en torr bulle med lite klet på kan vara så gott!! Igår fyllde också Lasses mamma år så vi vart ute o käka med henne o Lasses systers familj i Alingsås. Hängde med henne hem sen en stund o bara tog det lugnt. Mysig kväll med gott käk.
 
 
 
Kian mår bra. Bästa köpet nånsin känns det som. Peppar peppar! Vi turas om o köra den :) Ibland blir det alltså buss för min del till jobbet men det är ok, är ju ändå väldigt smidigt att ta sig från dörr till dörr på 20 min. Dessutom är jag ju numera van bussåkare ;) Även fast jag börjat sätta mig allra längst fram så jag inte blir åksjuk ;)
 
Och så var den efterlängtade helgen här. Och lite sol på det. Så himla gott o känna solen i ansiktet, känns faktiskt som det kanske var flera månader sedan sist, även fast det vart tidigare.. Lasse är iväg på möte och jag försöker måla lite. Försöker även göra lite jobb emellan.
 
Imorgon vankas det Superbowl så Lasse har börjat ladda inför detta event, det kommer över lite gubbar som ska se detta hemma hos oss. Jag kommer hålla mig på övervåningen då jag behöver mina 14 timmars sömn ;)