8 år sedan

2013-01-30 @ 11:38:07 Permalink Blablabla Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag är det exakt 8 år sedan du lämnade oss.
Tänker på dig lika ofta, framför allt då det händer stora saker i familjen, roliga som tråkiga, som du missar, och som vi inte får ha med dig i.
 
8 år, det är en lång tid. Och ju mer tiden går känns det som många saker flöt på mycket bättre när du fanns här. Pappa har tagit en stor roll sen du försvann, han känner antagligen det ansvaret, det är tur att vi alla yngre blivit äldre och kan ta hand om oss själva mer nu än då.
 
Jag tänker på hur jag hade velat att du skulle vara med framför allt dom närmsta kommande åren. Hur jag hade velat att du fått träffa Lasse och andra viktiga i mitt liv.
 
Jag tänker på hur mycket jag saknar ditt peppande hojtande.
 

Hallå

2013-01-19 @ 18:28:17 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ok jag är sjuk. Och har vart i mer än en vecka nu. Det började med halsen. Sen kom hostan. Sen kom hostan som när den väl sätts igång får mig att kräkas. Med den hostan får man en huvudvärk som känns att huvudet ska explodera, fast inte på ett migränsätt, utan nästan värre. Suck ja det va ett himla klagande. Men har jag varit hemma och försökt kurera mig? Nej jag har jobbat varenda dag, med övertid på samtliga dagar. Ok nog med klagande om det!
 
Nåt som är kul!!! Vi har köpt en ny bil! Ja, en ny! Trodde jag aldrig jag skulle göra då jag alltid tyckt det är himla onödigt för så fort man sätter sig i den har den redan rasat i värde. Bästa är ju oftast o köpa ett par år gammal. Fast ja, man förlorar alltid på ett bilköp. Men denna bilen blev det en sån bra deal på att det inte känns dumt alls o köra på helt nytt istället för ett par år gammal! Är så trött på att vara orolig över hur mkt verkstadsbesöket kommer kosta, behöva ringa pappa för hjälp när den kokar i tunneln, besikta två ggr, undra vad det är som luktar, vad det är som låter osv osv. Så den gamla mazdan är såld. Nu ska vi faktiskt försöka sälja Lasses gamla fransos också. Det går sådär, eller den har bara varit ute en dag men ändå. Vad vi köpt för bil? En Kia Sportage!! Wiiiii :) Vi hyrde en sån när vi roadtrippa i USA 2009 i nästan tre veckor så vi vet vad den går för. Sen har jag alltid varit tveksam till suv/jeep då jag tänkt att den drar multum men nepp, och inte är den taskigare än andra bilar mot miljön nuförtiden. Så nu kör vi!
 Vi skulle fått den i fredags men så hade inte däcken kommit så det blev inget. Snacka om antiklimax. Men men den som väntar på något gott.
 
Ikväll ska jag försöka ge mig på o göra pannkakor.....! Om jag orkar mig upp. Först blir det lite scoooobidoo.
 
God natt.
 
 

Jag lever

2013-01-17 @ 19:00:12 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men det är knappt.... Vi hörs en annan dag.

Sista dagen....lugnet före stormen

2013-01-06 @ 12:51:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
 
Sista lediga dagen. Imorgon väntar jobb igen efter 2 veckors vila. Och det görs med gasen i botten. Har fyra stora grejor som drar igång... Imorgon just. Mmmm pepp!
 
Har haft en jätteskön ledighet. Det har inte blivit så mycket av allt det man planerat, dessto mer av vila o sova lääääänge. Och så här i efterhand, ja det var precis det som behövdes. Dock har jag väldigt svårt o se mig själv gå upp som en solstråle imorgon 6,30 (utan mina 14 timmars sömn!!!)....
 
Denna dagen ska gå i samma anda som tidigare dagar. Käka lite gött, åka en sväng till Allum kanske, kanske träna lite, göra nån lunchlåda men framför allt, göra ingenting. Just nu bråkar jag med sopbehållaren om det är någon som undrar.
 
Igår vart det brunch med bästa på Ritz!! Lina m familj minus Melwin, Kolacken och Lasse då.
 
Efterrätterna va bäst! :)
 
       
 
Brudarna Manley. Moa är ett riktigt charmtroll hon :)

 
 
 
 
 

 
 

En glad liten tjej :)

2013-01-04 @ 15:24:47 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Var och hälsade på bror och brorsdotter Maria idag. Hon hade önskat sig en hamster eller ett marsvin i julklapp och idag skulle dom till djuraffären och välja så jag hakade på. Det blev ett litet marsvin som fick namnet Tusse och Maria tjöt av lycka. Så himla underbart, blev alldeles varm i hjärtat :)
 
 
 
 
Kom ihåg första gången jag fick ett djur. Det var en svartvit kanin som vi köpte utanför Borås. Den hette Tussen och hängde med i många år. Kommer ihåg resan hem från Borås hur jag riktigt svävade, alldeles överlycklig. Great memories ;)
 

Slappardagar ja tack

2013-01-02 @ 19:06:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyår firades in hos Bamse och Sara med några andra goingar. Då vi vart lite sjuka här var det skönt med en riktigt lugn och mysig nyår. Det blev trerätters där jag var med i förrätt-laget. Vi lagade chevre--toast och den vart riktigt mumsig, även den med västerbotten ;) Sen blev det en himlans god huvudrätt med älg, efterrätt cremebrule. Ett nyårsquiz där jag och Sara kammade hem fler poäng än väntat, tack för 1x2-alternativ ;) Sara och Bamse bor precis vid Gamla Ullevi så vid tolvslaget blev det Heden för o se fyrverkerierna. Jäklar va det small åt alla håll. Trots det kassa vädret kunde man se alla fina
 
Det nya året invigdes sen hos yvn på nyårsdagen där vi körde soffhäng hela dan med lite gött flöt.
 
 
Idag har det inte hänt så mkt mer än under gårdagen. Jo,. jag har tränat pyttepyttelite. Annars bara soffa-säng-soffa.... ;) Lite trötta på ögat

Gott nytt år!

2013-01-02 @ 19:00:08 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
Gott nytt år på er! 2013 säger många att det rimmar fel, olycksbådande på nåt sätt. Jag tror och hoppas tvärtom! 2013 (om man säger det tjugotretton låter det bättre) kommer bli fantastiskt! Kommer bli ett händelserikt år, och förhoppningsvis jätteroligt.
 
Om vi kikar på 2012 så tänke jag att vi tar en återblick här snart. Ett helt ok år ändå får vi väl säga.