Due-date

2013-06-19 @ 13:15:09 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ursäkta tjötet om längtan och väntan men börjar bli lite lätt otålig. Idag är det due-date! Jag har mer energi än igår, gör inte lika ont... är i full gång med att rengöra spisen och pula med diverse....kom igen nu bebben,  vi väntar ju här på dig :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag....

2013-06-16 @ 15:55:35 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
 Trallbygget är klart! Det blev jättebra och det är så skönt att det är klart! Bra jobbat bästa pappa och bästa Lasse. Bild kommer :)
 
Att vädret blivit sämre och man inte direkt hängt på altanen ännu gör inte jättemycket som det är nu. Tycker det är skönt med lite regn o lägre grader just nu..... Vet att ni andra tycker motsatsen! ;)
 
Som sagt, det väntas o väntas här. Är oftast i god form (eller i rörelse men ändå), men man märker att det närmar sig, kroppen är explosionsfärdig på alla sätt. Ibland blir kroppen helt slut o jag orkar verkligen ingenting, i andra stunden kan jag greja o ha mig i flera timmar ;)
 
Senaste dagarna har man vart iväg o fikat med Petra, haft Monica här på besök, haft pappa här som jobbat med altanen han o Lasse, och så igår var vi iväg o såg Lasses Marvels möta Rhinos på Backavallen där det återigen blev utklassning. Idag är en sån dag då det inte blir många knop. har sovit hur mkt som helst o det ilar i kroppen... Blir fortsatt soffläge nu
 
 Bäst!
 
 

I väntans tider....

2013-06-11 @ 19:21:36 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
V39... Väntar & längtar!
 
 
 

Håkan

2013-06-11 @ 19:14:39 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagarna går! Är i v.39, det är helt sjukt!!
 
Lasse är ledig sen en vecka tillbaka, jätteskönt o ha honom hemma. Han & pappa har dragit igång trallbygget och är nu nästan klara :) Dom är jätteduktiga gobbarna!
 
Som sagt är jag i v.39 nu, det e jättejättenära kläckningstid!!! Förutom kläckningsdags har jag hela tiden fokuserat på att jag skulle gå på Håkan-konserten i lördags, och jojjo, det gjorde jag också. Inga problem :) Tacksamt att dom öppnade upp läktaren så man kunde sitta där och slapp sitta på en filt på knöligt grus. Det var inga probs med ljud eller kramper, prima prima. Så nöjd så. Lite roligt med blickarna man fick från vakterna när man gick in haha.... Undra om dom vart oroliga eller om det bara var jag som inbillade mig, haha. Hade även tur med parkering precis utanför nästan. Tumme upp för en toppenkväll med grymt bra konsert!!
 
 
Innan satt vi utanför och gottade oss i solen
 
 
Lina nere för konserten, gött så glad att hon kunde komma trots nytt jobb o allt!!
Och Monica tittade förbi som en hjälte med sina muffins! :)
 
 
 
Och så jag då, sprickfärdig, haha...
 
 
 
 
 

Projekt

2013-06-03 @ 14:54:05 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
Nu river vi trallen!
 

Sommar

2013-06-03 @ 14:53:22 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
Solen skiner och jag vill bara bada!!! Kallt kallt kallt...
Fick nöja mig med ett isdopp för fötterna på balkongen istället (stackars barn jag använder ungens badbalja som fotbad numera)
Inte så dumt det heller iofs.
Idag bakar man rabarberpaj.. Får passa på när det är så fina rabarber här hemma! Har även satt in en fet köttfärslimpa i ugnen. Väntar o väntar på att den ska bli klar....