Rom

2013-03-24 @ 21:22:09 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma och tillbaka i vardagen. Rom var fantastiskt och levde upp till alla förväntningar!! Tusen tack ni som var med och gav detta till mig i 30-årspresent. Speciellt bästa Lasse!
 
Det som är så bra med Rom, förutom att det är Italien med allt vad det innebär (god mat, historiska verk, god dryck, god glass, vackert språk mm) så finns allt inom gångavstånd. Man promenar liksom in i intressanta/vackra/historiska saker hela tiden. Det enda vi behövde ta taxi till var stadion då vi skulle på fotboll, annars kunde vi promenera runt hela staden i princip. Den är vacker den eviga staden må jag säga!
 
Ett preggo vid Fontana di trevi. 
 
 
 
 
Phanteon
 
 
 
 
Ett snyggo vid piazza Navona
 
 
 
Pizza...!
 
 
 
Rom...
 
 
 
Fågelskit (ar).
 
 
 
Colosseum
 
 
 
Mer bilder kommer i veckan då jag orkar slå på datorn igen ;)

Bästa Håkan

2013-03-16 @ 11:37:52 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Han är tillbaka! I veckan släppte han singeln "Det kommer aldrig va över för mig". Som en tease till skivan som kommer i mitten av april .
 
Har läst så mkt att denna låten som kom denna veckan skulle vara så mkt mer "dansant" än nåt han nånsin gjort. Därför blev det inte alls något bra när jag hörde den första gången. Den är ju inte dansant, ,men den e grymt bra!!!
 
 

Roma here we come!

2013-03-16 @ 10:17:35 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har man frisknat till <<peppar peppar>> utvilad och glad! Idag åker vi till Rom!! Wiiii :) Strax klar med packningen. Ska en sväng till Allum och köpa lite smågrejor. Dusch och äta. Och sen drar vi! OOoooh snart!!! Slipper vinterjackan i några dagar, bara det gör en lite mer levnadsglad ;) Ska tydligen regna lite men so what, över +10. Och så är det italien, så det spelar ingen roll!!
 
Imorgon ska vi se Roma- Parma, så håll utkik efter oss vid tre-tiden ;)
 
 
 
 

Sjukstuga

2013-03-13 @ 09:22:06 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma för tredje dagen irad idag. Har varit krasslig med feber och annat. Nu känns det lite bättre, dock är kroppen fortfarande alldeles matt. Men på étt igen imorgon!! Sista rycket (stort ryck blir det nu) innan  några dagars semester.
 
Tänk, man vaknar upp av fågelkvitter... och så tittar man ut. Snö! Vad less man blir. 
 
Nu när jag känner mig lite bättre fast inte helt hundra så sitter jag och skriver lite på mina arbetsrutiner som jag tänkt lämna över till min vikarie sen. Helt sjukt mkt man bara gör utan att tänka var eller varför.. Tänkte att det kunde vara schysst för min vikarie iom att kollegorna som inte har en susning över hur jag jobbar kanske inte alltid kan svara om han/hon har frågor.  Men också bra att göra en sådan "bok" o täcka så mycket som möjligt för att slippa eventuella telefonsamtal när jag gått hem sen.... ;) Ja vikarien är inte klar ännu, men snart väntas intervjuer. Känns jättekonstigt får jag allt säga.
 
Nu vart jag helt slut igen, får bli o vila lite.
 
 

1 vecka kvar!

2013-03-09 @ 14:31:35 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hysterisk vecka! Och nästa förväntas bli det dubbla. Men när man tagit sig igenom den så e det äntligen semester i några dagar!! Roma, here we come! Ooooh va jag längtar!!
 
Fick min 30-årspresent av päronen igår när jag var där och blev ompysslad, en anings för tidigt, men just något som jag kan ha när jag & L åker och firar den gamla i det härliga Italien. Tack bästa!
 
En sån här skulle sitta fint nu
 

Vårskrik!

2013-03-03 @ 20:14:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kan det vara så att våren är i krokarna?  Love it love it love it.
 
Har en jättehärlig helg. Massa god mat,  solsken o premiärsittning på balkongen,  shoppande o fixande. Sen har jag fått sova. Mmm. Love it! 
 
Peace out.