En liten...

2013-11-22 @ 18:08:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

En liten sjuk mår lite bättre idag 
 


Bio, sår och sprutor

2013-11-21 @ 14:36:42 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Japp i helgen vart det bio med kolack. Vi såg The Conselor. Mycket märklig film! Har fortfarande massor av frågetecken efter den. Nån som sett den o kan förklara allt får ju gärna hojta till ;-)
 
Har vart rätt sega dagar annars. Såret har krånglat så man har varit o tittat till det. Nu kanske äntligen börjar det läka. Blev ju inget babysim idag pga av såret så jag lurade ju Yvn att hon skulle hoppa i plurret istället. Men så fick den lilla sina 5-månaders sprutor igår och jo visst vart det feber som resultat. Stackaren, hon är alldeles dåsig o sömnig hela tiden.
 
 

Lite halvpissig vecka

2013-11-16 @ 13:35:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Japp, så är det. Mina kära stygn gick ju upp i onsdags. Aj och hjälp. Fick sitta och ligga på Sahlgrenska halva dagen. Dom drog ihop det hela och så vart det klaffat o klart. Men måste iväg till vårdcentralen nu var och varannan dag för o kontrollera att det läker. Så där var man ju igår. Och nepp, läkaren tyckte inte det såg bra ut. Ville jag skulle vara uppmärksam under helgen....suck va trött jag blir.
 
I torsdags var jag och Alma och sov ikapp hemma hos mamma. Helt sjukt va trött jag va/är.
 
Men men, veckan började väldigt trevligt med en burgermonday som ni vet och sen tisdan åkte jag och Alma ut till hennes farfar och kolla lite på ett projekt han har på g och som jag ska hjälpa honom med. Sen på kvällen kom kolack på besök. Alltid trevligt.
 
Nu ikväll släpar jag med kolacken ut på bio. Alma får vara hemma med grabbarna och kolla collegefootball ;) Så veckan verkar börja och sluta bra i alla fall!
 
 

Burgermonday

2013-11-11 @ 20:29:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu under hösten kör jag & L föräldraledigt båda två en del måndagar, sk dubbeldagar. Det har visat sig vara ett perfekt upplägg, längre helg o chans o umgås mer vi som nu är tre. Men även avlastning nattetid/tidiga mornar såklart, guldvärt!! 
 
Idag var en dubbeldag-måndag, fin sådan
 
Ute på lite shopping
 


Och så lite flippinburger 😊 mums!


Tänk om vi båda kunde vara hemma hela tiden den här tiden som är nu, hade inte vart dumt. ❤
 

Grötdebut och farsdag

2013-11-11 @ 08:14:27 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blicken vid första kontakten av gröt är oslagbar
 
 
 
Det var lätt Almas helgnöje, det och gåstolen då (som hon nu börjat backa i)
 
Igår åkte vi ut och fira papporna hemma hos ma&pa
 
Eddie hade gjort goa kokostoppar
 
 
 
Fina systra mi
 
 
 
Busungar
 
 
 
Samspråkar om vädret...
 
 
 
 
Alma med några av alla tjejkusiner :)
 
 
 
 
 
 
 

Billy

2013-11-09 @ 19:01:29 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lugn o skön lördag hittills. Regnet piskar utanför och här inne kollas det college football. Lillskruttan har både testat gröt och gåstol idag, där båda verka va succé! 

Händelserik vecka. Hängt på sjukhuset och vart något sentimental när man va vägg i vägg med det rum där Alma såg ljuset första gången. Lunch med bästa Anna. Igår var moster Yvonne och Yngve barnvakt när jag & Lasse drog till pustervik o såg Billy Bragg. Vart riktigt bra!  Och passandet hade gått bra så det va skönt. Lite halvstressad innan då hon bara skrek o skrek, ngt övertrött, magknip o kände la av stressade mamman (lugna dig för snart går Billy på!!!)  mkt trevlig kväll o Billy ser jag gärna igen! Förbandet "ngt"  churchill va också bra



Helgen som var och barnfria igen...

2013-11-05 @ 18:19:01 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

I fredags plockade jag upp Lina på flygplatsen, äntligen dags för lite kvalitetshelg!
Vi såg till att Lina fick klippt o färgat håret, sen väntade vi in kolack och åkte in till stan för middag på El Corazon. Känns fortfarande konstigt att vara iväg utan Alma, men mest  grejen med handväska... vad har man i  den liksom? Brukar släpa runt på minst en skötväska numer... men handväskan?? Kan inte minnas vad jag brukade ha i den innan??
 
Så blev det gottakäk, snack och skrattattacker med dom bästa ute på stan, inte allt för ofta dessa dar!
 
SnyggMonica & SnyggLina ;)
 
 
 
Skitinödiga Kolackerna :)
 
 
 
Helt faschinerad av Monicas läppglans med lampa, haha
 
 
 
På lördan sen åkte jag & Lina till Lager 157 för lite shopping. Jag var supertaggad, men hittade inget annat än en tråkig basic topp. Mkt för att en del gravidkilon finns kvar och på fel ställen, men samtidigt fanns det inte jättemycket roligt i butik just nu. Antiklimax...
 
På kvällen sen körde vi tjejkväll Lina, Yvonne, Kolack, Monica och Alma såklart :) Det blev tacooo(oväntat när det är jag?!). Kika American idol (som aldrig tog slut??) och bara hängde... Inte dumt alls :)
 
Skulle egentligen på J.s 30 års fest denna afton men kvalitetshäng va verkligen välbehövligt. Lasse fick åka själv, och innan det slängde han ihop lite margaritas for the ladies :)
 
 
 
 
Alma ville givetvis va med där det hände
 
 
 
Tills hon till slut däcka ;)
 
 
Vart en härlig helg. Så gott o bara umgås!!
 
 
Nu har man nyss varit o lämnat Alma hos sin mormor för natten. Ska in en sväng på sjukhus imorgon så mamma och pappa sa att dom kunde ha henne så det inte blir så sjukt stressigt på morgonen eller där på sjukhuset. Sitter i soffan och njuter av tysnaden. Men saknar henne! <3
 
Hon är ju världens goaste!
 
 
 
 
 

TGIF

2013-11-01 @ 09:04:31 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
 

Veckorna går fort! Redan fredag vilket är väldans trevligt för idag kommer världens bästa Lina hit o hänger i helgen! Wohoo! :) Ska bli trevligt, saknar alltid denna människa väldigt mkt!
 
I veckan har vi hunnit med en del sömnlösa nätter, promenader, häng med Almas kompis Saga, ett par besök på babyöppet, igår babysim... Ja full rulle. Men det e kul. I måndags väntade vi in stormen, och visst blåste det massor, i en halvtimme typ... sen va det klart. Det va väl bra det iofs.
 
Inget fotande denna veckan, har en bra idé men det måste va lite sol... eller iaf någolunda ljust för att genomföra... Och än så länge har det bara varit mörkt...Men den som väntar på nåt gott...  :)