Det va d det...

2013-10-27 @ 17:54:49 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just skådat en väldigt tveksam fotbollsmatch 😞 jahopp, det va säsong 2013 det...

Helgen annars. Hängde o shoppa lite med syrran igår på Frölunda torg, mysigt! Käka på jensens, toppbetyg på skötrum och dagens biff, stort minus på service som inte visste hur man delade en nota. Igår var jag o Alma ensamma hemma då L var iväg på avslutning. Vi kolla tv somna tidigt (sent för Alma, tidigt för mig) men ändå vakna ngn mitt i natten...

Vardag igen

2013-10-25 @ 10:14:14 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vardag igen, riktigt skönt med hotell o ladda batterierna. Vi har vlrdens snällaste föräldrar
Lillan har sovit exemplariskt då det vart awaynights vilket är jätteskönt, men nu när vi e hemma igen? Nope :) Jaja, det kommer ! Den där magen...

Igår  var vi på babysim, första lektionen... Jisses va stressade vi vuxna va!!! Men det gick ju hur bra som helst. Spydde lite i poolen men det va ok, haha. Tålamodet tröt dock efteråt men sen sov man sött :)

 
 
 
 
 

Awaynights

2013-10-23 @ 17:16:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bor på hotell! Tagit ett långt bad i badkaret med lite go dryck o nu slappas det framför burken i väntan på L. Lyx!
 


Höstfärger

2013-10-19 @ 11:37:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sömn?

2013-10-17 @ 21:26:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Åkte hem till mamma idag. Hon hann knappt se mig innan hon sa att jag såg hemsk ut, sann kärlek!? Haha, hur som helst så bad hon då om att få "låna" Alma inatt.... Så nu e man här hemma, utan lillskruttan. Ni som varit på Hultsfred i en vecka o hoppat biten med att sova, ni vet hur trött jag e just nu ;)  så strax blir det till o däcka! Är otroligt tacksam över snälla mamma!!
 
Trött morsa har här försökt gömma ringarna under ögona ;)


När man tror det har vänt...

2013-10-16 @ 21:58:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

... Och får ett bakslag. Då är det tungt. Jättetungt. Men så är det. Det är bara att bryta ihop o komma igen eller hur e det man säger?
 
Ikväll var jag på infomöte inför babysimmet som startar nästa vecka. Ska bli spännande o se vad hon gillar det. Hade egentligen velat prova innan men det har inte blivit av. Som tur är det väldigt små grupper så det känns som att stojjet runt omkring ska vara rätt lugnt. Mest spännande ska nog bli o se hur man får ihop det rent praktiskt... ;-)
 
Sitter nu o väntar på att Lasse ska komma ner så vi kan se sista avsnittet av breaking bad s4. Spännande ju!! Tips på serie helt klart!
 
Extremt trött liten... 
 

40 årsfest och barnfria för första gången!

2013-10-13 @ 16:05:41 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej,
Jag heter Alma och har inatt sovit borta för första gången. För o chocka alla sov jag från kl.17 och ända fram till kl.6.....!!! Whaaaaat....
 
 

Japp så är det, så länge har hon aldrig sovit här kan jag säga....Så antingen tänkte hon att fan va gott nu kan jag få sova i fred, eller så tröttade mormor & morfar ut mig totalt så jag tokdäcka.... Skönt för oss att veta att det går bra o lämna bort, men också lite orättvist att inte vi fick den gången ;)
 
Ja igår var man ute för första gången på väldigt länge. Det va 40 årsfest för supporterklubben så det sulle firas med bubbelmingel, bankett, liveband, utlottningar mm på Valand festvåning. Jag var ju rädd att jag efter två glas skulle ligga i ett hörn nånstans, men icke, gamla meriter höll i haha ;) Men om jag va trött?!!? Jaaaa, fast det va mest i början och i in i det allra sista! Höll igång till kl.2 så det va verkligen över förväntan. Och inatt sov man ändå ett antal fler timmar än man gjort på länge!!  Det va en fantastiskt rolig afton och imorse när jag vaknade saknade jag lilla Alma hur mycket som helst :)
 
 
 

Tänder ett ljus...

2013-10-11 @ 19:06:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

... För min goe arbetskompis som gått bort, han begravdes idag :-( fuck cancer! Han lämnar ett stort, stort tomrum efter sig... Det är så orättvist alltid, varför han liksom?!?!? Tänker på hans familj <3
 
Ikväll är jag ensam hemma! Ja det känns helmysko. Givetvis kunde jag inte bara va utan har möblerat om lite! 
 


Jag vände lite på soffan! Tänkte ge mig på o måla lite nu, men ser nu hur mörkt det är... Kanske får köra imorgon istället. Får bli en lång, lång dusch o sen lite slappande i soffan kanske?
 
Trevlig kväll på er!
 

Besök på jobbet

2013-10-10 @ 17:55:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då fick vi äntligen tummen ur o åkte o hälsa på på jobbet. Ja där va det sig likt ;) fast ändå inte, dom byggde om på tre ställen o hade många nya ansikten. Alma gick loss o tjöta med alla, vilket är några stycken, så sen däcka man mitt i fikat ;)
 
Presenter fick hon med, bl.a. Den här utsöta nyckelpigan som hon kan åka på sen när hon blir lite större 


Nästan så man sakna jobbet lite, men bara väldigt lite! ;-)

Vackra höst!

2013-10-09 @ 15:44:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()


 
Älskar höstens färger!

Comebac

2013-10-09 @ 15:34:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

På order av söstra mi är det dags för lite bloggande igen!! Hade nästan glömt av att jag hade en ;)
 
Så nu kör vi! En bildbomd har utlovats...så here it comes :)
 
- På den skeptiska
 
 
 
- Den uttråkade
 
 
 
- Den aktiva
 
 
 
- Den pratglada
 
 
 
- Den busiga
 
 
Livet som mammaledig lunkar på. Vi försöker komma ut nån gång per dag iaf. Nu är det lite roligare att åka i vagnen sen man fick inviga sittdelen igår! Igår slängde vi också ut henne, eller nä... Jo, men till sitt egna rum att sova i. Och det gick bra, mamman kunde sova lite tyngre då. Sen ett par veckor tillbaka har vi börjat gå på babyöpppet på öppna förskolan, vilket har varit himla käckt (....) och effektivt då hon är toktrött efteråt ;) Man märker hur spännande o roligt det är o titta och lyssna på andra ungar.. Klart roligt o försöka överrösta i ljud med givetvis. För nu har man alltså börjat låta, upptäckt att man har en röst vilket är rätt kul faktiskt när hon kör igång. Och häromdan  hörde vi henne skratta för första gången (vad vi vet iaf) :)
 
Och vackra höst, välkommen!! Måste få med mig kameran o fota alla fina färger!! Älskart när det är såhär, men inte mörkret som kommer med det.. :S
 
Allt för nu!