Liten har blivit stor

2014-08-16 @ 13:45:02 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det blev aldrig nån resa, men slappande -god mat- och minigolf :) Nu kom denna veckan med besked, inskolning på dagis...! Jisses va trött hon var lilla A när vi kom hem i onsdags, och resten av veckan också för den delen, men mest trött var nog jag haha. Och respekt till alla förskolelärare!!! De e grymt duktiga och jag är så imponerad hur dom lägger upp det och har koll på aaallt. Och det här när ungarna ska sova, jo då kör dom fram alla vagnarna och stoppar i och om dom en och en. Och ett två tre, alla somnar. 10-13 barn!! Samtidigt. :)
 
Så liten har blivit stor. Inskolningen har gått jättebra hittills, det verkar som hon  har hur kul som helst med alla nya grejor och alla nya kompisar. Så det e skönt. Sen är hon ju väldigt liten fortfarande men d går snabbt vad hon snappar upp allting. Rätt häftigt och skrämmande på samma gång.
 
Och lilla jag ska även jag ut i stora världen. På måndag börjar allvaret! Paniktvättar nu.
 
 
 
 

Resabstinens!

2014-08-05 @ 21:31:30 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu efter att ha bott på hotell i helgen på möhippan och Lasse idag bokat grabbresa till Brighton vart man lite sugen på tjejresa igen! Sist förutom med L,M och K då jag var preggo och illamående var med två systrar och äldsta systerdottern när vi åkte till Köpenhamn. Shopping, drinkar och go mat :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men vill även iväg NU med lilla familjen. En kortis innan nästa vecka kör igång..!
 
 
 
 
 
 

The PCT

2014-08-05 @ 21:03:18 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Världens bästa Michael är ute på äventyr! Och inget litet äventyr heller, utan han GÅR från Mexico till Kanada! Japp..GÅR! Han hörde av sig för nån vecka sen, skällde lite på honom för han inget sagt men mest vart det nog tusen frågor :) Är så kul att han gör detta, riktigt häftigt och jag unnar honom verkligen detta!
 
Följ resten av hans resa på:
http://www.michaeldarrell.com/
 
 

Monday i august

2014-08-04 @ 21:43:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jävla skitmatch.
 
Annars, var på rolig möhippa i helgen. Det blev ett heldygn med goa tjejer. Vi möttes upp på hotellet vi skulle hänga och sen sova. Blev en jakt på den blivande bruden på centralen sen. Skålande nere i källaren samtidigt som hon fick byta om till hemsk klädsel ;) Lite uppdrag och sen ut till Tuve för o tillverka lite huvudbonader. Sen tillbaka in till stan och takterassen vi hyrt med bubbelpool. Sen ut på stan en sväng. Och till sist lite häng på hotellet o alla vart helt slut utom bruden ;) Gott sen o sova på hotell men oooj va trött jag vart/är!! Längesen denna morsan körde 12 timmarspass ;),
 
Fina Hillevi
 
 
 
Två taggade systrar och en brud
 
 
 
Gött på terassen
 
 
 
Fin dag och rolig möhippa
 
 
Denna veckan är L ledig. Så skönt! Får se vad det blir att vi gör. Men gott hur som.
 
 Nu ska jag gå o sura lite innan det blir sängen.