USA känns långt borta

2018-12-19 @ 17:04:53 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men det var bara nån månad sedan vi kom tillbaka. Ja herregud va grejer det hänt på denna tiden. Men vi börjar där, USA-resan! Den var fantastisk. Vi flög till Houston och började resan på Galveston Island. Palmer, hav och klassiskt tivoli på brygga. 😍 I love it.  Några dagar i detta och komma i semestermode och ur jetlag. 

Resan fortsatte sedan vidare till Dallas i några dagar. Vi besökte bl.a. South fork (kul o att ha sett live! Så fint det var!) Dallas cowboys arena och JFK museet (vilket var grymt bra!). 
Vidare till hill country och lubbock. Kerrville och besökte det omtalade Luckenback❤️ finfint! över till New Mexico där det var mycket öken och så lite ufospotting i Roswell.  flummiga Marfa och maffiga berg. Sen hill country igen och en riktig cowboy stad som Bandera. Vi firade Halloween i Kerrville som hade värsta Halloween eventet för barn. Alma älskade det! Hon fick så mkt godis att till och med hon sa "nej nu räcker det med godis ".  😂 Vi avslutade i Austin som jag gärna även det besöker igen.
Det är svårt o förklara grejen med Texas, gillar det skarpt. Väldigt genuint men också häftigt. Folket, olika landskap, bbq, cowboysen och longhornsen. Riktigt bra resa.  Lasse är fantastisk på att planera resor och så även denna. Hur mycket vi än hade på gång hemma så var det såå välbehövligt o komma iväg på detta äventyr. ❤️ och lilla grodan, nog är hon grymt bra resepartner 😊

Lite blandad kompott från resan
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)