Nedräkning

2018-05-29 @ 10:54:32 Permalink Träning Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag, en månad kvar till den stora dagen!❤️ Nedräkningen har börjat på allvar. 

Tränat och grejat har jag nu sedan länge pysslat med och jag känner ju hur styrkan är tillbaka sen jag var sjuk. Dock samlar jag fortfarande på mig vätska vilket är oerhört frustrerande när man kämpar så och får inga synliga resultat. Men jag får fortsätta, till slut så kommer det väl.

Idag ska jag luncha med en gammal arbetskompis. Det är märkligt, vi har inte jobbat tillsammans på ett år men känns som det var för nån vecka sedan. Detta året har verkligen gått supersnabbt. Och det har hänt så sjukt mycket på denna tiden.

Dagens träning, 1000 steg på dödarmaskinen trappan.

(null)

To be continued

2018-05-23 @ 09:24:16 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommarn verkar vara här. Allt blommat ut. Varmt och skönt. Några dopp i sjön har det blivit till och med. 

Jag mår lite bättre tror jag. Allt kommer ordna sig ❤️ Man får ta hand om sig helt klart.

(null)
Igår plattade jag A’s hår för att kunna klipp topparna. Det var dags kan man säga! 

(null)

Igår var det också dags för femårskontroll. Det vi hade missat var att förbereda henne lite på att det skulle ta spruta 😬 Blev rät mycket skrik och tårar kan jag säga men gick bra till slut. I övrigt e det en lång tjej vi har. Som en sexåring tydligen. Lite som jag när jag var liten. Rätt lång rätt länge, tills ett sommarlov på mellanstadiet passera och man kom tillbaka till skolan och ett gäng hade vuxit om mig 😊
 
(null)
Helgen lite lätt hysterisk. Lite minivarvet och Nolhaga park. Och farmor som blev dålig och fick ligga på sjukhus ❤️

(null)
Förutom en rolig lekplats finns där massa goa djur i nolhaga parken. 

(null)
A och sin medlöpare i årets minivarv. Här helt slut och belöning med glass. Hur hysteriskt det än var med allt folk så var dwt rätt kul tror jag, även för kidsen 😁

(null)
Bra kämpat- här i målgången 

(null)
Också hunnit med l sminka morfar fin😉

(null)
Och badat vid lygnevi- bästa stället 

(null)
Isa

(null)

(null)
Mormor ❤️

(null)
Busigaste trollet 

(null)
En av många skogspromenader 

(null)
Summervibes

(null)

Äntligen sol o värme o grönt!

2018-05-08 @ 17:24:01 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min lilla hjälte på vitsippetur 💕

Storån

Lite vårskrik på den

Psykisk ohälsa

2018-05-08 @ 11:52:53 Permalink Livet Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dom två orden i följd har man ju sett rätt ofta de senaste åren. Också i samma mening -stress-(prestations)ångest- krasch- gå in i väggen. Osv. 

Och jag har alltid varit en person som älskar ha "många bollar i luften". Både privat sen barnsben och på jobbet sen dag ett jag började jobba. Jag blir rastlös lätt. Och är lite sån, blir det inte gjort eller riktigt gjort kan jag lika väl göra det själv. Inte så att jag tänker att jag gör det bättre själv. Men då vet jag att det är gjort och har kontrollen på det. Jag är också samtidigt att jag inte vill besvära någon med nåt i all hets och stress, utan återigen, då är det bättre jag gör det själv... privat älskar jag att maxa ledighet med att hitta på så mkt kul som möjligt. Och givetvis även alla måsten samtidigt. Sånt som varit omöjligt att fixa med under veckodagarna. 

Och under rätt många år har både kollegor och nära till mig sagt till att få ner pulsen lite, att det finns något som kallas good enough, stanna upp, gör ingenting för en stund. Jag har tänkt jo, det ska jag, försöka.. jag ska först bara detta. Och detta. Jag har sett vänner och kollegor krascha. Jag känner flertalet som en dag vakna upp och nä, jag kan fan inte komma upp. Jag har tänkt fy fan va jobbigt, där får jag inte hamna. Det kan ta lång tid att ta sig tillbaka, om ens nånsin i vissa fall. Jag måste börja ta hand om mig själv. 

Men så har det fortsatt. "Jag ska bara". 

Och det har funkat. Väldigt länge. Tills det började fyllas på med saker i mitt liv som inte funnits med i planeringen. Som samlar på sig över tid och som jag inte då kan parera. Det är då jag som kör 150% privat o 150% jobb som det rinner över. Kaskad. Det finns liksom inte  någon plats. Och kroppen skriker till och hjärnan fattar ingenting, "vad är det som händer? Varför lyder du inte kroppen!?!". 

Det är där jag är nu. För ett par veckor sedan. Jag satt 10 min i bilen utanför jobbet. Och kunde inte gå in. Och när jag väl till slut kom in. Frågade någon hur det var med mig. Och det brast. Glada superenergiska jag började gråta och tömde sig helt.  Och det är en sjuk känsla i kroppen, jag är inte deprimerad utan glad som vanligt men ledsen för att det gått så långt att kroppen till slut strejka. Och jag är helt utmattad. Men jag är glad att jag drog i nödbromsen och satte ned foten för framförallt mig själv. Och detta är en tuff läxa att få. Nu fick jag den i 30-årsåldern och det är jag väldigt tacksam för.  Dags o långsamt pussla ihop sig själv 

❤️