Kickoff

2011-03-31 @ 22:22:55 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hängde med Lasse ikväll på blåvitts vårkollektionsfest och Änglarnas kick-off. Sjukt mkt folk i shopen- helt hysteriskt, så det bådade gott för själva kickoffen. Så det vart extra tråkigt när väl kickoffen drog igång, för inte var det mkt folk som var kvar. Men Ruben Svensson och "Alex" var med iaf... Den stora nyheten i shopen var väl Hjalmar-tshirten. Gillade ideén, och skulle lätt köpt en, om den hade vart lite snyggare...Ajaj, det va inget bra betyg kanske, men jo, det kanske blir en sån ändå, är ju ändå Hjalmar ;) På kickoffen pratades det lite om filmen som har premiär imorrn, "Fotbollens sista proletärer", inte missa! (jag kommer dock missa den imorrn...) Sen blev det tipspromenad (jag fick inte minst med poäng iaf...) och så en himlans god pytt! Gott o träffa gamla blåvita bekanta igen.. :)




Onsdag 30 mars

2011-03-30 @ 23:38:09 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det har varit skitkul o sitta med och intervjua folk till verksamheten!! Kanske borde satsa på det istället ;) Nä men det är kul o se hur folk beter sig, de flesta är ju nervösa, och det tar kanske bara nån minut innan man redan skaffat sig en uppfattning av personen... Men det är svårt.. hur nervösa dom än är så verkar alla så bra. Ja, jag vore en kass rekryterare..haha :D

Dagen idag har varit jättebra, för jag fick äntligen träffa min kooolack. Inte speciellt länge dock, men som sagt bättre en kort stund än ingen alls :) Kvalitetstid av högsta klass! Projekt husrenovering hade verkligen kommit långt, kände knappt igen mig. Det fina köket var på plats och nästa station är att tapetsera. Får se ifall jag kan komma loss och iväg o hjälpa till lite :) Många kolackkvällar kommer ju ändå tillbringas där framigenom :)

Här hemma ska det också fixas en del inom kort. Taket i "biblioteket" (hihi) ska målas, örtträdgården ska fixas, altanen ska skrubbas, utemöblerna ska oljas och framför allt ska min lilla klädkammare som jag pratat så länge om fixas... INNAN Toscana är målet just nu. :) Det finns alltid nåt o pyssla med...

Oj klockan börjar bli mkt! Just sett på Mästerkocken som vi spelat in ikväll. Vem hejjar ni på? Jag hejjar på Louise från Kungälv- hejja hejja! Nu blir det till att sova - Guten nacht!!




Hmmm

2011-03-29 @ 15:00:47 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ibland kan det vara bra o öppna upp sig. Ibland inte.
I detta fall vet jag inte ifall jag gjorde rätt.
Men tror ändå att raka rör är det allra bästa.
Så även fast det känns lite konstigt såhär i efterhand
var det nog det allra bästa.
Tror att det kan ha varit uppskattat.
 
Eller....
 
Äsch!

Monday update

2011-03-28 @ 20:40:28 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då har man varit hos optikern igen för en sista kontroll. Det såg ok ut, mina ögon pallar, så jag beställde linser nu för ett halvår. Skönt att det fixade sig till slut! Även fast det fortfarande är lite krångel med att få i dom ;)

Efter mitt optikerbesök blev det lite shopping. Frölunda torg har ett ganska bra köpcentrum, problemet e bara o hitta bilen igen sen när man är klar ;) Köpte en lite rolig födelsedagspresent till Annapanna som fyller år imorron, en finfin klänning som jag tänkte ha på fredagens aw, ett fotoalbum som jag ska klistra in lite bilder o ge till Lasses syster. Köpte även den här första hjälpen-lådan för oss att ha tillgänglig här hemma!



I bilkön hem såg jag en kille i en till synes sprillans ny XC60. Han satt och rökte...!!! I bilen!!! Så himla äckligt. Det är ofta man ser folk sitta o röka i sina bilar, men jag förstår verkligen inte... Kan man verkligen inte "hålla sig" i en halvtimma eller hur lång tid man nu tillbringar i bilen så att man måste röka i bilen..?? Eller man kanske inte märker någon skillnad (bara alla andra som sätter sig i bilen märker rökdoften...)?? Nåja, äckligt och helt oförståligt...

F*n va gott det var med tjockpannkaka igår!! Det var kanske 15 år sen sist jag åt det... (i skolan) Om jag inte minns fel var jag en av få som faktiskt tyckte om skolans tjockpannkaka. Tänkt flera ggr i "vuxen ålder" att man kanske skulle prova o laga det men har aldrig blivit av. Men så fick Lasse för sig o laga det nu då¨, och yes, we still like!

Imorron ska jag vara med och intervjua folk som söker tjänsten som min nya kollega (en av mina närmsta kollegor ska sluta i juni). Det ska bli jättekul att för en gångs skull sitta på andra sidan av bordet, att inte vara nervös och att vara den som ställer frågorna. Kommer nog kännas lite konstigt, jag kommer säkert tycka synd om dom som sitter i den andra stolen, men det kommer nog även att vara jätteroligt! Hoppas vi hittar någon riktigt bra som ska jobba tillsammans med mig....!

Nu ska jag sjunka ner i soffan o kolla lite Chuck

Loving it!

2011-03-27 @ 15:18:40 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här har vi den.... Sprickan. Låter det bara vara nu...
Kanske kan man klara sig utan att behöva byta hela skiten ändå... Suck :)




Orchiderna har blommat konstant sen vi fick tipset att byta fönsterplacering på dom...
Börjar misstänka att dom faktiskt är av plast




Dagens bonusbild/parantes: Ma & pa har köpt sig en ny leksak... Hehe. Fråga mig inte varför :)




Har pysslat med växter hela helgen! Trevligt att kunna fixa o dona som man vill!




Lite spännande lökar har satts, får hållas inomhus om nätterna i nån vecka till





Annars har det vart grill på schemat i helgen. Inte helt fel.

Idag har vi vart ute på byn en sväng och i eftermiddag vankas tjockpannkaka..:)

Go Green

2011-03-26 @ 16:43:49 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

 
FÖRE:




EFTER:




EFTER:



Här kommer oasen att vara :)

Welcome to the carwash...

2011-03-24 @ 18:19:37 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytvättad bil= Vårtecken?

Bilens färg har knappt sett ljuset de senaste 5 månaderna. Idag var det dags för biltvätt. Hittade en höjdare på Hisings ön som tog 159 spänn för o tvätta in- OCH utsida. Helt otroligt. Nöjd så nöjd.

Mindre nöjd med sprickan i framrutan som nu sträckt sig från den ena sidan och hela vägen över....

Veckan

2011-03-19 @ 19:44:58 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja vad ska man säga. Veckan har varit kass ;) Nä men lite så.

* Sprucken framruta på bilen
* Helvetiska linser som ett tag gjorde att jag inte såg något i periferin= panik
* Snön kom tillbaka!! :(
* Fullständigt kaos på jobbet

Men sen har det vart flera saker som vart bra med denna veckan med... Linserna har till slut funkat jättebra tex. Och det har ju vart hur skönt som helst att slippa tänka på att dra fram brillorna i tid o otid. Himla smidigt det där... Fortfarande fascinerad över hur det funkar, att det funkar, att ha nånting PÅ ögat liksom.

Och så kom det ju en fin inbjudan på posten... Från blivande herr & fru Manley. Wiii! Så fint :)


Och idag körde man igång projekt-nyttiga-veckan. Det blir rotfrukter i ugn ikväll. Gott?


Nu har vi ätit.  Usch det va la sådär....


Later!

Spinning + Brittan = Grymt bra

2011-03-15 @ 20:53:00 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trodde aldrig jag skulle säga/skriva det här, men Spinning + Brittan = Grymt bra

Sjukt.

The fighter

2011-03-15 @ 08:28:42 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såg det nu hur creepy jag ser ut på bilden nedan, hehe. Så kan det gå :)

Igår var jag och Lasse på bio igen, såg nu The fighter. Den var bra faktiskt. Christian Bale visar här hur grymt bra skådis han e. Mark Wahlberg har jag lite svårt för, har aldrig ansett honom som en direkt bra skådis... Men här gör han en ok insats :)



Gick bra o få i linserna imorse, lite trixande men sen så

Ohhh fint väder här idag! Precis vad som behövdes

Ser ni nån skillnad på mig idag? Ja det e ...

2011-03-14 @ 11:50:16 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

mms_img56370 (MMS)

Ser ni nån skillnad på mig idag? Ja det e dom där rödsprängda ögonen som e lite mer röda än vanligt. Har den senaste timman nämligen övat på att sätta i och ta ur linser. Såhär ser jag alltså ut med linser :-) Gick helt ok för mig att sätta i, men det va grejen att ta ur som fick det att skita sig totalt... Rörde runt rejält båda ögonen. Hmm. Men nu så! Lite yr e jag allt men det e ju för man inte är van. Stolt över mig själv att jag äntligen fick tummen ur! Nu ska jag luncha med min lilla storasyster ylle.

True grit

2011-03-13 @ 21:24:03 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Filmen var jättebra! Är helnöjd. Glad att vi såg den bio! Inte ofta man blir besviken på en Coen-film iofs.


Hon som spelade Mattie (Hailee Steinfeld)var jätteduktig. Imponerad





Mysig biokväll. Avslutar denna vecka med lite medköpt subway framför Capitals-Blackhawkes. Kom igen Hawks!

Söndag 13 mars

2011-03-13 @ 14:10:48 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sa ju det, att Saade skulle vinna. Så svårt var det att tippa den vinnaren. Tycker dock alla bidragen va kass! Swingfly gav mig dock lite 90tals-nostalgi, men nä, kass kass kass.

Välkomnar annars denna söndag plusgraderna som är på besök. Dock för molnigt för att kunna sitta ute och njuta på balkongen som vi gjorde föra helgen tyvärr.

Sitter o pillar i picasa, se ifall dom har några roliga funktioner i den nyaste upplagan. Promenerar även runt bland dom städer vi ska besöka i sept, via google earth. Som för övrigt är ett grymt bra program/funktion!!

Skrev ju igår på fb att jag hade ont i magen av all plast. De flesta tolkade det nog som attt melodifestivalandet låg bakom? Hehe men grejen e den att jag faktiskt hade ätit plast o att jag hade ont i magen... ifall det var av det vet jag dock inte. Haha. Käkade salami och missade det helt att det faktiskt var plast runt... det var först nån timme senare då Lasse undrade vad jag gjort med salamin, ifall jag ätit plasten...haha... japp alltsammans gick ner. Så kan det gå!!! ;p

Tålamod noll när det gällde picnick-funktionen på picasa, fick blev en gammal hederlig funktion på dessa bilder istället...



Ikväll ska jag och Lasse på bio och se True Grit, hört att den ska vara riktigt bra så har höga förväntningar. Känns som en film som ska ses på bio. Och det var längesen jag såg något i western-väg på bio faktiskt. Ska bli sweeeeet!

Lördag 12 mars

2011-03-12 @ 15:06:15 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Va kul att Apelgren och Benno vann På Spåret-finalen igår :) Men som sagt, det hade inte spelat någon roll om familjen Haag vunnit, gillar båda lagen ju!!

Men jisses vad jag sovit inatt, 12 timmar?!! Snacka om att vara trött... Men inte idag! Möjligtvis trött för att jag sovit på tok för länge men men.. ;) Vart o tränat en sväng. Regel 1 på gymmet; börja inte småprata med mig om du inte känner mig... Snälla låt mig pinas o svettas ifred! Det är tillräckligt jobbigt att bara vara där. Jag är inte där för att träffa nytt folk och jag skiter i om en viss maskin ger "ultimat träning" eller om dom har fixat ett visst löpband bla bla bla.... Det frågar jag personalen om! Oj vad arg jag låter. Och visst kanske det är trevligt att folk pratar med en, speciellt nu när man är nyinflyttad i ett samhälle där man inte känner nån. Men nä, det räcker i så fall med ett hej. Och kanske om man brukar träna på samma tider att det kan bli fler ord och sen isåfall? Men för stunden räcker det med ett hej. Kanske...

Ikväll är det melodifestivalen! Eller mello som jag har hört folk kalla det. Töööönt :) Har som sagt inte sett en enda deltävling, men att se den "riktiga" tävlingen är lite av en tradition. Man ska där klaga på hur folk har klätt sig, klaga på varför den personen kör en lugn låt istället för snabb, hur käcka programledarna är med sina skämt osv... Tradition som sagt! Ikväll tänkte jag  åka över till mamma o se den. Lasse får utslag bara jag säger melodifestivalen så jag ska bespara honom den pinan... ;)

Undrar vem som vinner... Med tanke på att alla, verkligen alla barn jag känner gillar den här personen..



Eric Saade.... så tror jag att utan att ha hört nåt annat från nån annan att han tar hem alltihopa.

Har föresten fått för mig att jag ska lära mig baka bröd!! Blev inspirerad av Ayse som hade mig sig nybakt bröd till mig förra helgen. Igår bakade jag då solrosbröd för första gången. Dom blev inte helt lyckade, jäste inte riktigt som dom skulle, men vart helt klart ätbara, haha... :D Har ni några lätta recept på nåt gott bröd som jag skulle kunna klara av (äger inte en matberedare så det måste vara deg som räcker med handknådande!!) så skriv!!

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på.. behöver komma iväg till affären, börjar kurra i kistan.


På spåret

2011-03-11 @ 13:05:16 Permalink Blablabla Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjohoo det snöar... Igen. Jag skulle kunna svära många fula ord, och klaga o stöna o ha mig här, men vad hjälper det...? Skiten kommer ju tillbaka oavsett, gång på gång. DIE!!!!!!!!! Tar sån energi och kraft att dag ut och dag in klaga på vädret. Får börja fokusera enbart på almanackan tror jag.  Mitten av mars nu, fine, det är och brukar inte vara vår då, men enligt almanackan går vi snart mot sommartid, vilket betyder att snö och sån skit faktiskt ska försvinna. Det får räcka för stunden.
 
Ikväll är det final i På Spåret. Gillart! Gillar dom båda lagen. Älskar ju Peter Apelgren, blir glad bara jag ser honom. Sen är herr och fru Haag så himla härliga. Ja det spelar ingen roll för mig vilka som vinner ikväll helt enkelt.
 
Sen är ju Fredrik Lindström bäst, Luuk kan vara lite finurlig han med ibland




El grande finale






Har sedan vi va i Norrland för ett par år sen velat köpa eldorado cashew... så sjukt goda. Men det har aldrig blivit att man hittat dom, men så nu på lunchen va jag inne på Hemköp o tamdadaaa, där va dom.